Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ποιοι γιορτάζουν?

ΕΛΕΝΗ (Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενη, Ελεαννα, Ελεανα, Λενα, Ελενιω, Ελενιτσα, Λενιτσα, Λενγκω, Λενιω, Ελεωνορα, Ελεονορα, Ελεονωρα, Νορα, Μαριλενα), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα, Κωνσταντινα, Κωσταντινα, Κωστουλα, Ντινα, Τινα), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κωνσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Κωνσταντινος, Κων/τινος, Κωστας, Κωστης, Κωτσος, Κωτσαρης, Κωστακης, Κωτσακης, Κωσταρας, Κωσταλας), ΝΑΝΤΙΑ (Νάντια, Ναντια)

θέλω να σκοτώσω, με τον, κατά το δυνατό, πιο βίαιο και βασανιστικό τρόπο, 15 "ανθρώπους", μεταξύ των οποίων ένα ψυχίατρο και ένα πλαστικό χειρούργο :sick: :sick: :rant: :rant: :cry:

θα το ευχαριστηθώ, μόνο αν το κάνω μόνος μου.. απλώς περιμένω προτάσεις :sick:

Ώρες ώρες σιχαίνομαι που και εγώ και αυτοί αποκαλούμαστε άνθρωποι. Αν αυτοί είναι άνθρωποι, εμένα θέλω να με λένε ζώο :sick:

πωωωωω......Τι θελατε και γιορταζατε σημερα ;

16 γλυκα εφαγα σημερα στη δουλεια.τα 9 απο αυτα ηταν εκλερακια :D

παιζει να ειχαμε 12 κουτες με γλυκα σημερα.

Τωρα τσιμπησα και 2 πιτογυρα και παω να πεσω ξερος

mo0o0

P.S Χρονια πολλα στους εορταζοντες.

θα το ευχαριστηθώ, μόνο αν το κάνω μόνος μου.. απλώς περιμένω προτάσεις :sick:

Π.Μ για τροπους.............:o:O

και χρονια πολλα στους .................ΕΛΕΝΗ (Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενη, Ελεαννα, Ελεανα, Λενα, Ελενιω, Ελενιτσα, Λενιτσα, Λενγκω, Λενιω, Ελεωνορα, Ελεονορα, Ελεονωρα, Νορα, Μαριλενα), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα, Κωνσταντινα, Κωσταντινα, Κωστουλα, Ντινα, Τινα), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κωνσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Κωνσταντινος, Κων/τινος, Κωστας, Κωστης, Κωτσος, Κωτσαρης, Κωστακης, Κωτσακης, Κωσταρας, Κωσταλας), ΝΑΝΤΙΑ (Νάντια, Ναντια)

Ο .38-.45 που έχει χαθεί? :hm:

@elefsinaras: μόλις μάθω ακριβώς τους στόχους, θα σε ειδοποιήσω :p

@όσους έχουν την ονομαστική γιορτή τους: Χρόνια πολλά και καλά παίδες :)

Βασίλη, την ώρα που έγραφα το πρώτο ποστ (ότι θέλω να σκοτώσω κάποιους), το έγραφα σοβαρότατα. Δεν ξέρω αν έχεις υπ'όψιν τι έχει φέρει στο φως αυτή η υπόθεση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.