Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ουφ, επιτέλους συνδεδεμένος ξανά...βάλθηκαν να μου σπάσουν τα νέυρα σήμερα τα PCια

:hehe:

Προβληματάκια?

Προβληματάκια?

ναι, κάτι σπαστικά προβλήματα με το Lan, τα Vista και κάτι άσχετα με το κατεβαστήρι :p

Btw, πριν ακουστούν βλακείες, το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα Vista το είδα πρώτη φορά και μόλις μου ήρθε η έμπνευση ήταν υπόθεση 5 λεπτών :D

edit: πάω να σας γράψω καμιά ειδησούλα :D :D

Έχει λαλήσει ο κόσμος μου φαίνεται , τη μια έχουμε σχεδιαστές gpu , την άλλη επαναστατικού software

Ο λάμπης προκαλεί την elite του χώρου τώρα τελευταία

Έχει λαλήσει ο κόσμος μου φαίνεται , τη μια έχουμε σχεδιαστές gpu , την άλλη επαναστατικού software

Ασε... μου τον σωπασατε όμως και περιμενα να απαντήσει :p

:rofl::rofl::rofl:

Περιμενω ηδη τον επομενο "καταξιωμενο" λαμπιτη

Ποιος να'ναι,ποιος να'ναι.........?

:rofl::rofl::rofl:

Περιμενω ηδη τον επομενο "καταξιωμενο" λαμπιτη

Ποιος να'ναι,ποιος να'ναι.........?

Εχω κατασκευάσει το μικρότερο βιονικό cpu με ενσωμάτωμενο ιονιστή αερα, εγχρωμη οθόνη αφής, και δυνατότητα τηλεματικής σύντηξης φραπε μέσω ακτινών "Ω".

Εφαρμογές αναμένονται στους ανερχόμενους τομεις της μπουγατσοκοπτικης με λειζερ και πυρήνικής κομώτικής.

Ακολουθει φωτογραφία του

.

:p

καλησπερα,αυριο ταξιδακι εχει

καλημέρες παιδες....εφυγα για βενιζέλος

@dem

Τετοια ώρα μονο ερωτήσεις για βρώμικα, γλυκά, τυρόπιτες και συναφή ειναι αναμενόμενες...thats why :hehe:

@dem

Τετοια ώρα μονο ερωτήσεις για βρώμικα, γλυκά, τυρόπιτες και συναφή ειναι αναμενόμενες...thats why :hehe:

Ανοιγω το bar...και τι να δω...ενα absinthe που μου ειχε φερει ενας φιλος απο την τσεχια πριν 2 χρονια...

τι να το κανω αυτό? (ρητορικη)

που ειναι τα αλλα??

καλημέρες παιδες....εφυγα για βενιζέλος

Aντε ρε με το καλό, δεν ειναι και ασχημα τα ωραρια σου πλακα πλακα.

Aντε ρε με το καλό, δεν ειναι και ασχημα τα ωραρια σου πλακα πλακα.

τλχ ειναι περιεργα : p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.