Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

μπααααα μην το λες Καρα αδερφη θα ελεγα εγω εχει πεσει παλι θαψιμο φετος!

Για να θυμομαστε τα ανεπαναληπτα

Αν και παραλιγο να μεινο το ατομο πανω στο σαξοφωνο!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Καταγγέλω την διοίκηση του thelab για το 4άρι της Ιρλανδίας. Τέλοc.-

το αυτο.παω στοιχημα οτι αντι να εχουν παρει τα δαχτυλα φωτια στο κινητο να ψηφισουν ελλαδα πηραν φωτια οι μασελες τους στα φαγητα και τις μπυρες......:rant:

παω να βγαλω το αχτι μου στο ανατολικο block-but(S)t-R

Δεν ξερω τι ηταν χειροτερο, η λουσταρα που χορευε, η αλλη που επαιζε βιολι που χτυπιοτανε λες και ακουγε Dimmu Borgir, ή η αλλη με το παντελονι που αρχιζε ενα κλικ πανω απο (πανω απο τι θα μου πεις τωρα? και με δικιο σου...) Ψηφιζω να το κανουμε poll...

Οταν η Λετονια και η Ισλανδια -μεταξυ αλλων σκουπιδιων- πηραν απο καμμια 50αρια βαθμους...τι να πεις???

(δλδ υπαρχει ανθρωπος που "χρεωθηκε" για να ψηφισει τους "πειρατες" :sick: ???)

Ενταξ εχει γινει Ξεφτιλοvision! το ποτε θα γινει ξανα eurovision δεν το ξερει κανεις!

Δεν ξερω τι ηταν χειροτερο, η λουσταρα που χορευε, η αλλη που επαιζε βιολι που χτυπιοτανε λες και ακουγε Dimmu Borgir, ή η αλλη με το παντελονι που αρχιζε ενα κλικ πανω απο (πανω απο τι θα μου πεις τωρα? και με δικιο σου...) Ψηφιζω να το κανουμε poll...

To χειρότερο ήταν που τα ίδια άτομα που τα έχωσαν (με νταβά πάντα από τα πάγια της ΔΕΗ, δικά σου λεφτά δηλαδή) για να πάει η Καλομοίρα eurovision, έστειλαν νύχτα το 'Ρεπορταζ χωρίς σύνορα'. Αλλά δε πειράζει, θα κάνει η Καλομοίρα έρευνα και ρεπορτάζ για το Πεκίνο, τη γενιά των 700 ευρώ και τα θέματα της σύγχρονης Ελλάδας. Τι Καλομοίρα, τι Κούλογλου από 'Κ' είναι και οι δύο.

Κρίμα το Καλομοιράκι :( Λέω να πάω στο αεροδρόμιο να το παρηγορήσω :p

To χειρότερο ήταν που τα ίδια άτομα που τα έχωσαν (με νταβά πάντα από τα πάγια της ΔΕΗ, δικά σου λεφτά δηλαδή) για να πάει η Καλομοίρα eurovision, έστειλαν νύχτα το 'Ρεπορταζ χωρίς σύνορα'. Αλλά δε πειράζει, θα κάνει η Καλομοίρα έρευνα και ρεπορτάζ για το Πεκίνο, τη γενιά των 700 ευρώ και τα θέματα της σύγχρονης Ελλάδας. Τι Καλομοίρα, τι Κούλογλου από 'Κ' είναι και οι δύο.

Σωστος.

Κριμα και παλι κριμα το Καλομοιρακι πειστευω πως το αξιζε φετος!

Κριμας και παλι κριμας το Καλομοιρακι ποιστευω πως το αξιζε φετος!

Ίου!! :wassat:

καλα ρε σεις με την καλομοιρα ασχολειστε βραδυατικο...ελεος ρει!...τι ξενερα θεε μου..

η Ρωσια δεν ηταν αυτη που ειχε κανει promotion 5.000.000E ;

(με επιφυλαξη ρωταω ετσι)

Πρωταθλητρια στο πατιναζ ειναι ο Ρωσος ο ξανθος. Το βιολι ηταν ενα απο τα ακριβοτερα και πιο σπανια του κοσμου.

Παντως η Ρουμανια μου το σηκωσε (το ηθκο). Ειδικα οταν εσκιψε, ηταν ολα τα λεφτα.

Και η Καλομοιρα καλη ηταν σε σχεση με τις αδερφες που υπηρχαν.

Οι Φινλανδοι ηταν ο,τι να ναι... Ετσι και τους πετυχουν οι Manowar θα τους καψουν και θα κανουν οικιακες συσκευες τα κοκκαλα τους.

Και για να μην ξεχνιομαστε, EuroVision sucks.

Stay Heavy!

Ποτε ειναι ο τελικός ευροβιζιον παιδιά ? δεν πιστευω να έγινε και να τον έχασα ? :p

και αν εγινε ποιος τερμάτισε πρώτος ? θέλω πλήρη αναφορά :p

Οι manowar καλε δεν είναι αυτοί οι ποζεράδες με τις χάρλεη και τα δερμάτινα σώβρακα; Φαίνονται καλά παιδιά, δε κάνουν τέτοια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.