Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν το συζητάω για τη τιμωρία που θα αρπάξουνε αλλά θα είναι για του χρόνου ρε γαμώτο

Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά: Η έδρα του ΠΑΟ γιατί να μην τιμωρηθεί μετά απ'όσα έγιναν την Πέμπτη, αλλά να τιμωρηθεί το ΣΕΦ;

φυσικά δε λέω ότι αφού δε τιμωρήθηκε το ΟΑΚΑ να μην τιμωρηθεί το ΣΕΦ. Το καθεστώς ατιμωρησίας είναι που έχει φέρει την κατάσταση ως εδώ... Το θέμα είναι, να υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά. Ας ξεκινήσουν από τον αθλητισμό, και σιγά σιγά να τα φέρουν σε όλους τους τομείς

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά: Η έδρα του ΠΑΟ γιατί να μην τιμωρηθεί μετά απ'όσα έγιναν την Πέμπτη, αλλά να τιμωρηθεί το ΣΕΦ;

φυσικά δε λέω ότι αφού δε τιμωρήθηκε το ΟΑΚΑ να μην τιμωρηθεί το ΣΕΦ. Το καθεστώς ατιμωρησίας είναι που έχει φέρει την κατάσταση ως εδώ... Το θέμα είναι, να υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά. Ας ξεκινήσουν από τον αθλητισμό, και σιγά σιγά να τα φέρουν σε όλους τους τομείς

Έπεσαν φωτοβολίδες την Πέμπτη? αν ναι τότε ειλικρινά δεν το ξέρω. Για τα περι ρατσιστικής επίθεσης στο σόφο τα άκουσα και φυσικά δεν συμφωνώ. Αλλά αυτό που έγινε σήμερα, και ειδικά στο τέλος ήταν πολύ άσχημο. Τώρα να σου πω τιμωριθεί δεν τιμωριθεί δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιως μια ζωή τα ίδια θα γίνονται παντού στην Ελλάδα.

αστρολάμπος, το ένα μέρος του προβλήματος είναι οι σπόνσορες. Ένα άλλο είναι το στοίχημα.

honda, έπεσαν κροτίδες.. Δε νομίζω να είναι πολύ διαφορετικό ;) Όπως σου είπα, το θέμα είναι να τιμωρούνται όλοι όσοι φταίνε, κι όχι να μην τιμωρείται κανείς.

Παιδιά αύριο δίνω Μαθηματικά και έχω φαγωθεί στο άγχος δεν μπορώ πως έπιασε εμένα αυτό.Νόμιζα πως είχα ανοσία(αναισθησία :hehe: ) πέρα από την πλάκα δεν την παλεύω άλλο :(

Δεν είμαι φοιτητής αλλά το άγχος για τις εξετάσεις σε μαθητικό επίπεδο είναι εξίσου μεγάλο.

Χαλάρωσε τότε...

Πανελλήνιες δεν είναι, άρα δεν κρίνεται το μέλλον σου...την τάξη να περνάς και καλά είσαι...

εγω αυριο ή μαλλον σημερα δινω 3 μαθηματα...ηθελα να ξερα ποιος μ@λ@κ@ς εφτιαξε το προγραμμα της εξεταστικης....

Βρε το μέλλον μου δεν κρίνεται και ούτε κινδυνεύω να μην περάσω τάξη ή τπτ αλλά αν ο πατέρας μου περιμένει από εμένα βαθμούς που μόνο στα δικά του στάνταρ αναταποκρίνονται πως να μην έχεις αγχος.

Επίσης θέλω να πω πως στο θέμα που προέκυψε αν είναι απλώς μια παρεξήγηση πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν probs

Βρε το μέλλον μου δεν κρίνεται και ούτε κινδυνεύω να μην περάσω τάξη ή τπτ αλλά αν ο πατέρας μου περιμένει από εμένα βαθμούς που μόνο στα δικά του στάνταρ αναταποκρίνονται πως να μην έχεις αγχος.

Επίσης θέλω να πω πως στο θέμα που προέκυψε αν είναι απλώς μια παρεξήγηση πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν probs

το σχολειο λιγα μπορει να κρινει για το μελλον του καθενος...ο αδερφος μου στο λυκειο ειχε αρκετες δυσκολιες ..... τωρα ομως στο πανεπιστημιο,στην εξεταστικη του Γεναρη περασε 11 μαθηματα...

Σε καμια περιπτωση μην διαβαζεις μονο και μονο για να φερεις βαθμους σπιτι.

Αυτο που κανεις το κανεις για σενα και μονο για σενα.Ειναι εφοδια που θα χρησιμοποιησεις αργοτερα..σε οποια πορτα σου ανοιχτει,και οχι απαραιτητα στις πανελληνιες.

Το ανχος πριν τις εξετασεις ειναι οτι χειροτερο.

Σκυψε και να εισαι χαλαρος...:p:hehe:

Καλημέρα και καλό μας αραλίκι! Πανελλήνιες τέλος, τώρα έχουμε τα ενδοσχολικά (περίπατος...)

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! :D :D :D

Quiz

βρειτε ποσοι επιστημονες βρισκονταν σημερα στις εξεδρες του ΣΕΦ και κερδιστε μια ασφαλεια ζωης

Οσοι πηγαινουν σε ΚΑΘΕ ντερμπυ ΠΑΟ-ΑΕΚ-Γαυρου-ΠΑΟΚ απο ποδοσφαιρο μεχρι και γυναικειο βολλεϋ και γουοτερ πολο (sic).

Αν δεν σε ηξερα θα νομιζα οτι προς στιγμην πηγες να κανεις συγκριση ποιοτητας οπαδων (Πεμπτης-Κυριακης) ...

1000 φορες καλυτερα 20000 "ξενερωτα" να φωναζουνε ρυθμικα Deeee-Fence τρωγοντας πιτσα στις κερκιδες παρα το χαλι που ΔΕΝ ειδα χτες. Συνολικα εχω δει 10 λεπτα απο τους φετινους τελικους.

Να το χαιρεστε οποιος το παρει για να εχετε κατι να λετε μεχρι ολο το καλοκαρι για "πελατες"-"λαγους", κλπ κλπ.

Ανεξαρτητα απο Ολυμπιακος -ΠΑΟ πρεπει να εισαι πολυ -βαλτε οποια λεξη νομιζετε οτι ταιριαζει- αν πανυγυρισεις το πρωταθλημα που θα παρει η ομαδαρα σου την Τεταρτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.