Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καταραμενη εξεταστικη.... Αρχισαν παλι τα ξενυχτια... Αντε μπας και δουμε πτυχιο φετος...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως είμαι τζέντλεμαν.. 03.25 είχα τελειώσει την εργασία :D

Καλό κουράγιο, και καλή επιτυχία (και επιπτυχία :p) σε όσους διαβάζουν, είτε για Πανελλήνιες (αύριο εξετάζονται στον τομέα μου :hehe: ), είτε εξεταστικές στις σχολές

το έχω πάρει απόφαση πλέον τα παιδιά που ασχολούνται λιγότερο με υπολογιστές είναι οι ηλεκτρολόγοι...

το έχω πάρει απόφαση πλέον τα παιδιά που ασχολούνται λιγότερο με υπολογιστές είναι οι ηλεκτρολόγοι...

τι είπες ; :whistle2::innocent:

στους ηλεκτρολόγους εμπεριέχεις και τους ηλεκτρονικούς?:rant::D

μπα, δεν νομίζω...άλλο ηλεκτρολόγος και άλλο ηλεκτρονικός (= ηλεκτρολογος της πλάκας)

:D :D :D

Πλακίτσα...:D

¨μια κιτρινη στο παλικαρι απο πανω για πολυτιμη πληροφορια που θα χαθει μεσα στο ΠοΘ2:hehe:

επισης καλημερες.:)

¨μια κιτρινη στο παλικαρι απο πανω για πολυτιμη πληροφορια που θα χαθει μεσα στο ΠοΘ2:hehe:

επισης καλημερες.:)

Οριστε ειδες τι εκανες τωρα με τις βλακειες σου?

Ηθελα να ηξερα ποιος καμμενος mod πηρε την ηλιθια ερωτηση μου και την εκανε ξεχωριστο θεμα?

:p

Τοσο πολυ βαριεστε ρε παληκαρια?:upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.