Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Στο Πλαίσιο πολλές φορές υπάρχουν τρανά παραδείγματα εξυπηρέτησης που με κάνουν να "σβήνω" οποιαδήποτε ατασταλία μου έχει συμβεί στο παρελθόν.

Ώρες ώρες, υπάρχουν μερικοί/μερικές (<-- ταμίες) που νομίζουν ότι είναι "κάποιοι-ες" και έχουν ένα Χ τουπέ / ή νομίζουν ότι με το να σε ζαλίσουν και να μη σου δώσουν ότι δικαιούσαι, θα σώσουν τον Gerard από την επερχόμενη χρεωκοπία.

Αλλά μερικές φορές, υπάρχουν κάτι παλικάρια (+ μια κοπελιά στην Τσιμισκή) που σε εξυπηρετούν τόσο πολύ, που χαζεύεις. Σου ρχεται να τους δώσεις κανα φιλοδώρημα μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση.

imho οταν εκ των προτερων εισαι 100% ευγενικος ανεβαζεις κατακορυφα τις πιθανοτητες για αναλογη αντιμετωπιση.

Φυσικα κατι τετοιο δεν ισχυει κατι τετοιο με κατι ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ στην Πραξιτελους,οι οποιοι επειδη ετυχε πρωτη φορα στη ζωη τους να τους μιλησει καποιος στον πληθυντικο,με "παρακαλω" και με ελαχιστα εκλεπτυσμενο λεξιλογιο (αν ειναι δυνατον τωρα,να θεωρειται σπανια λεξη το "υδατοστεγης (waterproof)" ) προσπαθησαν να μου πουλησουν ηλεκτρολογικο κουτι των 3 ευρω στην φιλικη τιμη των 20 ευρω.Αν ειναι δυνατον, σε αυτη την χωρα,η ευγενεια να θεωρειται ενδειξη αφελειας!!!!!!!!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
τι να φαμε τετοια ωρα ρε γμτ?...κανα βρωμικο στην βουλιαγμενης θα παιζει αραγε?

AΠέναντι από τον Κωτσόβολο είναι το βρώμικο που ήταν παλιά στα Λιμανάκια

Πάρε ένα σπέσιαλ χωρίς ροκφόρ:whistle2:

εγινεεε! ωραιος ρει..πρπει να χω παρει απο αυτον...για να δουμε

σε αυτη την χωρα,η ευγενεια να θεωρειται ενδειξη αφελειας!!!!!!!!

No comments... :T:

Απο το Πλαίσιο Καλλιθέας έχουν περάσει ανθρωποι που πραγματικά άξιζαν να ανέβουν και ανέβηκαν. Τόσο ο Χ.Τ (ξεκίνησε πωλητής - τωρα κατέχει μεγάλη θεση), όσο και ο Κ.Μ. (που αν δεν κανω λάθος ειναι πλεον υπευθυνος καταστήματος). Απο τα πιο εξυπηρετικά καταστήματα του Πλαισίου. Μόνο εναν ακόμα θέλω να δω να ανεβάινει ΠΟΛΥ ψηλά για να πειστώ για το αξιοκρατικό σύστημα που υπάρχει στο εργατικο δυναμικό του Πλαισίου...

a0x0xax0a0ax0ax

και μια κοπελα που ελεγε οτι ειναι χακερ τη ρωτισα τη γλωσσες ξερει ......και μου ειπε αγγλικα....

(παλι καλα που δε μου ειπε την γλωσσα του σωματος)

Το Θεματα των Μαθηματικων Κατ. ηταν γελοια. Το 15 μες το νερό το είχαν όλοι, άσε που όλοι μα όλοι οι φίλοι μου που ξανα εδωσαν χτυπησαν (οπως λενε) γυρω στο 18-20.

παω να ριξω καμια βουτια να δω και κανα πιπινι...γιατι ο στακερας δεν μας τα λεει καλα το τελευταιο καιρο...

:blink:

Θεματα πανελλαδικών ήταν αυτά που είδα; μονο τα βασικα να ειχε διαβασει κανεις επαιρνε ανετα 13-14

παω να ριξω καμια βουτια να δω και κανα πιπινι...γιατι ο στακερας δεν μας τα λεει καλα το τελευταιο καιρο...

Το Stackerάκι φταίει για το πρόβλημα με το CoD?:wassat:

:p

Αστον ρε συ καλα κανει το ατομο τι στακερ και αλλα ανουσια Πιπινια FTW:banging:

Το Θεματα των Μαθηματικων Κατ. ηταν γελοια. Το 15 μες το νερό το είχαν όλοι, άσε που όλοι μα όλοι οι φίλοι μου που ξανα εδωσαν χτυπησαν (οπως λενε) γυρω στο 18-20.

Βασικά, αυτά είναι αριθμητική κατεύθυνσης :hehe:

Απο το Πλαίσιο Καλλιθέας έχουν περάσει ανθρωποι που πραγματικά άξιζαν να ανέβουν και ανέβηκαν. Τόσο ο Χ.Τ (ξεκίνησε πωλητής - τωρα κατέχει μεγάλη θεση), όσο και ο Κ.Μ. (που αν δεν κανω λάθος ειναι πλεον υπευθυνος καταστήματος). Απο τα πιο εξυπηρετικά καταστήματα του Πλαισίου. Μόνο εναν ακόμα θέλω να δω να ανεβάινει ΠΟΛΥ ψηλά για να πειστώ για το αξιοκρατικό σύστημα που υπάρχει στο εργατικο δυναμικό του Πλαισίου...

??????

Poion?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.