Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Οσο και αν ειναι πασιφανές οτι θα πάμε πάλι σε 5 παιχνίδια, γουστάρω να κάτσω να δω μπασκετάκι. Go green, go!

(Εκτος και αν μπήκε και ο Βγενό στο μπάσκετ, οπότε δεν χρειάζονται αλλο χαρτι οι αντιβιωτικοί) :p

fragma περιμένω..... :tongue:

1.Ειναι η 4η ή 5η φορα τους τελευταιους 18μηνες που καποιο συνεργειο σκαβει κατα μηκος του δρομου,στο ιδιο ακριβως σημειο.Τι διαολο??Για πετρελαιο ψαχνουν...?

2.Ειναι φυσιολογικο 24/5 με σχεδον 30βαθμους Κελσιου καποιοι να αναβουν καλοριφερ??:slap:

Το Θεματα των Μαθηματικων Κατ. ηταν γελοια. Το 15 μες το νερό το είχαν όλοι, άσε που όλοι μα όλοι οι φίλοι μου που ξανα εδωσαν χτυπησαν (οπως λενε) γυρω στο 18-20.
:blink:

Θεματα πανελλαδικών ήταν αυτά που είδα; μονο τα βασικα να ειχε διαβασει κανεις επαιρνε ανετα 13-14

Βασικά, αυτά είναι αριθμητική κατεύθυνσης :hehe:

Χαλαρώστε ρε παιδιά... Ντάξει κι εγώ 100 έγραψα, αλλά επειδή είχα κάνει όμοια θέματα την προηγούμενη μέρα...

Εύκολα τα θέματα δεν ήτανε... Αρκετά ψαγμένα θα έλεγα, παρόλο που προσωπικά δε δυσκολεύτηκα καθόλου...

Στην τελική, δεν είναι όλοι του ίδιου επιπέδου και φαντάζομαι ότι δεν αισθάνονται και πολύ όμορφα τώρα αυτοί που δεν κατάφεραν να λύσουν καλά-καλά το 3ο θέμα...

φαντάζομαι ότι δεν αισθάνονται και πολύ όμορφα τώρα αυτοί που δεν κατάφεραν να λύσουν καλά-καλά το 3ο θέμα...

μαμω τα πανεπιστημια μου μεσα,αυτοι θα γινουν υδραυλικοι/κομμωτες και θα χ@στουν στο φραγκο...

Εγω ξερω το εξης: Οποιος ειναι εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια ξερει.

Εαν δεν μπορειτε να αξιολογησετε αντικειμενικα ενα διαγωνισμα, που ειναι παραπανω απο προφανες οτι δεν μπορειτε, τουλαχιστον σεβαστειτε τον κοπο των παιδιων που προσπαθησαν ανεξαρτητως αποτελεσματος, και αφηστε σε αυτους το σχολιασμο των θεματων. Για ονομα του Θεου.

που ειναι παραπανω απο προφανες οτι δεν μπορειτε

μα και βεβαια.Οι σχολιαζοντες περασαν στο πανεπιστημιο χωρις εξετασεις.Απλα πηγαν ενα πρωι και ειπαν "hello,μεγαλε τσιμπα μια εγγραφη και για μενα":hehe::hehe:

Προφανώς δεν εννοεί αυτό. Άλλο να βλέπεις τα θέματα απο το σπίτι σου και άλλο να τα βλέπεις μέσα στη τάξη.

Δεν ειπα πουθενα οτι δεν περασαν απο πανελληνιες. Ειπα οτι προφανως δεν εχουν την ικανοτητα να κρινουν αντικειμενικα ενα διαγωνισμα. Πχ, και εμενα περυσι στην Πληροφορικη το διαγωνισμα μου φανηκε γελοιο και εγραψα 19+, αλλα το διαγωνισμα ηταν πολυ πιθανον το πιο δυσκολο απο καταβολης πανελληνιων.

Και ενας λογος παραπανω ειναι οτι οι σχολιαζοντες εχουν περασει ολοι απο πανελληνιες και ξερουν το συναισθημα, οποτε μαλλον θα επρεπε να ειναι 2 φορες πιο προσεχτικοι στο σχολιασμο τους.

Ναι, οκ, εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου ότι έχεις αυτά τα θέματα και πρέπει να τα λύσεις όλα. Πρέπει να γράψεις το 100 που θες για να περάσεις στη σχολή σου. Οκ, με αυτή την ψυχολογία (που δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζεται με το άγχος) απλά σκέφτεσαι διαφορετικά, ειδικά αν πέσεις σε θέματα που δεν έχεις αντιμετωπίσει ποτέ και πρέπει να στρωθείς να τα βγάλεις.

χμμμ...σαν ναχετε δικιο...:) ...δεν ριχνουμε κανα στοιχηματακι για τη γιουροβιζιον?Καλομοιρα στανταρ <5 ιμχο

Δεν ειπα οτι εισαι φασιστας ομως οτι η αποψη σου οτι ο μεσος ελληνας ειναι καθυστηρημενος, με βαση μια τοσο ακυρη δημοσκοπηση που δεν θα επρεπε να ασχοληθεις πανω απο 1 λεπτο στα σοβαρα, ειναι πολυ ιδιαιτερη.

Έχεις δίκιο σε αυτό, ίσως το παρατράβηξα, απλά στράβωσα ιδιαίτερα βλέποντας τέτοια ονόματα σε μια λίστα που βγαίνει public κι ίσως πάει και παραπέρα.

ρε σεις τι ωρα αρχιζει ο τελικος της ευρωπαικης βλεψης?(eurovision)

Έχεις δίκιο σε αυτό, ίσως το παρατράβηξα, απλά στράβωσα ιδιαίτερα βλέποντας τέτοια ονόματα σε μια λίστα που βγαίνει public κι ίσως πάει και παραπέρα.

Προσωπικα,κατανοητο απολυτα το στραβωμα,μιας και γω ενιωσα εξισου στραβωμενος με τα ονοματα που υπηρχαν.

Αλλα μην ξεχναμε πως αυτα τα ονοματα και ακομα περισοτερα (και πολλες φορες ακομα χειροτερα) προβαλονται σχεδον 24/7 απο τα ΜΜΕ (η αλλιως ΜΜΧ :p ) και με τον εναν η τον αλλον τροπο γινεται συγκεκριμενη προσπαθεια ετσι ωστε να βγαινει προς τα εξω το ακριβως αντιθετο απο αυτο που θα επρεπε και που πολλες φορες ισχυει στην πραγματικοτητα...

Πραγματικα πλεον η κατασταση αυτη εχει αρχισει να μην μου προκαλει καμια μα καμια απολυτως εντυπωση καθε φορα που κατι αντιστοιχο γινετε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.