Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μια χαρά ! Είναι και καθαρά έτσι τα ξηροκάρπια ! (Βέβαια άλλη η χάρη του μπολακίου αλλά τέσπα !) Αυτοί οι Hondos αναπτήρες τον ατέλειωτο έχουν λέμε! Μήνες !

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χθες το απόγευμα άλλος ένας φίλος, συναγωνιστής και καλοοό παιδί έχασε την μάχη της ζωής... τον παντρέψαμε με παπά και με κουμπάρο... η εκτέλεση / κρεμάλα έγινε δημόσια και προσήλθε αρκετός κόσμος να τιμήσει την απώλεια του...

Τέλος πάντων πάλι μου γύρισαν τα μυαλά, όπως σχεδόν σε κάθε γάμο τα τελευταία χρόνια με τα απίστευτα που συμβαίνουν...

Ακολουθούν μερικές Γαμο-παρατηρήσεις...

1. Γάμο-WTF!?!? O γάμος στην εκκλησία, πιστεύεις δεν πιστεύεις, είναι μυστήριο όχι πίστα-club, show, τσίρκο κτλ... τα κόκκινα χαλιά, τα τεράστια βάζα με νερό και κεριά, τα πυροτεχνήματα κτλ είναι το λιγότερο gay και κιτς...

2. Οι γαμο-φωτογράφοι (δηλ. φωτογράφοι γάμων), οι οποίοι τώρα τελευταία ανακάλυψαν ότι είναι και καλλιτέχνες με σκηνοθετικές ανησυχίες και ότι ο Scorsese και ο Lynch δεν έχουν τίποτα παραπάνω από αυτούς... Η δουλειά του γαμοφωτογράφου είναι να πληρώνεται υπέρογκα ποσά (που ο μέσος εργαζόμενος δεν τα φαντάζεται, εκτός και αν τον χρειαστεί) χωρίς απολύτως κανένα λόγο... έχει δικαίωμα να κάνει την εκκλησία γαμοφωτοstudio, να κάνει pause την λειτουργία αν κάτι δεν του αρέσει και μετά να κάνει rearrange τους πελάτες πάνω στην σκηνή... μόλις τελειώσουν δίνουν την άδεια να συνεχιστεί ο γάμος...

Παρεμβαίνουν στα πάντα και ελέγχει το κάθε βήμα του ζευγαριού και τους στήνουν όπως αυτοί γουστάρουν...

Ρε, αει στο διάκονο... μιλάμε τα τελευταία χρόνια δεν έχω συναντήσει γαμοφωτογράφο που να μην του την έχω πει και να μην έχουμε τσακωθεί, πάω κοντά τους και τους την λέω με την κάθε ευκαιρία... :clap: ζώα τελείως μιλάμε...

3. Η γάμο-κοπελιά (δηλ. οι κοπελιές που εμφανίζονται στους γάμους)... πστ, κοπελιά δεν είναι δικός σου ο γάμος, σύνελθε επιτέλους... τσάμπα ήρθες ημίγυμνη και κορδώνεσαι σαν παγώνι, δεν παντρεύεσαι εσύ σήμερα... το μόνο που κατάφερες είναι να κερδίσεις από την παρέα μου το βραβείο του ξέκ*λου της βραδιάς.... επίσης σε ξέρω και σε αποφεύγω 20+ χρόνια και σήμερα δεν μπόρεσα να σε γνωρίσω, γι'αυτό και σου μίλησα ο μλκς... τι κάνουν πλαστική που κρατάει μια μέρα... :nada:

4. Ο γαμο-τύπος (εμείς ντε)... για άλλη μια φορά νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που είμαστε μόνο καλεσμένοι και νιώθουμε βαθιά οδύνη για τον οικοδεσπότη φίλο μας... άλλος ένας σύντροφος έφυγε από κοντά μας, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη μας έτσι όπως ήταν μέχρι και πριν από το γάμο... :rip:

5. Το γάμο-σόι... θειάδες, μπαρμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες και ένας άλλος σωρό κόσμος τον οποίο δεν τον ξέρεις αλλά σε ξέρουν όλοι αυτοί... σε κάθε γάμο ανακαλύπτεις και άλλους συγγενείς του στυλ ξεδέρφ', της νυφ'ς, του Λούλιου που'ν γειτόνιοι με τον Μήτρο τον κλαρινιιιτζή κτλ... άσε με ρε θεια σου λέω δεν σε θυμάμαι ρε γαμώτο, αλλά ευχαρίστως να κάτσω με την κόρη σου, ε.. την ξαδέρφη μου ήθελα να πω, να γνωριστούμε καλύτερα...

6. Ο γαμο-κάφρος (διασταύρωση καουμπόη και γουρουνιού που εμφανίζεται σε μέρη με γάμους)... που' σαι φίλε το μαγαζί (το κέντρο που γίνεται μετά η δεξίωση) απλά δεν είναι δικό σου, είσαι καλεσμένος να'ουμ... τα γκαρσόνια δεν συμμερίζονται την χαρά σου και γι' αυτούς είναι απλά άλλο ένα κοπιαστικό οχτάωρο, γι' αυτό πρόσεχε πως μιλάς, πως ζητάς και τι κάνεις.... μου την δίνουν τρελά οι τύποι που νομίζουν ότι είναι οι κάποιοι και ότι πρέπει να έχουν μόνιμα ένα γκαρσόνι πάνω από το κεφάλι τους να τους κάνει θελήματα.... ρε ασταδιαλα...:whip:

7. Το γαμο-αμάξι... απλά :nada:... Δεν λέω ρε παιδί μου ας μην πας με το δικό σου διαλυμένο, μισο-τρακαρισμένο αμάξι, που και πάλι στην τελική αν δεν είναι τελείως χάλια δεν βρίσκω τον λόγο να μην πας με αυτό... το να νοικιάσεις όμως μια porsche ή κάποιο άλλο αμάξι για τον γάμο... wtf..?? ρεζίλια... :crazy:

8. Άντε βρε... και στα δικά σας/μας... :clap: :hehe:

Mήπως να το κάναμε θέμα :p

+1 Αλλά μήπως και πάς για να το γράψεις και σε βιβλίο (να τα οικονομήσεις κιόλας?):hehe: γιατί όπως βλέπω έχεις χάρισμα (και αυτό χωρίς πλάκα).

τελικα το infraction δεν ξερεις απο που θα σου ερθει:hehe:

whatever το γραφω στα documents μου,,δεν θα σκασω κιολας:whip:

Παιδες για το γυρο της αθηνας που λεγαμε εκανα τα 8km σε 30 λεπτα...

Αυτο βεβαια στον υπνο μου :zzz: γιατι με πλακωσαν τα σκεπασματα και δε πηγα...:tomato:

πικρα μαυρη,τωρα ποναι ο χωρισμος,και οσο σκεφτομαι οτι τελειωσαμε:(

θαντερκατς.....΄΄κατηγορηθηκε΄΄ οτι υποννοει σεξουαλικη διεργασια του ανδρικου σωματος...για οποιον καταλαβε....;)

σε κάθε γάμο ανακαλύπτεις και άλλους συγγενείς του στυλ ξεδέρφ', της νυφ'ς, του Λούλιου που'ν γειτόνιοι με τον Μήτρο τον κλαρινιιιτζή κτλ... άσε με ρε θεια σου λέω δεν σε θυμάμαι ρε γαμώτο, αλλά ευχαρίστως να κάτσω με την κόρη σου, ε.. την ξαδέρφη μου ήθελα να πω, να γνωριστούμε καλύτερα...

εγραψες :hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.