Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

...Και τώρα θα βγούνε να μας πούνε πως, παιδιά, απλώς κάναμε λάθος στην παρτίδα, και το "ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ" με ορυκτέλαιο λάδι απλώς πήγαινε για εκεί... :p:hehe::getlost:

Πάντως σοβαρά, αν δε το μετατρέψουν τουλάχιστον, σε βιοκαύσιμα ΟΛΟ θα είναι ΤΟΟΟΟΣΟ @@ρες...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

χαρείτε τους δημοκρατικούς αντιφασίστες που ήρθαν σήμερα σε εμάς και στο ΤΕΙ της Αθήνας και τα έκαναν λαμπόγυαλο...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=902735&lngDtrID=244

Μπράβο σας ρε. και μετά έχετε το θράσος να αποκαλείτε φασιστικές τις κυβερνήσεις

:TD:

φανταστειτε που θα πανε ολοι οι τονοι με το ηλιελαιο-ορυκτελαιο.......

εδω

:hehe:

μπαααα

περιμενε λιγο και θα δεις πρωτοσελιδα του στυλ:

"Μεγαλες ποσοτητες λιπαντικων μηχανων βρεθηκαν "νοθευμενες" με ηλιελαιο σε ποσοστο εως και 90%"

και μετα ηρθε το Euro...

και τα μπανια του λαου

και τα καναμε ολα μαζι γαργαρα... (για να μην πω κλυσμα και με πει κανεις χυδαιο)

ρε σεις πως θα απευθυνω τον λογο σε εναν δευτερο θειο μου που δεν εχω ξαναδει?:confused::innocent:

haya, ολοι οι αναρχικοι ειναι πρωτο γραναζι του συστηματος. Απλα δεν το εχουν παρει χαμπαρι γιατι ειναι ζώα.

btw πολυ ωραιο τραγουδακι και ισως η καλυτερη ταινια scooby που εχω δει (νομιζω τις εχω δει ολες και ολα τα επεισοδια εκτος απο κανα 2)

http://www.youtube.com/watch?v=9GvkhqGOBmc

Παιδια συγνωμη που σας το εκρυβα τοσο καιρο...

Το ονομα μου ειναι John Gates...Πριν καποιο καιρό παντρευτηκα με κρυφό πολιτικό γάμο την μια κόρη του Bill....:jump::rofl:

Ώρα 01.05... Σε ένα διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, κάπου στην Πεύκη, ένας άτυχος και βαριεστημένος φοιτητής (και το φυτητής σε λίγο θα ταιριάζει :p), ξεκινάει να γράφει την εργασία για το εργαστήριο πυρηνικής φυσικής, που πρέπει να παραδοθεί την Τετάρτη που μας πέρασε :p

Αφότου κάνω το μικρό μου θαύμα και τελειώσω την εργασία πριν τις 03.30, θα ψάξω να βρω τρόπο είτε να γυρίσω το χρόνο πίσω, είτε πως θα πείσω την καθηγήτρια ότι χτες και προχτές δεν ήταν δυνατόν να βρεθώ στου Ζωγράφου :p

Αν καταφέρεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω, το πτυχίο του φυσίκου, μάλλον δε σου χρειάζεται. Θα ήταν πλεονασμός:hehe:

Αν καταφέρεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω, το πτυχίο του φυσίκου, μάλλον δε σου χρειάζεται. Θα ήταν πλεονασμός:hehe:

αχχααχαχχαχααχαχχα ατάκα:happy2::happy2::happy2::worship:

Ο χρονος γυρναει πισω, με ενα πλην μπροστα. Το θεμα ειναι ο χωροχρόνος ομως.

ωρα 2.38 φοιτητης μελεταει I/O File C++....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.