Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Στην Γαλλία στο Μουλάν Ρούζ όταν είχα πάει είχε την ίδια αναπαράσταση σχεδόν αλλά με τις χορέυτριες....

Βασικά, η Παρασκευή τελέιωσε και πάμε για Σουκού...αλλά ακόμα δουλειά είμαι..:hehe:

Βασικά, η Παρασκευή τελέιωσε και πάμε για Σουκού...αλλά ακόμα δουλειά είμαι..:hehe:

ΣΚ? Με τον πονο μου παιζεις? :p

Που πρέπει να ξυπνήσω στις 2 τα ξημερώματα και αναγκαστικά θα πάω απο Αττικη Οδο αεροδρομιο για να μην συναντήσω πάλι trendy μωράκια στην παραλιακή? :laughing:

[στραβωμάρα]

Ακυρο

Το λέει :hehe:

[/στραβωμάρα]

Και δεν μπορείς να το στείλεις με ΠΜ στον ίδιο;

Daymn με πρόλαβες, σκούριασα αυτό ήταν :p

Με όλη την ευγένεια που με διακρίνει, να του καεί το pc και η κόρη του να γίνει groupie των cannibal corpse, όποιου κλέβει στα online games... ύμαρτον δηλαδή... μπαίνεις να ρίξεις καμιά σφαίρα να ξεχαρμανιάσεις και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Το aimbot πάει σύννεφο και γίνονται τραγικά πράγματα στους server... κατά τα άλλα πλήρωνε παιχνίδι, υποστήριξη και punkbuster... ρε ουστ...

Πόσο ευνουχισμένος πρέπει να είναι κάποιος να πληρώνει περισσότερα σε aimbots απ'ότι στο παιχνίδι για να μπαίνει σε ένα server, να τον βρίζει όλος ο κόσμος και αυτός να νομίζει ότι είναι ο superman... wtf δηλαδή... superman my as$...

:rant::rant::mad::mad::fist:

someone got owned :hehe::)

φιλικά ε ! cheaters ftl

ένας ολόκληρος server got owned, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...

Έψαξα και βρήκα το aimbot που χρησιμοποιούν, τελικά όλοι όσοι κλέβουν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα οποία απορρέουν από την χρηστικότητα του aimbot...

Σκέφτομαι να το αγοράσω και όταν βλέπω κανά superman σε κανά server να μπαίνω με άλλο nick και να αφιερώνω το χρόνο μου να του χαλάω συνεχώς το παιχνίδι... :devil:

Έχω πετύχει πάρα πολλούς να κλέβουν, αλλά δεν δίνω σημασία γιατί το κάνουν με τρόπο που προσπαθούν να το καλύψουν, αλλά το χθεσινό ήταν λες και έγραφε demo με τις δυνατότητες του aimbot ώστε να το σηκώσει στο youtube, ένα πράγμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.