Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

προς τους μπασκετόφιλους: Γιατί το σκριν που κάνει ο Μπατίστ (που είτε περπατάει, είτε πετάει το κωλ@ρ@κ1) δεν θεωρείται φάουλ? (δεν έχω δει να το σφυρίζουν ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη) Εγώ ήξερα ότι επιτρέπονται 1-2 πολύ μικρά βήματα

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εγω παλι σημερα ειδα τον γκριρ να πηγαινει βολτα μεχρι το συνταγμα καμια 10αρια φορες και τον σοφοκλη να κανει τα απιστευτα επιθετικα φαουλ.

οτι επρεπε να νικησει ο ολυμπιακος το ομολογω.απλως γιατι ο παο ηταν πολυ κακος.

αλλα το να μιλαει για διαιτησια σημερα ο ολυμπιακος απλα δεν στεκει.

η διαιτησια παροτι το ματς ηταν απιστευτα δυσκολο τα εβγαλαν περα με τις περισσοτερες φασεις σωστα, ευνοωντας ομως και ελαχιστα παραπανω τον ολυμπιακο.

είναι γενικότερη η απορία μου. Δεν περίμενα αυτό το ματς για να το ρωτήσω. Απλά, με βάση τα όσα είχα μάθει στα 6 χρόνια που έπαιζα μπάσκετ αυτό είναι επιθετικό φάουλ

Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, ο Μπατίστ σήμερα σχεδόν δεν πρόλαβε να κάνει σκριν ;)

Δεν ξέρω και πολλά από μπάσκετ, το μόνo που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη Πέμπτη ο οσφπ :whip: θα προσκυνήσει πάλι :p

εσπασε κάθε ρεκόρ η σύνδεση μου...έφαγε disconnect μετά από 15 μέρες και κάτι ώρες :D

The statistics were last updated Tuesday, 27 May 2008 at 23:21,

at which time 'USRobotics' had been up for 77 days, 9:37:24.

:p

Δεν μου φαινεται και για πολυ αληθινο... Τουλαχιστον οχι ολο.

τι κανει ο π@στης ρε γμτ...

τον σοφοκλη να κανει τα απιστευτα επιθετικα φαουλ.

Δεν ασχολουμαι με οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΝΒΑ (με ξενερωνει η καφριλα των ποδοσφαιρικων που πηγαινουν για να τα σπασουν) και απλα 10-15 λεπτα ειδα απο τον σημερινο αγωνα και τον προηγουμενο δεν τον ειδα καθολου οποτε δεν ξερω για τι πραγμα μιλας.

Εχεις μηπως ιδεα του ποσο δυσκολο ειναι να εισαι διαιτητης σε παικτες τυπου Shaq & Σοφοκλη.

Ακομα κι αν κανει τις κινησεις που κανουν ολοι απολυτα νομιμα, ακομα κι αν ο αμυντικος δεν παιξει θεατρο, τα 150+κιλα κανουν τον αντιπαλο να "πεταγεται". Αυτο πως το σφυριζεις?? Επιθετικο?? Γιατι??

To 2000-2002 (στα 3 σερι των Lakers) ηταν τρελλο θεματακι, το πως θα σφυριξεις τον χοντρο ωστε να μην αδικησεις κανενα, ουτε τον χοντρο που κανει απλες κανονικες κινησεις, ουτε τον αμυντικο που ουσιαστικα τρωει το ξυλο της αρκουδας.

ΠΑΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΚΟΥΣΣΣΣ?? Του χρόνου θέλω Shaq γνήσιο στην ομάδα λεμε!

Η μόνη κάπως κοντινή σκηνή που μπορεί να περιγράψει το επόμενο πρωτάθλημα ειναι αυτη...

Shaq vs Baby Shaq :p

βασικα φετος πρεπει να παρουμε-εχουμε παιχτουρες σε ΟΛΕΣ τις θεσεις για να τελιωνουν οι τελικοι του πρωταθληματος με 3-0...βαριεμαι να περιμενω!!!

Ακυρη ερωτηση απο οπαδο που εστειλε mail στους ΕΡΤ-ιανους.

"Γιατι δεν γινονται μετακινησεις οπαδων στο ΝΒΑ??" :tomato::tomato:

Δειχνει το ποσο μακρια ειναι η κουλτουρα του Ευρωπαιου και ακομα περισσοτερο του μεσου Ελληνα φιλαθλου/οπαδου.

Οσα χρονια κι αν κανει η Αμερικη να παρει Ολυμπιαδα ή Μουντομπασκετ, λεει κατι οτι ολοι αυτοι που την κερδιζουν το καλοκαιρι με τις εθνικες τους ομαδες, πανε τρεχοντας να παιξουν στο πρωταθλημα της.

BTW ωραιο ματσακι μεχρι στιγμης (3o 12λεπτο)

Έχω και πολύ καθίκια συγκάτοικους μιλάμε...

Η Νηγηριανή ( την φωνάζω Αφρίκα ενίοτε και Πιθήκα), μιλάει ασταμάτητα με μια Jamaica style συμπατριώτισσα της μέχρι τις 4 το πρωί, το Ζώον ο Πολωνός βροντάει πόρτες, και εγώ έχω εξετάσεις σε λιγότερο από 4 ώρες.

Και ήθελα και να κοιμηθώ να πάω φρέσκος...

Άσταδιάλα κωλόζωα... έχετε χάρη που την κοπανάω σε 6 μέρες...

Δεν ασχολουμαι με οτιδηποτε αλλο εκτος απο ΝΒΑ (με ξενερωνει η καφριλα των ποδοσφαιρικων που πηγαινουν για να τα σπασουν) και απλα 10-15 λεπτα ειδα απο τον σημερινο αγωνα και τον προηγουμενο δεν τον ειδα καθολου οποτε δεν ξερω για τι πραγμα μιλας.

Εχεις μηπως ιδεα του ποσο δυσκολο ειναι να εισαι διαιτητης σε παικτες τυπου Shaq & Σοφοκλη.

Ακομα κι αν κανει τις κινησεις που κανουν ολοι απολυτα νομιμα, ακομα κι αν ο αμυντικος δεν παιξει θεατρο, τα 150+κιλα κανουν τον αντιπαλο να "πεταγεται". Αυτο πως το σφυριζεις?? Επιθετικο?? Γιατι??

To 2000-2002 (στα 3 σερι των Lakers) ηταν τρελλο θεματακι, το πως θα σφυριξεις τον χοντρο ωστε να μην αδικησεις κανενα, ουτε τον χοντρο που κανει απλες κανονικες κινησεις, ουτε τον αμυντικο που ουσιαστικα τρωει το ξυλο της αρκουδας.

Καλα ολα αυτα, αλλα δεν μπορει ο κυριος να ανοιγει τα χερια λες και κολυμπαει και να σπρωχνει ετσι τους αλλους για να παρει θεση η να ανοιξει τον δρομο για "μπασιμο".

Amy MacDonald εχθές σε live. Απίστευτη! Φωνάρα και μια εκπληκτική βαριά κι έντονη σκοτσέζικη προφορά. Εύγε το κορίτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.