Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

MOS παιδάκι μ', ηρέμησε...δεν υπάρχουν κλίκες εδώ μέσα γιατί δεν είμαστε κλάδος του ελληνικού δημοσίου τομέα...:p

Αυτό που σου είπε ο jpavly από πάνω ισχύει απόλυτα, όλοι αντιμετωπίζονται με το ίδιο τρόπο. πχ, ban έχω φάει και εγώ...;)

Τέλος να σου πω ότι στα χρόνια που συμμετέχω ενεργά εδώ μέσα, δεν έχω αισθανθεί ποτέκάποιον από τους "παλιούς" να είναι προσβλητικός ή να έχει άσχημο ύφος...Αν όμως εσύ εισπράττεις κάτι τέτοιο μπορείς άνετα να κάνεις report το ποστ που ενόχλησε...;)

Ελπίζω να ξεκαθάρισαν τα πράγματα και να μην υπάρχει πλέον παρεξήγηση :)

edit: Απ'ότι βλέπω όλα καλά πλέον :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ναι ολα οκ....

Ισως επειδη και γω ξεκινησα λιγο στραβα και ειχα τα αναλογα αποτελεσματα μου φαινεται ετσι τωρα αλλα σου λεω ποτε δεν ειχα κρατησει κακια...

Και τον astrolabos τον πειραζω κατα καποιο τροπο με τις απαντησεις μου στα μηνυματα που του στελνω προς απαντηση του infraction...

Τι να πω ολα οκ...

http://www.protothema.gr/content.php?id=8307

Τώρα μετά από αυτό τι να πεις? μπάτε σκύλοι αλέστε κλπ

Ε ρε τι κάνει η οικονόμα, πάντως την επόμενη φορά θα παίρνω την μεγαλύτερη συσκευασία για να βάζω και στο αμάξι θα έρχεται και πιο οικονομικά:nuke::help: και μετά σου λένε κόψε το :smoke: γιατί κάνει κακό :rofl:

την 4870 ε?

:D

εχει και φωτογραφικά αυτό το κατάστημα ρε συ ? :p

To καμία σχέση λέμε όμως...:p:D

κανας για shooting? μπαινω cod4...αντε γερασατε λεμε ρει...λειπει και ο fragmas ρε γμτ..

Δεν γεράσαμε dude.... απλα υπάρχουν και αλλα games εκτός απο τα online για εκτόνωση... θα σου πει ο fragmas :hehe:

Βαζεις μια αντιδραση... Την επομενη, καταλαβαινεις οτι εχεις παρει την αρχικη ουσια πισω.

Την ξαναβαζεις .... την επομενη καταλαβαινεις οτι παλι πηρες πισω την αρχικη ουσια...

Ξυνεις το κεφαλι σου...

Βαζεις λιγο καταλυτη ακομα...

Μπαινει μεσα το αφεντικο... του λες τον πονο σου.

Σου λεει οτι βαζεις λαθος καταλυτη. Κατεβαζεις το κεφαλι και το ριχνεις στην πλακα για να γλυτωσεις τα μπινελικια (ελα μωρε τωρα τί Πλατινα, τι Παλλαδιο... το ιδιο πραγμα ειναι, απο "Π" αρχιζουνε και τα 2)

Ξαναβαζεις την ιδια αντιδραση 4 φορα με τον σωστο καταλυτη.

Ες αυριον τα σπουδαια....

Μπακαλιστικη επιστημη.

η εκτονωση στο gaming δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο...ειναι να χεις το μικροβιο μεσα σου..ειναι εξαρτηση..

Σωστός... εκτονώθηκα το μεσημέρι πάντως δεν εχω παράπονο....1 ωρίτσα R6V2 καλά ητανε... :cool:

@hayabusa

Ανοιξε thread :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.