Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...4&lngDtrID=251

Έως 1.170 ευρώ το μηνιαίο κόστος ζωής για τη γενιά των 700 ευρώ

--------------------------------------------------------------------------------

Από 840 έως 1.170 ευρώ είναι το μηνιαίο κόστος ζωής του εργαζόμενου που δεν έχει ακόμα αποκτήσει οικογένεια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών.

Έτσι ένας νέος που κερδίζει περίπου 700 ευρώ το μήνα παρουσιάζει έλλειμμα που μπορεί να φτάσει και τα 470 ευρώ.

Αναλυτικά, στα έξοδα υπολογίζεται το ενοίκιο (240-300 ευρώ), τα κοινόχρηστα (50-70 ευρώ), οι αγορές στο σούπερ μάρκετ (150-200 ευρώ), τα έξοδα για τους λογαριασμούς τηλεφώνου-νερού-ηλεκτρικού (80-110 ευρώ), τα τσιγάρα-κινητό-βενζίνη (160-250 ευρώ), η σύνδεση στο Ίντερνετ (έως 30 ευρώ), η έξοδος (70-100 ευρώ) και διάφορα άλλα έξοδα (έως 100 ευρώ).

Επειδή ο Κούλογλού είπε τα παρακάτω τον διώξανε απο την ΕΤ1?

ELEOC

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

που εισαι εσυ ρα ;

Χαθηκες για λιγο η ειναι η ιδεα μου ;

για τον ea6gka αναφερομαι

Έως 1.170 ευρώ το μηνιαίο κόστος ζωής για τη γενιά των 700 ευρώ

[....]

ELEOC

το βλεπω να φευγει και ο αρθογραφος απο το In.gr!

H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση... :hmm:

αυτη η δημοσκοπηση ειναι παντελως ακυρη , σου πεταει ενας ποιος ειναι ο πιο διασημος ελληνας , με βαση τι κριτηρια ρε μεγαλε και για ποια χρονικη περιοδο ?? τι γενικοτητες και σαλαμοποιησεις ειναι αυτες

Ετσι ειναι. Ακριβως το ιδιο πραγμα σκεφτηκα κι εγω οταν πρωτοειδα την διαφημιση?

Ειναι το κλασσικο sh*t in, sh*t out της "επιστημης"-ο-θεος-να-την-κανει- της στατιστικης.

Οταν κανεις μια μλκμενα διατυπωμενη ερωτηση ειναι 99.999% σιγουρο οτι θα παρεις μια μλκ απαντηση.

Απο την αλλη ενα TV show αντιγραφη απο Αγγλια ειναι απο οτι καταλαβα, αναλογο του Fame Story. Δεν ειναι και τα βραβεια Νομπελ. Παντως θα γουσταρα τρελλα να εβγαινε στους επιτυχοντες/διορισθεους/βραβευθεντες κανας Παπαδοπουλος. Να δω τι θα κανανε...

Παλι καλα να λεμε που δεν ειδες στην λιστα και τον Ηρακλη με την Ζινα.

καταρχας απαντησες μονος σου στο email σου και κατα δευτερον ποιος εισαι εσυ και πως τολμας να αποκαλεις το μεσο ελληνα καθυστερημενο ? εισαι στο οριο φασιστικων νοοτροπιων (διακρισεις)

Εγώ απλά τον στιγματίζω, οι πράξεις του δείχνουν ότι είναι. Το ανάφερε κι ο Jaco παραπάνω ;)

Και όχι δε θα έκανε τον μέσο έλληνα εξυπνότερο, απλά θα έδειχνε ότι μπορεί να σκεφτεί. Τώρα οι απαντήσεις δείχνουν το ότι βομβαρδίζονται με τόσο άχρηστη πληροφορία που τελικά την κρατάνε. Αν αυτό είναι φασιστική διάκριση, τότε μάλλον δε καταλαβαίνεις τι σημαίνει φασίστας.

Τα έχουν καταφέρει τελικά η (νέα τάξη) μέχρι και να μας πείσουν ότι είναι στραβός ο γιαλός και ότι εμείς πρέπει να πιστέψουμε ότι θα πρέπει να αρμενίσουμε στραβά για να πάμε ίσα

Τρέλα, παραφροσύνη.:crazy:

Εγώ απλά τον στιγματίζω, οι πράξεις του δείχνουν ότι είναι. Το ανάφερε κι ο Jaco παραπάνω ;)

Και όχι δε θα έκανε τον μέσο έλληνα εξυπνότερο, απλά θα έδειχνε ότι μπορεί να σκεφτεί. Τώρα οι απαντήσεις δείχνουν το ότι βομβαρδίζονται με τόσο άχρηστη πληροφορία που τελικά την κρατάνε. Αν αυτό είναι φασιστική διάκριση, τότε μάλλον δε καταλαβαίνεις τι σημαίνει φασίστας.

Δεν ειπα οτι εισαι φασιστας ομως οτι η αποψη σου οτι ο μεσος ελληνας ειναι καθυστηρημενος, με βαση μια τοσο ακυρη δημοσκοπηση που δεν θα επρεπε να ασχοληθεις πανω απο 1 λεπτο στα σοβαρα, ειναι πολυ ιδιαιτερη.

ELEOC

όπως ειπε και sakis_the_fraud

H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση...

ακομα..

Η διοίκηση της κρατικης μας τηλεορασης ήταν απο την αρχή αντιθετη με την

ερευνα για τη "γενιά των 700 ευρώ"

Μιλαμε για 100% ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και κατευθυντικοτητα.

.

Δεν ειπα οτι εισαι φασιστας ομως οτι η αποψη σου οτι ο μεσος ελληνας ειναι καθυστηρημενος, με βαση μια τοσο ακυρη δημοσκοπηση που δεν θα επρεπε να ασχοληθεις πανω απο 1 λεπτο στα σοβαρα, ειναι πολυ ιδιαιτερη.

Ναι τώρα είναι σαφώς καλύτερα :innocent:

το βλεπω να φευγει και ο αρθογραφος απο το In.gr!

H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση... :hmm:

όπως ειπε και sakis_the_fraud

H είδηση αυτή δεν είναι διαθέσιμη πλέον ή είναι προσωρινά υπό διόρθωση...

ακομα..

Η διοίκηση της κρατικης μας τηλεορασης ήταν απο την αρχή αντιθετη με την

ερευνα για τη "γενιά των 700 ευρώ"

Μιλαμε για 100% ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και κατευθυντικοτητα.

.

Καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι, αλλά μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Είναι λάθος το λινκ στο ποστ του Γοριλλάκου. Προφανώς το έκανε copy όπως το έγραψε σε άλλο forum, κι έτσι πήρε πετσοκομένο το λινκ...

http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=902574&lngDtrID=251

@ deninho

To "ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ" δεν πηγαινε στο in.gr

Για τον Κουλογλου λέω, μην μου πεις οτι δεν εφερνε εσοδα η εκπομπή...

Πήγα σήμερα το απόγευμα πλαίσιο Βουλιαγμένης να πάρω υπολογιστή για την γυναίκα και μέσα στα διάφορα ξεχνάω εκεί την ψύκτρα... το παίρνω χαμπάρι στην Καλλιθέα πλέον και πάω στο εκεί πλαίσιο... μιλάω με ένα παλικάρι του λέω το πρόβλημα, του δίνω αποδείξεις (προ μερικών ωρών) και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα της Βουλιαγμένης.. είχε πρόβλημα το κέντρο μου λέει και θα ξαναπροσπαθήσει... εν τω μεταξύ του την πέφτουν πελάτες, περιμένω κανά 10λεπτο, δεν είχε τελειώσει και βλέπω ένα παλικάρι ο οποίος ήταν ο υπεύθηνος, του λέω την ιστορία και πριν τελειώσω έχει φύγει με ταχύτητα και σε dt επιστρέφει με μια ψύκτρα στο κουτί της... φυσικά μένω μλκς και του λέω...:

- πραγματικά εκπλήσομαι με την εξυπηρέτηση σας...

και μου λέει..:

- πραγματικά εκπλήσομαι που το ξέρω εδώ και ένα τέταρτο και δεν έχετε εξυπηρετηθεί ακόμα...

απλά R-E-S-P-E-C-T στο άτομο και στην βιτρίνα που δίνει στο μαγαζί του...

του λέω μετά ξέρετε μήπως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσετε με το μαγαζί την Βουλιαγμένης να επιβεβαιώσετε και εσείς ότι έχει ξεχαστεί η ψύκτρα εκεί για να είστε και εσείς εντάξει...? Αλλά μάλλον λόγο του ότι η απόδειξη είχε ένα αρκετά σεβαστό ποσό, η τιμή της ψύκτρας ήταν αμελητέα και πολύ σωστά απάντησε αρνητικά για να μην με ταλαιπωρήσει με μεγαλύτερη αναμονή...

χάθηκε να είναι όλοι οι υπεύθυνοι έτσι...?

ΥΓ 1. Δεν είναι διαφήμιση, είναι πραγματικό γεγονός...

ΥΓ 2. ακόμα το στήνω το ρημάδι... καλό ξενύχτι σήμερα...

@ deninho

To "ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ" δεν πηγαινε στο in.gr

Για τον Κουλογλου λέω, μην μου πεις οτι δεν εφερνε εσοδα η εκπομπή...

I know, απλώς βαριόμουν να το σβήσω :p

Πήγα σήμερα το απόγευμα πλαίσιο Βουλιαγμένης...

Στο Πλαίσιο πολλές φορές υπάρχουν τρανά παραδείγματα εξυπηρέτησης που με κάνουν να "σβήνω" οποιαδήποτε ατασταλία μου έχει συμβεί στο παρελθόν.

Ώρες ώρες, υπάρχουν μερικοί/μερικές (<-- ταμίες) που νομίζουν ότι είναι "κάποιοι-ες" και έχουν ένα Χ τουπέ / ή νομίζουν ότι με το να σε ζαλίσουν και να μη σου δώσουν ότι δικαιούσαι, θα σώσουν τον Gerard από την επερχόμενη χρεωκοπία.

Αλλά μερικές φορές, υπάρχουν κάτι παλικάρια (+ μια κοπελιά στην Τσιμισκή) που σε εξυπηρετούν τόσο πολύ, που χαζεύεις. Σου ρχεται να τους δώσεις κανα φιλοδώρημα μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση.

τι να φαμε τετοια ωρα ρε γμτ?...κανα βρωμικο στην βουλιαγμενης θα παιζει αραγε?

Μου έχουν περισσέψει κάτι πίτες κοτομπέικον ρε μαν... αν δεν σε χαλάει που είναι κρύες, έλα Καλλιθέα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.