Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

θες να πεις οτι η bmw κουραζει??? τς τς τς τς τς ....

ασε με τη κ@λα μου ρα...

εσυ γιατι πρασινισες τον τοπο με την nvidia?/

(γιατι ειναι και γ!μ^ τις εταιριες και η ατι δεν πιανει μια :p,.,,,νταξ ξερω την απαντηση)

αμα την πατησεις με τη bmw τελειωσε... υπαρχουν και χειροτερα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

B@λτ3 λ1γ0 φρ3ν0 στ1ς κ@λυμμ3ν3ς βρ1σ13ς κ@ι πρ0σπ@θηστε ν@ εκφρ@ζ3στ3 πι0 κ0σμι@. Τ3λ3υτ@ι@ πρ031δοπ01ηση.-

Εντάξει δεν υπαρχει το σημερινο μπαχαλο στους δρομους...για καλο μπηκε ο Ιούνιος?

Η ουρα στην Αττικη Οδο αρχιζε απο το αεροδρομιο μέχρι τα διόδια, πηχτρα η Εθνική μετα προς Πειραιά, πήχτρα στο ΣΕΦ λογω γάβρου....

Και υποτιθεται οτι δεν προτιμησα την παραλιακη καθώς ηταν ηδη ειναι πηγμένη οπως μου

ειπαν...

Αθηναίοι....ΕΛΕΟC

Μου την σπαει που η Ευη εχει 3 χρονια σχεση και το 'μαθα στο 5ο ραντεβου, ΟWNED! :wall:

ηθικο διδαγμα :οτι ειναι να πεις στις μπιτσιζ ,μανι μανι ,οτι ειναι να πουν θα το πουν απτην αρχη και ο χρονος παντα κυλα εναντιον μας....

ειπα μηπως γινει γινει κοκκινο το οακα απο τ ανοιγμενα κεφαλια των παιχτων του ολυμπιακου..δε κανανε και λιγα οι δικοι σας σημερα....

ειπα μηπως γινει γινει κοκκινο το οακα απο τ ανοιγμενα κεφαλια των παιχτων του ολυμπιακου..δε κανανε και λιγα οι δικοι σας σημερα....

Το να κάνεις ότι σου κάνουν δεν δείχνει ανωτερότητα πάντως.

Πήραν μια παράταση ζωής που λένε. :tongue: Δεν το συζητάω για τη τιμωρία που θα αρπάξουνε αλλά θα είναι για του χρόνου ρε γαμώτο.

Την Τετάρτη θα δουν ποιος είναι το αφεντικό. :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.