Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

καλά, μην νομίζεις και εγώ κάθε βδομάδα τέτοια μέρα ξενυχτάω μέχρι αηδίας..και το πρωί πρέπει στις 6.30 να είμαι στο πόδι :wall:

:D

Join the club :D

Αλήθεια, τα pdf που έχει στις κατηγορίες Φυσική 1, 2 κλπ, εδώ σου λένε τπτ? :whistle2:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Στο αρθρο αναφερει και το εξης

"The Radeon 4870 chip is built onto a board codenamed “Trojan” (could be named after a condom brand or a horse; we pick the latter)" :slap:

Πιστευω λοιπον οτι τα Makedonski κλπ κλπ ειναι φαουλ του αρθρογραφου

Κοίτα, μακάρι να είναι έτσι.

Αλλά φάουλ και στο Istanbul? Ρίχτε καμιά κόκκινη ρε παίδες να καθαρίσει ο τόπος από τα καραγκιοζάκια!

Κοίτα, μακάρι να είναι έτσι.

Αλλά φάουλ και στο Istanbul? Ρίχτε καμιά κόκκινη ρε παίδες να καθαρίσει ο τόπος από τα καραγκιοζάκια!

Αν είδες το όνομα του αρθογράφου είναι Theo Valich... Κροάτης... πάρτε τον και βρίστε τον... :hehe:

Νιωθω οτι ειμαι ο μοναδικος που δεν με ενδιαφερει πως λεγονται οι νεοι επεξεργαστες και καρτες γραφικων αλλα αντιθετα με νοιαζει η αποδοση τους και η τιμη τους...

Ας την βγαλουν και "γενιτσαρο" ρε παιδια. Τι με νοιαζει? Αμα σπερνει και κανει 100 ευρω θα κανω και crossfire X. Κωδικη ονομασια ειναι που το 99% του αγοραστικου κοινου δεν θα εχει ιδεα πως λεγεται.

Υ.Γ. Να ομολογησω (ντρεπομαι αλλα δεν μπορω να κρυφτω αλλο) στο age of empires 3 επαιρνα πιο συχνα τους Οθωμανους. Μου αρεσε που σου εδιναν τσαμπα χωρικους.

Ζητω συγνωμη απο την Ελλαδα που την πουλησα ετσι αλλα η κακη M$ με διεφθειρε που εκανε τοσο ελκυστικους τους Οττομανς.

Ζητω συγνωμη απο την Ελλαδα που την πουλησα ετσι αλλα η κακη M$ με διεφθειρε που εκανε τοσο ελκυστικους τους Οττομανς.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Και ξεπουλήθηκες για μερικούς τζάμπα χωρικούς;

Οι Έλληνες μπορεί να ήταν λιγότεροι, αλλά θα είχαν παραπάνω morale.Αν το προγραμμάτισε σωστά η MS τουλάχιστον.Έτσι θα δούλευε ένας για 10 (σε καιρό πολέμου...σε ειρήνης δουλεύουν 10 για 1 :p )

HTC Touch Cruise ownzzzz me:drool:

μου κανε ξαφνικα ενα τρελο κλικ.......πολυ αποτομο....:hehe:

HTC Touch Diamond:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

HTC Touch Cruise ownzzzz me:drool:

μου κανε ξαφνικα ενα τρελο κλικ.......πολυ αποτομο....:hehe:

HTC Touch Diamond:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Alessandra Ambrosio :inlove::inlove::inlove::inlove:

Είμαι καλά γιατρέ, ή πρέπει να αρχίσω κι εγώ να ερωτεύομαι μηχανήματα; :...: :p

Ρε τι βιτσιόζοι είναι αυτοί που κάνουν το πρόγραμμα της εξεταστικής μας; Πρώτον πρέπει να έχει τελειώσει μέσα σε 21 μέρες, αφετέρου πρωινή εξέταση στις 9, που για τους διαμένοντες κάπου μακρύτερα από τη σχολή σημαίνει εγερτήριο στις 06,50. Με τι κουράγιο να πας μετά να δώσεις; Σιχτίρι οι λαλάκες

Ααασε μωρέ... μια χαρά είστε...εδώ εμείς δευτέρα Λυκείου, μετά τις "βαθιές τομές" στην εκπαίδευση που έκανε ο Στυλιανίδης (αυτό και τα ονόματα ήτανε... θα μείνει στην ιστορία...), απαγόρευσε να δίνουμε 2 μαθήματα την ίδια μέρα, κι έτσι γράφουμε ΚΑΘΕ μέρα, απο ενα μάθημα. Άντε διάβασε εσύ Δίκαιο σε ένα απόγευμα πχ... Καλά που τα πρόσεχα στη χρονιά. Βλέπω να καίγεται κοσμάκης φέτοοοςςς... :p

Ααασε μωρέ... μια χαρά είστε...εδώ εμείς δευτέρα Λυκείου, μετά τις "βαθιές τομές" στην εκπαίδευση που έκανε ο Στυλιανίδης (αυτό και τα ονόματα ήτανε... θα μείνει στην ιστορία...), απαγόρευσε να δίνουμε 2 μαθήματα την ίδια μέρα, κι έτσι γράφουμε ΚΑΘΕ μέρα, απο ενα μάθημα. Άντε διάβασε εσύ Δίκαιο σε ένα απόγευμα πχ... Καλά που τα πρόσεχα στη χρονιά. Βλέπω να καίγεται κοσμάκης φέτοοοςςς... :p

και που να περασεις και σε καμια σχολη και να γραφει καθε μερα απο ενα,αλλα τι βιβλια...

street baskετακι...ολο το θεμα λεμε...και μετα βουτο στην θαλασσα...χαμος

ρε παίδες, υπάρχει τρόπος να φτάσεο κάποιος από το λιμάνι της Ραφήνας σε κάποιο σταθμό του ΗΣΑΠ ή του Μετρό εκτός απο ταξί; Προαστιακός παίζει εκεί κοντά;

Α, και αν γίνεται να μην κάνει πολλές ώρες :D

ρε παίδες, υπάρχει τρόπος να φτάσεο κάποιος από το λιμάνι της Ραφήνας σε κάποιο σταθμό του ΗΣΑΠ ή του Μετρό εκτός απο ταξί; Προαστιακός παίζει εκεί κοντά;

Α, και αν γίνεται να μην κάνει πολλές ώρες :D

Ευκολο.

Γραφεις οτι ερχεσαι μαζι με την ελευθερη και πανεμορφη αδερφη/ξαδερφη/πολυ καλη φιλη σου...

Ολο και καποιος φαρμας θα "φιλοτιμηθει" να ερθει να σε εξυπηρετησει.

street baskετακι...ολο το θεμα λεμε...και μετα βουτο στην θαλασσα...χαμος

παραλια με γκομενάκι...ολο το θέμα λέμε...και μετα βουτο στην θαλασσα...χαμος...

σε νιωθω bro, μια απο τα ιδια εδώ :hehe:

Με τσίτωσε ο levelone με τα 5/4, μου' ρθε το take five, πορώθηκα και θα την βγάλω όλη μέρα με Brubeck... :p

Πραγματικά, αξίζει το βίντεο με τον Morello (τον σχεδόν προσωπικό του ντράμερ και ένας από τους καλύτερους των εποχών)... είναι γυρισμένο το 1964... απλά wtf... :nada:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.