Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χθες το βράδυ έξω από το Α.Τ. Νέας Σμύρνης, στην μέση του δρόμου παρακαλώ, το "όργανο" ένστολο κατέβαζε μπύρες εν ώρα υπηρεσίας... εύγε... e-Lada...

Χθες το βράδυ έξω από το Α.Τ. Νέας Σμύρνης, στην μέση του δρόμου παρακαλώ, το "όργανο" ένστολο κατέβαζε μπύρες εν ώρα υπηρεσίας... εύγε... e-Lada...

πωπω ρε φίλε, ακομα δουλευει ο 486DX2? :T:

Από δευτέρα έτσι θα παρκάρω στην δουλειά...

@Arxagelos, έχω επίσης έναν 286 με 4ΜΒ ram και 20ΜΒ ΗD και έναν 8088@4MHz και 768ΚΒ Ram που παίζουν άψογα... ο 8088 είναι τόσο παλιός που σε αυτόν σχεδίασε με το ArcheoCad ο Ικτίνος τον Παρθενώνα... αλλά... ζορίζονται λίγο με το Crysis...

@Arxagelos, έχω επίσης έναν 286 με 4ΜΒ ram και 20ΜΒ ΗD και έναν 8088@4MHz και 768ΚΒ Ram που παίζουν άψογα... ο 8088 είναι τόσο παλιός που σε αυτόν σχεδίασε με το ArcheoCad ο Ικτίνος τον Παρθενώνα... αλλά... ζορίζονται λίγο με το Crysis...

Βγάλε τα vista :rofl:

Από δευτέρα έτσι θα παρκάρω στην δουλειά...

:rofl: :worship: τσίκι τσίκι τσικι τσικι!! περέα περέα!

Πωπω και τωρα ποιο μπρικι απ' ολλα δουλευεις?

Από αυτά μόνο τον 286 έχω δίπλα μου για κάτι πατέντες που ήθελα να κάνω ο οποίος θα αποσυρθεί σε λίγες μέρες πάλι στην αποθήκη... όλα τα άλλα είναι σε αποθήκη και ο μόνος λόγος που τα κρατάω είναι ο συναισθηματικός... :hm:

Η αλήθεια είναι ότι ανοίγεις ένα παλιό μηχάνημα και βλέπεις το pcb του, με τις dip external cache τους dip επεξεργαστές, τα θυριώδη chip και τα through hole components σε πιάνει ένα δέος, ξέροντας που έχει φτάσει η τεχνολογία μέσα σε λίγα χρόνια... είναι καλή φάση να ψάχνεις τα ICs πάνω σε ένα παλιό mobo... :inlove:

σε ζηλευω αφανταστα!

Γιατί...? υπάρχουν ακόμα... βρήκα τον 8088 μου (Schneider) στο e-bay εδώ... ακόμα μπορείς να το αγοράσεις...!!! 100 euros, δεν ήξερα ότι πιάνει τόσα... :worship: :hehe:

το κεφαλαιο μου δεν επιτρεπει αγορες και ιδιαιτερα απο εξωτερικο :(

Παιδιά πριν από λίγο γύρισα από το Sainsbury's (μεγάλη αλυσίδα βρεταννικών supermarket).

Mαντέψτε τί είδα στο ψυγείο.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΤΑL THΣ FAGE

Ελληνικό γιαούρτι. Ελληνικό προιόν. Ένα δάκρυ συγκίνησης παραλίγο να τρέξει.

Α ρε Ελλαδάρα...

Παιδια πως γινεται και εμαι καρφωμενος στα 343 posts ?!

@bezdim μενεις Αγγλια?

Η ΦΑΓΕ δεν έχει πουληθεί σε αμερικάνικη εταιρία...?????

Παιδια πως γινεται και εμαι καρφωμενος στα 343 posts ?!

Γιατί ποστάρεις στο Π.Ο.Θ...

@bezdim μενεις Αγγλια?

Ναι ρε συ δεν βλέπεις τη "Περιοχή"?

Αλλά είμαι βέρος Ηρακλειώτης! :smoke:

Η ΦΑΓΕ δεν έχει πουληθεί σε αμερικάνικη εταιρία...?????

Έχει δεν έχει πουληθεί προσωπικά δεν με απασχολεί και τόσο. Και μόνο που είδα τη συσκευασία και τα χρώματα πανομοιότυπα με αυτά της Ελλάδας... εντάξει... δεν ήθελα κάτι παραπάνω.

Και το θέμα δεν είναι ότι είδα μόνο το προιόν. Το θέμα είναι ότι το είδα στη Δευτερη μεγαλύτερη αλυσίδα supermarket του Ηνωμένου Βασιλείου (πρώτη είναι τα Tesco's αν δεν κάνω λάθος), και όχι σε κάποιο παρακμιακό μικρομάγαζο!

Παιδιά πριν από λίγο γύρισα από το Sainsbury's (μεγάλη αλυσίδα βρεταννικών supermarket).

Mαντέψτε τί είδα στο ψυγείο.

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟΤΑL THΣ FAGE

Ελληνικό γιαούρτι. Ελληνικό προιόν. Ένα δάκρυ συγκίνησης παραλίγο να τρέξει.

Α ρε Ελλαδάρα...

hull ε? York ήμουν ένα χρόνο, sainsbury'ς και netto για ψώνια :)

Δεν έτυχε να πάω Hull βέβαια, μόνο scarborough εκεί γύρω

Κρίμα φίλε συν-scouser-ίτη διότι έχασες την ευκαιρία να επισκεφτείς την καλύτερη πόλη του γαλαξία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.