greekfragma Ιούνιος 2, 2008 #6241 Ιούνιος 2, 2008 σας παρακαλω κυριε SLN...τα πρασινα παιδια ειναι ''πυρηνικοι'' επιστημονες και πανω. σε προσκαλω την Τεταρτη να δουμε παρεα τον τελικο γιατι χθες δεν ειχα σε ποιον να γκρινιαξω με αυτα που εβλεπα
SLN Ιούνιος 2, 2008 #6242 Ιούνιος 2, 2008 σας παρακαλω κυριε SLN...τα πρασινα παιδια ειναι ''πυρηνικοι'' επιστημονες και πανω.σε προσκαλω την Τεταρτη να δουμε παρεα τον τελικο γιατι χθες δεν ειχα σε ποιον να γκρινιαξω με αυτα που εβλεπα Λεω καλυτερα να σε καλεσω εγω την Πεμπτη βραδυ (παρασκευη ξημερωματα ) να δουμε μαζι κανα σοβαρο τελικο. Αμα αποφασισω να δω το ματσακιον θα σκεφτω σοβαρα την προταση σας κ. Χορχε.
deninho Ιούνιος 2, 2008 #6244 Ιούνιος 2, 2008 χωρίς τα σπιρούνια δεν υπάρχει σοβαρός τελικός κύριε SLN
hayabusa Ιούνιος 2, 2008 #6245 Ιούνιος 2, 2008 http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=353010αφήστε τους να λένε ότι θέλουν παίδες...Δεν φτάνει που μας έκλεβαν τις ειδήσεις και δεν έβαζαν ούτε καν λινκ προς την πηγή έχουν το θράσος να μιλάνε και από πάνω και να λένε ότι τους απειλήσαμε ενώ τους στείλαμε ένα φιλικότατο mail...
Melkon Ιούνιος 2, 2008 #6246 Ιούνιος 2, 2008 Πωπω η χειροτερη Δευτερα ever.Οχι μονο σημερα εδινα μαθηματικα αλλα λογω ενος driver που μπηκε στο καλο μου pc (υπογραφη μου) μου πεταει BSOD ακομα και σε safe mode.αντε παλι να ξαναπερνας vista!
LevelOne Ιούνιος 2, 2008 #6247 Ιούνιος 2, 2008 Απο τις καλύτερες Δευτέρες ever. Οχι μόνο δε με πήρανε απο τράπεζα στις 08:30 για να μου υπενθυμίσουν οτι κέρδισα 3.000 ευρώ (με προνομιακό επιτόκιο), αλλα βρήκα και εισητηριο για τον τελικό. Πανάθα σου έρχομαι για το 10ο!
SirDiman Ιούνιος 2, 2008 #6248 Ιούνιος 2, 2008 Ασε ρε Melkon την τελευταία εβδομάδα 5 pc (δικα μου και φιλων) μου εχουν σπάσει τα νεύρα...Χτες με ένα update τα vista μου χάλασαν το boot me ta xp...άσε...:computer:
Melkon Ιούνιος 2, 2008 #6249 Ιούνιος 2, 2008 Μιλαμε σαν να ειναι απο αλλη εταιρια τα Vista.Αντι η Ms να τα κανει φιλικα με τα ΧΡ τα εχει κανει ετσι που οτι υλικο και οτιδηποτε αλλο οχι να μην δουλει καλα αλλα να τα κανει και σαλατα.
hayabusa Ιούνιος 2, 2008 #6252 Ιούνιος 2, 2008 έχει κανείς ιδέα πώς μπορούμε να παραγγείλουμε κάτι από εδώ; http://www.systemgraph.gr/
racer Ιούνιος 2, 2008 #6256 Ιούνιος 2, 2008 Ω ναιιιιιι!! Τώρα Greeklish και στα σχολεία! Επίσημα πλέον! Πιστεύω να τα βγάζετε
unknown Ιούνιος 2, 2008 #6257 Ιούνιος 2, 2008 Καλημέρα και καλό μας αραλίκι! Πανελλήνιες τέλος, τώρα έχουμε τα ενδοσχολικά (περίπατος...)ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! :D τρελο γελιο ειχε πεσει λεμε... σε ιδωτικο βεβαια αλλα γινοταν της κακομοιρας (στις ενδοσχολίκες) απο τις καλυτερες στιγμες ΕΝΤΟΣ σχολειου
sotiris Ιούνιος 2, 2008 #6258 Ιούνιος 2, 2008 Είχα να δω σοβαρά μπάσκετ από τότε που ο Πέτζα όταν δεν χτύπαγε τα γόνατά του στο Αλεξάνδρειο έσκιζε στο Πανελλήνιο. Για να μην πω για το δίδυμο Μπέρυ - Λέβινγκστον. Έβαλα να δω λίγο χθες. Έλεος με τους παράγοντες "γενικούς διευθυντές ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" και τις ελεεινές δηλώσεις τους που προωθούν τη βία στα γήπεδα και τον οπαδισμό, με τη δωροκάρτα ολυμπιακός και τα διαρκείας δώρο. Άκου επιχείρημα, και πέρυσι ο βάζελος έκανε χειρότερα και είχαν χτυπήσει και παίκτες + δεν είναι δίκαιο να φύγουν όλοι οι οπαδοί. Ρε ουστ. Τό 'χουνε κάνει το μπασκετ *****, εγώ που ήμουνα φανατικός μπασκετόφιλος δεν βλέπω ούτε μισό αγώνα και δεν ξέρω καν ποιες ομάδες παίζουν Α1. Αυτά από τότε που πουλήσανε τα δικαιώματα στο SuperSport για να έχουν εισοδήματα. Πιο γελοία πολιτική δεν υπάρχει, λες και θα πληρώσει κανείς για να βλέπει ΚΑΟ Λάρισας. Απ'τον καραγκιοζοολυμπιακό (λόγω των παραγόντων / καφροφιλάθλων) ο μόνος που μου αρέσει είναι ο Σχορτσιανίτης που το παιδί απορώ τι διάολο κάνει εδώ, έχει και στην Αμερική σουβλάκια. Κάτι άλλοι μαύροι που έχει είναι άχρηστοι, ένας έλληνας μου έκανε εντύπωση στην αρχή, ο Πρίντεζης νομίζω λέγεται. Από τον ΠΑΟ, ο Τομάσεβιτς μου φαίνεται πολύ γέρος, και από ψηλούς λίγα πράγματα. Αλλά ο Σπανούλης παραβελτιώθηκε (αν και οι κινήσεις είνια λίγο "χαζές") + ο Γιασικεβίτσιους είναι πολύ καλός παίκτης. Πότε θα πάρει ο Πέτζα πρωτάθλημα να το κάψουμε ρε γμτ.!!
hayabusa Ιούνιος 2, 2008 #6260 Ιούνιος 2, 2008 που στο καλό βρίσκεται ένα, σχετικά παλιό thread, που είχε κατάλογο από e-shops ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.