hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5061 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 MOS παιδάκι μ', ηρέμησε...δεν υπάρχουν κλίκες εδώ μέσα γιατί δεν είμαστε κλάδος του ελληνικού δημοσίου τομέα... Αυτό που σου είπε ο jpavly από πάνω ισχύει απόλυτα, όλοι αντιμετωπίζονται με το ίδιο τρόπο. πχ, ban έχω φάει και εγώ... Τέλος να σου πω ότι στα χρόνια που συμμετέχω ενεργά εδώ μέσα, δεν έχω αισθανθεί ποτέκάποιον από τους "παλιούς" να είναι προσβλητικός ή να έχει άσχημο ύφος...Αν όμως εσύ εισπράττεις κάτι τέτοιο μπορείς άνετα να κάνεις report το ποστ που ενόχλησε... Ελπίζω να ξεκαθάρισαν τα πράγματα και να μην υπάρχει πλέον παρεξήγηση edit: Απ'ότι βλέπω όλα καλά πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 8, 2008 #5062 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ναι ολα οκ....Ισως επειδη και γω ξεκινησα λιγο στραβα και ειχα τα αναλογα αποτελεσματα μου φαινεται ετσι τωρα αλλα σου λεω ποτε δεν ειχα κρατησει κακια...Και τον astrolabos τον πειραζω κατα καποιο τροπο με τις απαντησεις μου στα μηνυματα που του στελνω προς απαντηση του infraction...Τι να πω ολα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5063 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 tres bien :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 8, 2008 #5064 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 USS Iowa: Τοπικός σεισμός μιλάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάϊος 8, 2008 #5065 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 http://www.protothema.gr/content.php?id=8307 Τώρα μετά από αυτό τι να πεις? μπάτε σκύλοι αλέστε κλπ Ε ρε τι κάνει η οικονόμα, πάντως την επόμενη φορά θα παίρνω την μεγαλύτερη συσκευασία για να βάζω και στο αμάξι θα έρχεται και πιο οικονομικά:nuke: και μετά σου λένε κόψε το :smoke: γιατί κάνει κακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #5066 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Γι αυτές τις λεπτομέρειες γουστάρω τα UK online shops... ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι γινεται με την παραγγελία σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 8, 2008 #5067 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 την 4870 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5068 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 εχει και φωτογραφικά αυτό το κατάστημα ρε συ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 8, 2008 #5069 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 κανας για shooting? μπαινω cod4...αντε γερασατε λεμε ρει...λειπει και ο fragmas ρε γμτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 8, 2008 #5070 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 gbak που παίζεις?? Online? server?Ααχχχ αυτη η HTC:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 8, 2008 #5071 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 ναι ρει GREEK WARRIORS IP:85.196.16.202:28960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #5072 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 την 4870 ε? εχει και φωτογραφικά αυτό το κατάστημα ρε συ ? To καμία σχέση λέμε όμως... κανας για shooting? μπαινω cod4...αντε γερασατε λεμε ρει...λειπει και ο fragmas ρε γμτ.. Δεν γεράσαμε dude.... απλα υπάρχουν και αλλα games εκτός απο τα online για εκτόνωση... θα σου πει ο fragmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5073 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 lol, ωραια... Έχεις υπόψιν σου κανένα από εκεί, που να στέλνει και Ελλάδα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 8, 2008 #5074 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Βαζεις μια αντιδραση... Την επομενη, καταλαβαινεις οτι εχεις παρει την αρχικη ουσια πισω.Την ξαναβαζεις .... την επομενη καταλαβαινεις οτι παλι πηρες πισω την αρχικη ουσια...Ξυνεις το κεφαλι σου...Βαζεις λιγο καταλυτη ακομα...Μπαινει μεσα το αφεντικο... του λες τον πονο σου.Σου λεει οτι βαζεις λαθος καταλυτη. Κατεβαζεις το κεφαλι και το ριχνεις στην πλακα για να γλυτωσεις τα μπινελικια (ελα μωρε τωρα τί Πλατινα, τι Παλλαδιο... το ιδιο πραγμα ειναι, απο "Π" αρχιζουνε και τα 2)Ξαναβαζεις την ιδια αντιδραση 4 φορα με τον σωστο καταλυτη. Ες αυριον τα σπουδαια....Μπακαλιστικη επιστημη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Μάϊος 8, 2008 #5075 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Για οσους δουλευουν το steam:Αλαξε εμφανιση ή εμενα μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 8, 2008 #5076 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 η εκτονωση στο gaming δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο...ειναι να χεις το μικροβιο μεσα σου..ειναι εξαρτηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 8, 2008 #5077 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 η εκτονωση στο gaming δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο...ειναι να χεις το μικροβιο μεσα σου..ειναι εξαρτηση.. Φαση είχαν τα match goodnight everyone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 8, 2008 #5078 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 ρε συ SirDiman μια φορα παιξαμε παρεα και κρεμασε ο σερβερ...btw nice shooting dude!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #5079 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 η εκτονωση στο gaming δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο...ειναι να χεις το μικροβιο μεσα σου..ειναι εξαρτηση.. Σωστός... εκτονώθηκα το μεσημέρι πάντως δεν εχω παράπονο....1 ωρίτσα R6V2 καλά ητανε... @hayabusa Ανοιξε thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5080 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Πάρε :P http://www.thelab.gr/showthread.php?t=50644 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.