deninho Ιούνιος 1, 2008 #6221 Ιούνιος 1, 2008 Δεν το συζητάω για τη τιμωρία που θα αρπάξουνε αλλά θα είναι για του χρόνου ρε γαμώτοΘέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά: Η έδρα του ΠΑΟ γιατί να μην τιμωρηθεί μετά απ'όσα έγιναν την Πέμπτη, αλλά να τιμωρηθεί το ΣΕΦ;φυσικά δε λέω ότι αφού δε τιμωρήθηκε το ΟΑΚΑ να μην τιμωρηθεί το ΣΕΦ. Το καθεστώς ατιμωρησίας είναι που έχει φέρει την κατάσταση ως εδώ... Το θέμα είναι, να υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά. Ας ξεκινήσουν από τον αθλητισμό, και σιγά σιγά να τα φέρουν σε όλους τους τομείς
HotPeanut Ιούνιος 1, 2008 #6222 Ιούνιος 1, 2008 Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά: Η έδρα του ΠΑΟ γιατί να μην τιμωρηθεί μετά απ'όσα έγιναν την Πέμπτη, αλλά να τιμωρηθεί το ΣΕΦ;φυσικά δε λέω ότι αφού δε τιμωρήθηκε το ΟΑΚΑ να μην τιμωρηθεί το ΣΕΦ. Το καθεστώς ατιμωρησίας είναι που έχει φέρει την κατάσταση ως εδώ... Το θέμα είναι, να υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά. Ας ξεκινήσουν από τον αθλητισμό, και σιγά σιγά να τα φέρουν σε όλους τους τομείςΈπεσαν φωτοβολίδες την Πέμπτη? αν ναι τότε ειλικρινά δεν το ξέρω. Για τα περι ρατσιστικής επίθεσης στο σόφο τα άκουσα και φυσικά δεν συμφωνώ. Αλλά αυτό που έγινε σήμερα, και ειδικά στο τέλος ήταν πολύ άσχημο. Τώρα να σου πω τιμωριθεί δεν τιμωριθεί δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιως μια ζωή τα ίδια θα γίνονται παντού στην Ελλάδα.
deninho Ιούνιος 1, 2008 #6224 Ιούνιος 1, 2008 αστρολάμπος, το ένα μέρος του προβλήματος είναι οι σπόνσορες. Ένα άλλο είναι το στοίχημα. honda, έπεσαν κροτίδες.. Δε νομίζω να είναι πολύ διαφορετικό Όπως σου είπα, το θέμα είναι να τιμωρούνται όλοι όσοι φταίνε, κι όχι να μην τιμωρείται κανείς.
GeorgeVasil Ιούνιος 1, 2008 #6225 Ιούνιος 1, 2008 8a sas parakalousa na mhn dimosieueste ar8ra apo to The Lab.gr dioti o idioktitis tou mas apeilise nomika.Epeidi ta ar8ra tou einai xrysa kai den goustarw na tou kanw kai tsampa diafimisi 8a sbistoun ar8ra apo ekei.Logika kai oloi apo tou team to The Lab.gr exoun ginei banned apo edw! Mhn xesoume diladi!http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=353010
Melkon Ιούνιος 1, 2008 #6226 Ιούνιος 1, 2008 Παιδιά αύριο δίνω Μαθηματικά και έχω φαγωθεί στο άγχος δεν μπορώ πως έπιασε εμένα αυτό.Νόμιζα πως είχα ανοσία(αναισθησία ) πέρα από την πλάκα δεν την παλεύω άλλο
mech5107 Ιούνιος 1, 2008 #6227 Ιούνιος 1, 2008 Τι μαθηματικά δίνεις ρε man? Δίνω και εγώ κάτι ψιλά... http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=353010@haya ..:whistle2: Ισχύει αυτό που λέει ο τυπάς?
Melkon Ιούνιος 1, 2008 #6229 Ιούνιος 1, 2008 Δεν είμαι φοιτητής αλλά το άγχος για τις εξετάσεις σε μαθητικό επίπεδο είναι εξίσου μεγάλο.
mech5107 Ιούνιος 1, 2008 #6230 Ιούνιος 1, 2008 Χαλάρωσε τότε...Πανελλήνιες δεν είναι, άρα δεν κρίνεται το μέλλον σου...την τάξη να περνάς και καλά είσαι...
astrolabos Ιούνιος 1, 2008 #6231 Ιούνιος 1, 2008 http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=353010@haya ..:whistle2: Προκαταρκτικά σας λέω ότι δεν ισχύει. Παρερμήνευσαν το pm που τους στείλαμε. Περισσότερα θα σας πεί ο καθ' ύλην αρμόδιος, ο DJDης
gilardino Ιούνιος 1, 2008 #6232 Ιούνιος 1, 2008 εγω αυριο ή μαλλον σημερα δινω 3 μαθηματα...ηθελα να ξερα ποιος μ@λ@κ@ς εφτιαξε το προγραμμα της εξεταστικης....
Melkon Ιούνιος 1, 2008 #6233 Ιούνιος 1, 2008 Βρε το μέλλον μου δεν κρίνεται και ούτε κινδυνεύω να μην περάσω τάξη ή τπτ αλλά αν ο πατέρας μου περιμένει από εμένα βαθμούς που μόνο στα δικά του στάνταρ αναταποκρίνονται πως να μην έχεις αγχος.Επίσης θέλω να πω πως στο θέμα που προέκυψε αν είναι απλώς μια παρεξήγηση πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν probs
Tsakonas Ιούνιος 1, 2008 #6234 Ιούνιος 1, 2008 Βρε το μέλλον μου δεν κρίνεται και ούτε κινδυνεύω να μην περάσω τάξη ή τπτ αλλά αν ο πατέρας μου περιμένει από εμένα βαθμούς που μόνο στα δικά του στάνταρ αναταποκρίνονται πως να μην έχεις αγχος.Επίσης θέλω να πω πως στο θέμα που προέκυψε αν είναι απλώς μια παρεξήγηση πιστεύω πως δεν θα υπάρξουν probs το σχολειο λιγα μπορει να κρινει για το μελλον του καθενος...ο αδερφος μου στο λυκειο ειχε αρκετες δυσκολιες ..... τωρα ομως στο πανεπιστημιο,στην εξεταστικη του Γεναρη περασε 11 μαθηματα...
GeorgeVasil Ιούνιος 1, 2008 #6235 Ιούνιος 1, 2008 Βρε το μέλλον μου δεν κρίνεται και ούτε κινδυνεύω να μην περάσω τάξη ή τπτ αλλά αν ο πατέρας μου περιμένει από εμένα βαθμούς που μόνο στα δικά του στάνταρ αναταποκρίνονται πως να μην έχεις αγχος. Σε καμια περιπτωση μην διαβαζεις μονο και μονο για να φερεις βαθμους σπιτι. Αυτο που κανεις το κανεις για σενα και μονο για σενα.Ειναι εφοδια που θα χρησιμοποιησεις αργοτερα..σε οποια πορτα σου ανοιχτει,και οχι απαραιτητα στις πανελληνιες. Το ανχος πριν τις εξετασεις ειναι οτι χειροτερο. Σκυψε και να εισαι χαλαρος...:hehe:
junior-21- Ιούνιος 2, 2008 #6237 Ιούνιος 2, 2008 Καλημέρα! Όπως τα λες, ζόρι η Δευτέρα, καλή βδομάδα σε όλους!
nickstamat Ιούνιος 2, 2008 #6238 Ιούνιος 2, 2008 Καλημέρα και καλό μας αραλίκι! Πανελλήνιες τέλος, τώρα έχουμε τα ενδοσχολικά (περίπατος...) ΆΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ! :D
SLN Ιούνιος 2, 2008 #6240 Ιούνιος 2, 2008 Quizβρειτε ποσοι επιστημονες βρισκονταν σημερα στις εξεδρες του ΣΕΦ και κερδιστε μια ασφαλεια ζωηςΟσοι πηγαινουν σε ΚΑΘΕ ντερμπυ ΠΑΟ-ΑΕΚ-Γαυρου-ΠΑΟΚ απο ποδοσφαιρο μεχρι και γυναικειο βολλεϋ και γουοτερ πολο (sic).Αν δεν σε ηξερα θα νομιζα οτι προς στιγμην πηγες να κανεις συγκριση ποιοτητας οπαδων (Πεμπτης-Κυριακης) ...1000 φορες καλυτερα 20000 "ξενερωτα" να φωναζουνε ρυθμικα Deeee-Fence τρωγοντας πιτσα στις κερκιδες παρα το χαλι που ΔΕΝ ειδα χτες. Συνολικα εχω δει 10 λεπτα απο τους φετινους τελικους. Να το χαιρεστε οποιος το παρει για να εχετε κατι να λετε μεχρι ολο το καλοκαρι για "πελατες"-"λαγους", κλπ κλπ. Ανεξαρτητα απο Ολυμπιακος -ΠΑΟ πρεπει να εισαι πολυ -βαλτε οποια λεξη νομιζετε οτι ταιριαζει- αν πανυγυρισεις το πρωταθλημα που θα παρει η ομαδαρα σου την Τεταρτη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.