alexis2044 Μάϊος 25, 2008 #5881 Μάϊος 25, 2008 Πάντως προσκυνώ τον γραφίστα που εφτιαξε το φετινό σήμα της Eurovision. http://www.youtube.com/watch?v=gdpqiXdExJk Τα Βιντεακια μεταξύ τραγουδιών ήταν επιεικώς άθλια αν εξαιρέσεις το ελληνικό...
VIL Μάϊος 25, 2008 #5882 Μάϊος 25, 2008 ουφ, επιτέλους συνδεδεμένος ξανά...βάλθηκαν να μου σπάσουν τα νέυρα σήμερα τα PCια Προβληματάκια?
hayabusa Μάϊος 25, 2008 #5884 Μάϊος 25, 2008 Προβληματάκια? ναι, κάτι σπαστικά προβλήματα με το Lan, τα Vista και κάτι άσχετα με το κατεβαστήρι Btw, πριν ακουστούν βλακείες, το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα Vista το είδα πρώτη φορά και μόλις μου ήρθε η έμπνευση ήταν υπόθεση 5 λεπτών edit: πάω να σας γράψω καμιά ειδησούλα :D
CaptainMilo Μάϊος 25, 2008 #5885 Μάϊος 25, 2008 Έχει λαλήσει ο κόσμος μου φαίνεται , τη μια έχουμε σχεδιαστές gpu , την άλλη επαναστατικού softwareΟ λάμπης προκαλεί την elite του χώρου τώρα τελευταία
alexis2044 Μάϊος 25, 2008 #5886 Μάϊος 25, 2008 Έχει λαλήσει ο κόσμος μου φαίνεται , τη μια έχουμε σχεδιαστές gpu , την άλλη επαναστατικού softwareΟ λάμπης προκαλεί την elite του χώρου τώρα τελευταία Ασε... μου τον σωπασατε όμως και περιμενα να απαντήσει
cptkoulis Μάϊος 25, 2008 #5888 Μάϊος 25, 2008 Έχει λαλήσει ο κόσμος μου φαίνεται , τη μια έχουμε σχεδιαστές gpu , την άλλη επαναστατικού softwareΟ λάμπης προκαλεί την elite του χώρου τώρα τελευταία :rofl: Περιμενω ηδη τον επομενο "καταξιωμενο" λαμπιτη Ποιος να'ναι,ποιος να'ναι.........?
alexis2044 Μάϊος 25, 2008 #5889 Μάϊος 25, 2008 :rofl:Περιμενω ηδη τον επομενο "καταξιωμενο" λαμπιτη Ποιος να'ναι,ποιος να'ναι.........? Εχω κατασκευάσει το μικρότερο βιονικό cpu με ενσωμάτωμενο ιονιστή αερα, εγχρωμη οθόνη αφής, και δυνατότητα τηλεματικής σύντηξης φραπε μέσω ακτινών "Ω". Εφαρμογές αναμένονται στους ανερχόμενους τομεις της μπουγατσοκοπτικης με λειζερ και πυρήνικής κομώτικής. Ακολουθει φωτογραφία του .
perp Μάϊος 26, 2008 #5898 Μάϊος 26, 2008 καλημέρες παιδες....εφυγα για βενιζέλος @dem Τετοια ώρα μονο ερωτήσεις για βρώμικα, γλυκά, τυρόπιτες και συναφή ειναι αναμενόμενες...thats why
Dem Μάϊος 26, 2008 #5900 Μάϊος 26, 2008 @dem Τετοια ώρα μονο ερωτήσεις για βρώμικα, γλυκά, τυρόπιτες και συναφή ειναι αναμενόμενες...thats why Ανοιγω το bar...και τι να δω...ενα absinthe που μου ειχε φερει ενας φιλος απο την τσεχια πριν 2 χρονια... τι να το κανω αυτό? (ρητορικη) που ειναι τα αλλα?? καλημέρες παιδες....εφυγα για βενιζέλοςAντε ρε με το καλό, δεν ειναι και ασχημα τα ωραρια σου πλακα πλακα. Aντε ρε με το καλό, δεν ειναι και ασχημα τα ωραρια σου πλακα πλακα. τλχ ειναι περιεργα : p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.