Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Και καλά να είχε και ζεστή τυρόπιτα with Milko αλλα ελα που δεν έχει... :hehe:

Ασχετο. Μου φαίνεται η εδω και κανα μηνα το www.Sportime.gr εχει βαρέσει διάλυση;

Κρίμα και έβλεπα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων απο εκεί... :(

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

τα νευρρρρρρα μου ..... ελεος , 50 λεπτα να ερθω στη δουλεια ...ο λογος ?.....βενζιναδικο ....:wall:

κλαψ... Ούτε 4 ώρες ύπνο :/

Καλημέρες

μια απο τα ιδια, βρικολακας εχω γινει τον τελευταιο καιρο... :hm:

Καλα τα λες φιλε μου.. Πολυ καλα αλλα ξερεις πιο ειναι το θεμα??

Ολοι ειμαστε παραξενοι.. ΟΛΟΙ καπου θα διαφωνισουμε δεν γινετε να τα βρισκουμε σε ολα, και δυστηχω καπιοι εχουν κ παροπιδες (και γω φυσικα) σε καποια θεματα και δεν καταλαβαινουν!

Το θεμα ειναι ενα! Το σκηνικο διαφωνιας στα προθυρα τσακωμου πρεπει να γινετε ασκοπα.. Οχι σκοπιμα !Εκει ειναι το κακο..

Στο εσκεμενο..

Ετσι κ αλλιως ομως η διαφωνια ειναι παντα επικοδομιτικη.. Μαθαινεις μεσα απο μια διαφωνια.. Μορφωνεσε...

Τεσπα για αλλο ηθελα να μπω να γραψω:

Καλησπερα αξιολυπητοι χρηστες intel :yawn:

ρε Μητσε γιατι φταινε παλι αυτοι??? Ειναι τελικα, οπως λεγεται, οι φονιαδες του Kennedy?

Vista install πάλι ( και μάλλον οριστικά αυτην την φορά. ) Στο πρώτο reboot απο την εγκατάσταση της 3870 , πάπαλα η p5e ( δεν δινει σημα στην vga) . Βρε καλή , βρε χρυσή clr-cmos , βγάλσιμο μπαταρία , cpu - vga - sata's τπτ . Πάπαλα αυτο ηταν λέω !!! ( θυμήθηκα και την p5e του ξαδερφου :( ) Τελικά το hotspot της δικιάς μου ειναι clr-cmos + βγάλσιμο το 6πινο της 3870 , bootarei!!!!! και μου λεει να συνδέσω το 6pino ! Its a trap λέω ! θα το συνδέσω και δεν θα δινει σήμα ... Το συνδέω και παιζει . ! Aντι να την σεττάρω να παιξω λέω ας πειράξουμε λίγο την τύχη μας !!! clr cmos πάλι Πάπαλα σημα :hehe: , ε τώρα σε έχω λέω ... Βγάλσιμο 6πινο bootarei !!!! χεχεχε ,

ναι ρε asus ! ναι ρε καμάρι

x0ax0ax0ax

Abit IP35 Pro λεμε!!

Ειναι ανοιχτο το pc [full load] τραβας το 24πινο// το ξαναβαζεις// κ δε καταλαβαινει τπτ///

xa0x0ax0ax0

x0ax0ax0ax

Abit IP35 Pro λεμε!! Δε καταλαβαινει τπτ//

No no no. Έχανε το πληκτρολόγιο και δε μπορούσα να κάνω format. Ευτυχώς που έκανε boot από εγκατάσταση ΧΡ με nForce 4 και που είχα στο flashάκι μου το 16 BIOS, αλλιώς ακόμη θα έψαχνα:baby::flag:

Τι λεπτομέρειες ρα.. :p

Δεν την έβαλα σε 'μένα, σε PC φίλου την έβαλα

Λειτουργεί καλύτερα άμα είναι στον 1ο? :hehe:

Vista install πάλι ( και μάλλον οριστικά αυτην την φορά. ) Στο πρώτο reboot απο την εγκατάσταση της 3870 , πάπαλα η p5e ( δεν δινει σημα στην vga) . Βρε καλή , βρε χρυσή clr-cmos , βγάλσιμο μπαταρία , cpu - vga - sata's τπτ . Πάπαλα αυτο ηταν λέω !!! ( θυμήθηκα και την p5e του ξαδερφου :( ) Τελικά το hotspot της δικιάς μου ειναι clr-cmos + βγάλσιμο το 6πινο της 3870 , bootarei!!!!! και μου λεει να συνδέσω το 6pino ! Its a trap λέω ! θα το συνδέσω και δεν θα δινει σήμα ... Το συνδέω και παιζει . ! Aντι να την σεττάρω να παιξω λέω ας πειράξουμε λίγο την τύχη μας !!! clr cmos πάλι Πάπαλα σημα :hehe: , ε τώρα σε έχω λέω ... Βγάλσιμο 6πινο bootarei !!!! χεχεχε ,

ναι ρε asus ! ναι ρε καμάρι

036uc0.jpg

Kράτα την μπορεί να χρειαστώ κανα ανταλακτικό :hehe: . ,

Παιζει και το ccc στα Vista λέμε :hehe:

με πάει τρελά η μέρα σήμερα XD

94431656fk0.jpg

x0ax0ax0ax

Abit IP35 Pro λεμε!!

Ειναι ανοιχτο το pc [full load] τραβας το 24πινο// το ξαναβαζεις// κ δε καταλαβαινει τπτ///

xa0x0ax0ax0

Είχα την dfi πάνω στο γραφείο, και καταλάθος, ατσούμπαλος γαρ, τραβάω την 7900gt, και μισοβγαίνει από το slot. Χάνεται το σήμα από την οθόνη (but why? :p), την ξαναβάζω, και επανήλθε το σήμα :p Hot Swap vga :hehe:

@Athens2004: 3870 or 3870x2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.