Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Επειδή φαίνεσαι να ξέρεις, 4km σε ~30 λεπτά, είναι καλά; :p

Αν εισαι απροπονητος ειναι μια χαρα,χωρις πλακα.

Και εγω ετσι σκοπευω να παω δηλαδη να βγαλω τα 8 κμ σε μια ωριτσα περιπου..εκτος αν εχω δυναμεις και κανω τα τελευταια ενα δυο χιλιομετρα γρηγορα...

Ναι ρε... σιγα μην παω και για το χρυσο. Ελεος. Απλα ειπα να τρεξω καθολου στην αδεια Αθηνα να περασει η ωρα.

Αλλα αυτο το "δηλωνεις" που παει?

Νομιζα οτι σκας 10 το πρωι σου δινουνε νουμερακι και τρεχεις...

Εγω δεν εχω δηλωσει τιποτα. Μηπως να κατσω να κοιμηθω καλυτερα?

Α δε ξερω αν σου δινουν εκεινη τη μερα λογικα ετσι ειναι απλα εγω το εχω παρει το νουμερακι εδω και μια βδομαδα απο τα περιπτερο που ειχε βγαλει ο δημος στην ομονοια..

Να δω πως ξυπνανε αυριο...και μεσα που θα κατσω δυσκολο να κοιμηθω νωρις:hmm:

Α και κατι αλλο μη ξεχασετε να βαλετε αντιλιακο!

Πες τα μωρέ!

Είχα την άλλη ένα sniper στο CoD4, τον έβλεπα στην Killcam.. zoomαρε, κράταγε ανάσα και πετύχαινε headshot σε 500ms. Κι έλεγε "you have to practice!" AAAAaarggghhhh!

Ποιο παίζεις;

Επειδή είσαι noobάς μεγάλος... :p

http://www.youtube.com/results?search_query=cod4+glitches&search_type=

@hayabusa: Το review θα ξεκινήσει να δημιουργείται Τετάρτη μεσημέρι, καθώς μέχρι τότε με περιμένουν άλλες 2 ασκήσεις εργαστηρίου πυρηνικής (και άλλες δύο για την άλλη τετάρτη :turn: )

Hurry up :p :P :p:hehe:

Νεα κολπα στην αθηναϊκη νυχτα...

Ζητησα κανα φυστικο-στραγαλο με το ποτο και μας εφερε τα φυστικια σε σακουλακια.

WTF?

Πάλι καλα που δεν σε εστειλε στο περίπτερο να πάρεις μόνος σου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.