Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Με όλη την ευγένεια που με διακρίνει, να του καεί το pc και η κόρη του να γίνει groupie των cannibal corpse, όποιου κλέβει στα online games... ύμαρτον δηλαδή... μπαίνεις να ρίξεις καμιά σφαίρα να ξεχαρμανιάσεις και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Το aimbot πάει σύννεφο και γίνονται τραγικά πράγματα στους server... κατά τα άλλα πλήρωνε παιχνίδι, υποστήριξη και punkbuster... ρε ουστ...

Πόσο ευνουχισμένος πρέπει να είναι κάποιος να πληρώνει περισσότερα σε aimbots απ'ότι στο παιχνίδι για να μπαίνει σε ένα server, να τον βρίζει όλος ο κόσμος και αυτός να νομίζει ότι είναι ο superman... wtf δηλαδή... superman my as$...

:rant::rant::mad::mad::fist:

Πες τα μωρέ!

Είχα την άλλη ένα sniper στο CoD4, τον έβλεπα στην Killcam.. zoomαρε, κράταγε ανάσα και πετύχαινε headshot σε 500ms. Κι έλεγε "you have to practice!" AAAAaarggghhhh!

Ποιο παίζεις;

ένας ολόκληρος server got owned, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...

Έψαξα και βρήκα το aimbot που χρησιμοποιούν, τελικά όλοι όσοι κλέβουν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα οποία απορρέουν από την χρηστικότητα του aimbot...

Σκέφτομαι να το αγοράσω και όταν βλέπω κανά superman σε κανά server να μπαίνω με άλλο nick και να αφιερώνω το χρόνο μου να του χαλάω συνεχώς το παιχνίδι... :devil:

Έχω πετύχει πάρα πολλούς να κλέβουν, αλλά δεν δίνω σημασία γιατί το κάνουν με τρόπο που προσπαθούν να το καλύψουν, αλλά το χθεσινό ήταν λες και έγραφε demo με τις δυνατότητες του aimbot ώστε να το σηκώσει στο youtube, ένα πράγμα...

Και γω παλιά , παρ ότι δεν μπριζώνω εύκολα, όταν παίζανε cheaters έπαιρνα ανάποδες...τι ποντίκια και πληκτρολόγια είχαν φύγει άκλαφτα....Μεγάλο πρόβλημα τα νετκαφε, μου αφήνουν τα πιτσιρικια με ολα τα χαξ να παίζουν, μη χασουν κανα πελάτη...

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι φίλε, απλά άλλαζε σερβερ,μπαινε spectator ή κάτι άλλο.Δεν αξίζει να χαλιέσαι για κομπλεξικούς...

Πες τα μωρέ!

Είχα την άλλη ένα sniper στο CoD4, τον έβλεπα στην Killcam.. zoomαρε, κράταγε ανάσα και πετύχαινε headshot σε 500ms. Κι έλεγε "you have to practice!" AAAAaarggghhhh!

Ποιο παίζεις;

Παίζω Battlefield 2... μου φαίνεται θα κάνω και μια έφοδο τώρα...

Λοιπόν, άκου τώρα αυτό, είναι ένας τύπος στον server, ο οποίος είναι συνεχώς sniper με ένα SVD, με το οποίο πεθαίνεις μόνο αν σε πετύχει ανάμεσα στα μάτια, οπουδήποτε αλλού θες 2-3... με το που έβγαινες από μια γωνία, ακαριαία ήσουν νεκρός χωρίς να προλάβεις να κλ@σεις, είχε γεμίσει ο τόπος πτώματα στοιβαγμένα στις γωνίες γύρω από αυτόν, από μια σφαίρα ο καθένας... το θεϊκό όμως ήταν όταν άλλαξαν οι ομάδες και πλεον δεν είχε το SVD το οποίο είναι επαναληπτικό, αλλά το sniper-rifle των αμερικάνων (ο τύπος δεν έπαιζε με ξεκλείδωτα όπλα, αλλά μόνο τα default..!!!) το οποίο περιμένεις να το ξαναγεμίσεις, έβγαζε το πιστόλι και σε σκότωνε με 1-2 σφαίρες από τον γάμο και τα βαφτίσια του Καραγκιόζη... έλεος δηλαδή...

και σαν μην έφτανε αυτό στον δεύτερο γύρο μπήκε άλλος ένας χλιμίτζουρας ο οποίος έκανε ακριβώς τα ίδια και το χειρότερο ήταν ότι όταν κατάλαβαν και οι δυο ότι κλέβανε πήγανε συμμορία...! 2 άτομα σκοτώνανε ορδές και αλλάζαν σημαίες μόνοι τους... για να καταλάβεις όταν εμπλεκόταν το squad μας και βλέπαμε ένα kill από αυτούς στο hud, στρίβαμε 90 μοίρες, αφήναμε 1-2 θύματα να τους καθυστερήσουν και πηγαίναμε σε άλλη σημαία μπας και προλάβουμε να την γυρίσουμε... :hehe:

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι φίλε, απλά άλλαζε σερβερ,μπαινε spectator ή κάτι άλλο.Δεν αξίζει να χαλιέσαι για κομπλεξικούς...

Γενικά δεν χαλιέμαι ακόμα και με cheaters κάνω παιχνίδι γιατί είμαι παιχταράς :hehe: αλλά το χθεσινό ήταν το κάτι άλλο...!!!

Γιατρε μου θελω να παω αυριο στον γυρο της Αθηνας...

Ξερω οτι στα πρωτα 30 λεπτα θα εχω βγαλει τα πλεμονια μου (sic) και θα τα κανω περπατητα τα υπολοιπα km.

Ειμαι καλα?

Γιατρε μου θελω να παω αυριο στον γυρο της Αθηνας...

Ξερω οτι στα πρωτα 30 λεπτα θα εχω βγαλει τα πλεμονια μου (sic) και θα τα κανω περπατητα τα υπολοιπα km.

Ειμαι καλα?

Ρε συ sln και εγω θελω να παω εχω δηλωσει για τα 8 κμ αλλα δε βρισκω παρεα...μονος μου θα τρεχω μαλλον...

κοιτα εγω τα βγαζω ανετα τα 8 κμ απλα σε περιπτωση που πας μια συμβουλη...

Κοιτα μην αρχισεις και τρεχεις απο την αρχη δε προκειται να τερματισεις,πηγαινε στο πρωτο μισαωρο με τζοκιν λιγο πιο γρηγορα απο περπατημα και μετα αν μπορεις αρχιζεις και ανεβαζεις ρυθμο αλλιως συνεχισε ετσι μεχρι το τελος...

Εγώ μόλις γύρισα απο 9-10 γύρους στο γήπεδο , ειχα να τρέξω απο το καλοκαίρι. Αν εκανα αλλον εναν γύρο ισως να ημουν ακομη εκει να έφτυνα αιμα λέμε .

Οδήγησα μια BMW Ε38 745 Cosmos Edition, περιορισμένης παραγωγής......παιδιά τι να συζητάμε τώρα...μου έφυγε ο τάκος...

Παρότι κατασκευασμένη εν έτη 2000 το αυτοκίνητο είναι πολλά χρόνια μπροστά.....

Ρε συ sln και εγω θελω να παω εχω δηλωσει για τα 8 κμ αλλα δε βρισκω παρεα...μονος μου θα τρεχω μαλλον...

Κοιτα μην αρχισεις και τρεχεις απο την αρχη δε προκειται να τερματισεις,πηγαινε στο πρωτο μισαωρο με τζοκιν λιγο πιο γρηγορα απο περπατημα και μετα αν μπορεις αρχιζεις και ανεβαζεις ρυθμο αλλιως συνεχισε ετσι μεχρι το τελος...

Επειδή φαίνεσαι να ξέρεις, 4km σε ~30 λεπτά, είναι καλά; :p

@hayabusa: Το review θα ξεκινήσει να δημιουργείται Τετάρτη μεσημέρι, καθώς μέχρι τότε με περιμένουν άλλες 2 ασκήσεις εργαστηρίου πυρηνικής (και άλλες δύο για την άλλη τετάρτη :turn: )

Ναι ρε... σιγα μην παω και για το χρυσο. Ελεος. Απλα ειπα να τρεξω καθολου στην αδεια Αθηνα να περασει η ωρα.

Αλλα αυτο το "δηλωνεις" που παει?

Νομιζα οτι σκας 10 το πρωι σου δινουνε νουμερακι και τρεχεις...

Εγω δεν εχω δηλωσει τιποτα. Μηπως να κατσω να κοιμηθω καλυτερα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.