Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πα.Πει. ξεκιναμε στις 2 Ιουνιου κ τελειωνουμε 27//

Καλά όλοι έχουμε βγάλει πρόγραμμα - το θέμα είναι κατά πόσο θα "τηρηθεί"

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
κ μιας κ λεμε για εξεταστικες..μετα απο 6χρονια προπτυχιακος +1,5 μεταπτυχιακος,επιτελους ιουνιος χωρις εξεταστικη..

Μετά από 3 χρόνια, θα θυμηθώ πως είναι οι εξετάσεις το καλοκαίρι. Και θα μάθω, πως είναι η εξεταστική το καλοκαίρι :p

ΓΜΤ.......ΠΩΣ γίνεται όταν γράφεις ΠΑΝΤΑ να είσαι "σοφός"?.......Μα ΠΑΝΤΑ!...... :worship:

Προσόντα και ελαττώματα μπάρμπα.

Εκεί που είσαι εσύ σοφός, εγώ είμαι στόκος.

νομίζω πως ενόψει και της αυριανής αιμοδοσίας είναι ώρα να πάω να χλαπακιάσω τον άμπακο :D

:hehe:

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδακια που αρχιζουμε αυριο πανελληνιες. nickstamat, go get'em :)

Πω μετα απο 10 ωρες φυσικης, νιωθω τα μαλλια μου να πεφτουν και η κοιλια μου να μεγαλωνει. Αυτη η γνωση που παίρνω με "φουσκωνει" ωρες ωρες.

μιλαμε σημερα ηθελα να κατσω να διαβασω και εγω λιγο αλλα καποια λογο(μαθημα φροντιστηριου στα αγγλικα που δεν ηξερα πως θα γινει) εκανα μονο 5 κεφαλαια απο τα 30 :wall::wall::wall::wall: αυριο, το πρωι λιγο gmod και μετα στρωσιμο εως αργα! :(

@Dem

απλά πέθανα με τους δίσκους στο sig

:D

Σιγα την sig . Αυτο το κάνει και ο σκύλος του Chuck. XD

Μπά...μία δεν πιάνεις....

Σου προτείνω να αλλάξεις φορτιστή γιατί έχω ακούσει των νοκια σκάνε εύκολα.

Έχω μερικούς από κάτι siemens με καλά mA

Ναι αλλά για τα ΝΟΚΙΑ, ξέρω πώς χρειάζεσαι φορτιστή με πάνω απο 100Α στην 12άρα..:hehe:

Οπότε πήρα δύο..:hehe:

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδακια που αρχιζουμε αυριο πανελληνιες. nickstamat, go get'em :)

Θενκς spresv, έτσι έγινε τελικά, το έσκισα το θέμα :D

ΜΠΙΦΤΕΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Εσύ μικρέ πότε αρχίζεις εξετάσεις??? Ε???

ΥΓ.Σκισ δεμ απ Νικσταματ!!!

Ρε χαμενε, και γω πανελληνιες δινω. Απλα δεν μου εφτασε η μια φορα :D

Που εισαι εσυ χαμενος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.