Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Επιπλέον, η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Κάτι τρέχει με τη Μαίρη", αναζητά νέο σύντροφο, μετά από το χωρισμό της από τον Justin Timberlake.

Με τέτοιο κεφάλι θα ψάχνει για καιρό :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μιλαμε για το σχετικα παμπαλαιο :p Half life ep 2 ετσι?

Δεν το τελειωσα. Απλα την προηγουμενη βδομαδα αξιωθηκα να το ξεκινησω.

Πανω που το ειχα βαρεθει, πεταγεται ο GMan και λεει κατι ψιλα για την Alyx (οσο ηταν ταβλιασμενη στην σπηλια) και με τσιτωσε λιγο.

Μετα κολλησα εκει στην "αλανα" που με κυνηγανε 2 "δεν ξερω πως τα λενε αλλα μου κλωτσανε κατι αμαξια στο κεφαλι και με σκοτωνουνε"

Don't let anyone spoil it 4 ya - παίξτο σήμερα και τελείωσέ το, αν θες help στην τελική μάχη ρίξε question να σου δώσω κανα tip. Θα τρελαθείς.

μολις ειδα για 2η φορα το Grand Prix του Monacο.

ειχα να δω τετοιο αγωνα απο εποχη Hakinnen vs Schumacher.

πραγματικα οποιος δεν τον ειδε να ψαξει να τον βρει.

χαλαλι οι 4 ωρες που σπαταλησα αυτο το σαββατοκυριακο.

Προσωπικα με κουρασε ο αγων.Εχουν γινει πολυ συναρπαστικοτεροι αγωνες στο Μονακο(πχ αγωνας που τερματισαν τεσσερα(4) αυτοκινητα)

Επισης δε μου αρεσουν οι αγωνες υπο βροχη.Θεωρω οτι ειναι πολυ extreme κατασκευες για να ειναι "παντος καιρου".

BTW εχετε δει πως πανε τα supercars υπο βροχη στους δημοσιους δρομους??Μεχρι και τα παπακια τους προσπερνανε

EDIT

@hayabusa

Αν ψαξεις μερικες σελιδες πισω,ειχα γραψει καποια πραγματα σχετικα με το παραμυθι της 11/9.Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι δεν υπηρχε κανενα αεροπλανο σε ολη την ιστορια.Αλλα οταν ολος ο κοσμος ειδε στην TV του αεροπλανα...

@hayabusa πραγματικα ενδιαφερον αν και εχω δει ντοκιμαντερ περι του θεματος και απο οσο πιστευω δεν υπηρξε ποτε το 747 τωρα τι ηπηρξε?Ρωτηστε το FBI !

δυο παραλιες γυρισα σημερα..μιλαμε εγινα κατραμι...φερνω λιγο σε ταλιμπαν

Spammer της κακιάς ώρας...:hehe:

Ναι ναι και ε΄γω...γύρισα 3 αίθουσες σήμερα και μύρισα 3 ξεχωριστά-διαφορετικά-υπέροχα και μοναδικά βρωμο aircondition...:hehe:

δυο παραλιες γυρισα σημερα..μιλαμε εγινα κατραμι...φερνω λιγο σε ταλιμπαν

Δεν ειχε καλο freddo η 1η παραλία και εφυγες? :hehe:

εγω πάλι ενα Πορτο Ραφτη χτυπησα για μπάνιο μετα την δουλεια και ηρθα στα ισα μου λεμε....

ρε παιδες τι ζεστη ειναι αυτη... εχω λιωσει λεμε. ερχεται εξεταστικη και δεν παιζει και αρκουδισιον :bye:

ρε παιδες τι ζεστη ειναι αυτη... εχω λιωσει λεμε. ερχεται εξεταστικη και δεν παιζει και αρκουδισιον :bye:

Μην μασας ρε..:p

Καθε βραδυ κανω προσευχη για να κλεισει.Μια μερα θα ποιασει δεν μπορει.:p

To MSN τα έχει παίξει τελέιως μου φαίνεται...Στα καλά καθούμενα παίζει ο ήχος του νέου μηνύματος ενώ κανείς από αυτούς που μιλάω δεν έχει γράψει κάτι :confused:

^^τι έπαθες ρε φίλος ?

Θανατος στα 13-14χρονα στο Hi5 που ειναι Jailbait και θα μας πανε στην ψειρου αναθεμα τα...

γιατι το λενε hi5? το 5 ειναι συμβολικο? aka Μουντζα στα ζωα που ανεβαζουν φωτος?

Δεν ξερω εγω ΓειαΠενταρι το λεω γιατι θελω να τονισω το ελληνικο στοιχειο σε αυτα τα ξενοφερτα sites... Αντιστοιχα και ΕσυΣωληνας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.