Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Οριστε ειδες τι εκανες τωρα με τις βλακειες σου?

Ηθελα να ηξερα ποιος καμμενος mod πηρε την ηλιθια ερωτηση μου και την εκανε ξεχωριστο θεμα?

:p

Τοσο πολυ βαριεστε ρε παληκαρια?:upside:

impress_failed.jpg

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τοσο πολυ βαριεστε ρε παληκαρια?:upside:

ε, αφού δεν κάνει τον κόπο να απαντήσει ο ΑΤΙman κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί :D:hehe:

:p :P :p

http://www.skai.gr/greatgreeks/

Δε ξέρω ποιος ψήσισε, αλλά πρέπει να ήταν καθυστερημένοι στο μεγαλύτερο ποσοστό. Δείτε ονόματα για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... μα για όνομα δηλαδή..!

E τι περίμενες να ψηφίσουν;

Ο Ζαγοράκης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών ρε...

Ασε και αυτό...

Αθήνα έως τη Βαρσοβία, από το Χονγκ Κονγκ έως το Ντουμπάι, και από το Κουβέιτ έως τη Μπρατισλάβα

Τι να πω..Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας :TD:

Ήηηηηηηηηρρρρρθθθθθαααααααααννννννν:jump::jump:

τώρα?

εδώ και καιρό

ζουν ανάμεσα μας:alien:

http://www.skai.gr/greatgreeks/

Δε ξέρω ποιος ψήσισε, αλλά πρέπει να ήταν καθυστερημένοι στο μεγαλύτερο ποσοστό. Δείτε ονόματα για ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... μα για όνομα δηλαδή..!

Παπαδόπουλος Γεώργιος ?/?/? :boxed::o

Πάμε καλά;;

Υ.Γ Η λιστα πάντως είναι ελλιπής...

af1_L.jpg

Έστειλα ένα ωραιότατο email στο ΣΚΑΙ για την ψηφοφορία, έχω μεγάλη απορία για το τι και αν θα απαντήσουν :)

Έστειλα ένα ωραιότατο email στο ΣΚΑΙ για την ψηφοφορία, έχω μεγάλη απορία για το τι και αν θα απαντήσουν :)

ειλικρινά θα ήθελα πολύ να διαβάσω την απάντηση τους :hmm:

Αυτό έγραψα:

Αγαπητοί κύριοι/κυρίες,

σας σέβομαι ιδιαίτερα σαν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα μιας και από την αθλιότητα που υπάρχει στα media εσείς καταφέρνετε να επιπλέετε. Το θέμα του email είναι η ψηφοφορία «ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» κάτι που πολύ σωστά βάλατε σε εισαγωγικά. Είναι αδιανόητο, προσβλητικό και με θίγει σαν Έλληνα μέσα σε αυτήν την λίστα να υπάρχουν ονόματα όπως ο Ζαγοράκης, ο Χριστόδουλος, ο Παπαδόπουλος (!), ο Όθων, και η λίστα είναι γεμάτη με τέτοια ονόματα. Είναι τουλάχιστον απάραδεκτο να θεωρούνται αυτοί Μεγάλοι Έλληνες όταν υπάρχουν πραγματικά μεγάλοι Έλληνες που έχουν διαπρέψει σε πολλούς και διάφορους κλάδους. Αλλά θα μου πείτε τι μου φταίτε εσείς που ο μέσος Έλληνας είναι το λιγότερο καθυστερημένος. Εγώ απλά ζητάω να αποσυρθεί αυτή η ψηφοφορία μιας είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοια ονόματα σε μία λίστα που εκδίδεται από ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό όνομα όπως το ΣΚΑΙ. Ίσως αν αλλάζατε τον τίτλο σε 100 Αναγνωρίσιμοι Έλληνες να σωθεί η κατάσταση.

Ο μόνος επίλογος που θα μπορούσε να είχε αυτό το email είναι ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ για την κριτική ικανότητα αυτών που ψήφισαν.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος

Υ.Γ. Ήθελα να ήξερα ποιοι ψήφισαν τον "Άγνωστο Στρατιώτη" ως σημαντική προσωπικότητα.... Ας κάνετε ένα αφιέρωμα και να τους εξηγήσετε τι σημαίνει...

Οι ίδιοι άνθρωποι που με την ίδια νοημοσύνη, ψηφίζουν και κυβερνήσεις είναι ρε Κώστα γι'αυτό πάμε κατά διαόλου... και ο Σκάι... τελοσπάντων...

Σε λίγο θα μας κυβερνάει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον 'Αγνωστο Στρατιώτη και υπουργό εξωτερικών τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι... άσε γιατί διαολίζομαι...

Με έπιασαν οι ημικρανίες μου πάλι με τους μ... πάω να κουμπωθώ...

Εγώ για μεγάλο έλληνα ψηφίζω Hulk...

καταρχας απαντησες μονος σου στο email σου και κατα δευτερον ποιος εισαι εσυ και πως τολμας να αποκαλεις το μεσο ελληνα καθυστερημενο ? εισαι στο οριο φασιστικων νοοτροπιων (διακρισεις)

και για να καταλαβεις το λαθος του σκεπτικου σου , αν ψηφιζαν ολοι αριστοτελη και ρηγα φεραια πχ θα ηταν ο μεσος ελληνας πανεξυπνος? :happy2:

αυτη η δημοσκοπηση ειναι παντελως ακυρη , σου πεταει ενας ποιος ειναι ο πιο διασημος ελληνας , με βαση τι κριτηρια ρε μεγαλε και για ποια χρονικη περιοδο ?? τι γενικοτητες και σαλαμοποιησεις ειναι αυτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.