jpavly Μάϊος 8, 2008 Author #5041 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 και...? υπάρχει κάποιος περιορισμός στους κανόνες...? :nada:Edit: από απορία ρωτάω, δηλαδή... Ε ναι, υπάρχει κανόνας και εδώ για μονολεκτικές απαντήσεις κλπ και στο Netiquette σχετικά με το spam. Απο το να ποσταρεις εικονιδια καλυτερα να λες την αποψη σου !!Εκτος και αν εισαι καφρος και σου την χαλασα με αυτο που ειπα... Να την πω εγώ; Το ιστορικό σου όταν γράφτηκες έχει τόσο http://www.forward-moving.com/blog/wp-content/uploads/2006/10/38197-spam.jpg που φτάνει να ταΐσει μια μικρή χώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 8, 2008 #5042 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 @fragma, perp: Είναι γνωστό ότι το Ιόνιο έχει τα καλύτερα νησιά, τις καλύτερες θάλασσες, και φυσικά (και χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω ) τους καλύτερους ανθρώπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 8, 2008 #5043 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 @fragma, perp: Είναι γνωστό ότι το Ιόνιο έχει τα καλύτερα νησιά, τις καλύτερες θάλασσες, και φυσικά (και χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω ) τους καλύτερους ανθρώπους επτανήσιοι... νόμιζα πως ήταν όλοι τρελοί :drool: με την καλή έννοια πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 8, 2008 #5044 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 όχι και όλοι... Μόνο οι Κεφαλονίτες είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 8, 2008 #5045 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 θα την καθαρισω , δεν αντεχω αλλο τοσο μα τοσο ξινη δεν εχω γνωρισει ποτε στην ζωγ μου :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5046 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 ωπα...ο Borg ξαναφάνηκε... Που είχες χαθεί εσύ ρε παλικάρι ??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 8, 2008 #5047 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 @fragma, perp: Είναι γνωστό ότι το Ιόνιο έχει τα καλύτερα νησιά, τις καλύτερες θάλασσες, και φυσικά (και χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω ) τους καλύτερους ανθρώπους Ετσι πές τα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2008 #5048 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 οσο και να προσπαθησα να με αγαπησει,τελικα δεν πετυχα τιποτα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2008 #5049 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 8, 2008 #5050 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 ωπα...ο Borg ξαναφάνηκε...Που είχες χαθεί εσύ ρε παλικάρι ??? :D θα την πεθανω στα χαστουκια λεμεεεε grrrrr ασε ασε φρικη στη δουλεια οχι απλα χαθηκα , απλα το χανω ... δεν την παλευω γενικα, σκ@τα ολα με πανε σκ@τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5051 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 υπομονή φιλε, κάποια στιγμή θα γυρίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 8, 2008 #5052 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 με φράουλες ή σκέτα? πως έγινε η συγκομιδή? ήρθαν σε παλέτα ή χύμα? κι αν ήρθα σε παλέτα είχαν σελοφάν γύρω γύρω? ήταν το φορτηγό που τα μετέφερε ψυγείο? ε? για όλους εσάς που έχετε δει τη διαφήμιση... need a job finally.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 8, 2008 #5053 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 δεν ξέρω γιατί αλλά δνε περίμενα το speedtest (στη σχολή ) να μου βγάλει τόσο καλά αποτελέσματα edit: Και ένα από την Forthnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 8, 2008 #5054 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 υπομονή φιλε, κάποια στιγμή θα γυρίσει αυτο λεω και να αρχισω τα ταξιδια Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στʼ αστέριατωρα το ειδαμε αρεσε , super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 8, 2008 #5055 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Προς kallileo κυρίως...και όποιος αλλος ξερει επειδη δεν ξέρω καθολου τι παιζει.... Είδα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=5dQpgFKVR68&feature=related αυτός ο Choi :nuke: :crazy: Σ΄αυτο ο δικος σου κερδιζει και αυτόν ? δεν καταλαβα. Έβλεπα το sig σου... και sry για το offtopic αλλα τόσο ξυλο (αληθινο) εγω δεν εχω ξαναδει.... οχι σ αυτα τα συγκεκριμενα video...αλλα σ αυτο το αθλημα. Ρε παιδια πολυ ξυλο λεμε... http://en.wikipedia.org/wiki/Choi_Hong-manενδιαφέρον προφίλ όχι ότι έπαιξε και τίποτα στα βιντεάκια που δείχνεις... ε ναι, μα δεν κατεχω, μου κανε εντυπωση το Choi, με τι ψυχολογία να τα βαλεις μαζι του...δεν ειναι αστεια αυτα τα πραγματα... αν και δες εδώ τι του κανε ο Δαβιδ....replaaaaay Booooom παντως τελικα κατεληξα ο τεχνητης της υπόθεσης ειναι του kallileo ... o Emelianenko Fedor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 8, 2008 #5056 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Choi_Hong-manενδιαφέρον προφίλ όχι ότι έπαιξε και τίποτα στα βιντεάκια που δείχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 8, 2008 #5057 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ε ναι, υπάρχει κανόνας και εδώ για μονολεκτικές απαντήσεις κλπ και στο Netiquette σχετικά με το spam.Να την πω εγώ; Το ιστορικό σου όταν γράφτηκες έχει τόσο http://www.forward-moving.com/blog/wp-content/uploads/2006/10/38197-spam.jpg που φτάνει να ταΐσει μια μικρή χώρα. καταρχην δεν με πειραξε το εικονιδιο μονο που εβαλε ουτε κραταω κακια απλα ας ελεγε κατι να υποστηριξει τον racer που ΘΕΩΡΗΣΑ οτι δεν ηταν σωστη η κινηση του να το κανει αυτο για το μελος του thelab.gr, θαρεις και δεν υπαρχουν Mods που βλεπουν το forum και να βγαλουν συμπερασματα και να κινηθουν αναλογα !! Ναι οταν ξεκινησα καποια πραγματα δεν τα ηξερα και ομολογω εκανα λαθη που τα πληρωσα με ban και απο εσενα και απο αλλους φιλους λαμπιτες αν δεν κανω λαθος....ΑΛΛΑ δεν γραφτηκα στο forum για να τσακωνομαι και τον καθε ενα,και δεν εχω τσακωθει με τον καθε ενα !! Ειναι ατομα ΦΙΛΟΙ σας τους ξερετε και η συμπεριφορα τους ειναι υποτιμιτικη προς τους αλλους και βλεπουν να την πουν στον αλλο....ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχουν οι εξαιρεσεις που χαιρομαι να τις βλεπω που ειναι και απο τα γερα μελη του thelab.gr Αλλα εμαθα, προσαρμοστηκα στους κανονες και εκοψα τις μ@κ@κιες.....(τωρα μην μου πεις για το off-topic post που το βλεπουν μονο τα μελη του thelab.gr και δεν επηρεαζει την εικονα του forum στους μη εγγεγραμενους). Πριν λιγο δεχτηκα ενα Infraction: 0/1 (2) απο τον astrolabos (με ειχε συνηθησει) επειδη λεει οτι προσβαλα μελος του thelab.gr, οκ και γω τωρα μετα απο αυτο το ποστ σου νιωθω προσβεβλημενος αλλα σιγα μην σου δωσει κανεις Infraction !!! Ετσι, μερικες φορες νιωθω παρεξηγημενος και ηλιθιος γιατι μερικες φορες ποναει η αληθεια αλλα νιωθω σαν να υπαρχει μια κλικα !!! Εχω βαρεθει πια ολο τα ιδια και ιδια....το forum το παρακολουθουσα απο το γυμνασιο και μετα απο ποσα χρονια ειπα να γραφτω αλλα δεν νιωθω φιλικοτητα μερικες φορες δεν ξερω ισως να ειναι και ιδεα μου... Ξεκαρδιστηκα με το αστειακι σου.... Α και για να μην ξεχασω ειμαι ετοιμος περιμενω το ban..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2008 Author #5058 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Καλά είπαμε να πεις την άποψη σου αλλά εσύ το παραέκανες. Κατ' αρχήν, δεν νομίζω ότι μπορείς να παρεξηγηθείς από αυτό που είπα γιατί δεν νομίζω ότι σε χαρακτήρισα καν. Αναφέρθηκα σε συνήθεια σου του παρελθόντος, ούτε σε έκρινα ούτε τίποτα. Κλίκες δεν υπάρχουν, όπως και γνωστοί. Όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε και όλοι τιμωρούνται ανάλογα. Π.χ. τον ΑΝ7 που έχουμε μία Α σχέση, τον έχω κυνηγήσει τόσο όσο δεν φαντάζεσαι. Καλά έκανε ο racer και το λέει, δεν νομίζω ότι έκρινε, έβρισε, κοροϊδεψε or something. Ban δεν έχεις να περιμένεις, δεν έγινε και τίποτα άλλωστε για να πέσει ban Χαλάρωσε λοιπόν και δέξου το post μου σαν χιούμορ, γιατί χιούμορ ήταν. Και smilie έχει και την απαραίτητη εικόνα tagged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 8, 2008 #5059 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Καλά είπαμε να πεις την άποψη σου αλλά εσύ το παραέκανες. Κατ' αρχήν, δεν νομίζω ότι μπορείς να παρεξηγηθείς από αυτό που είπα γιατί δεν νομίζω ότι σε χαρακτήρισα καν. Αναφέρθηκα σε συνήθεια σου του παρελθόντος, ούτε σε έκρινα ούτε τίποτα. Κλίκες δεν υπάρχουν, όπως και γνωστοί. Όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε και όλοι τιμωρούνται ανάλογα. Π.χ. τον ΑΝ7 που έχουμε μία Α σχέση, τον έχω κυνηγήσει τόσο όσο δεν φαντάζεσαι. Καλά έκανε ο racer και το λέει, δεν νομίζω ότι έκρινε, έβρισε, κοροϊδεψε or something. Ban δεν έχεις να περιμένεις, δεν έγινε και τίποτα άλλωστε για να πέσει ban Χαλάρωσε λοιπόν και δέξου το post μου σαν χιούμορ, γιατί χιούμορ ήταν. Και smilie έχει και την απαραίτητη εικόνα tagged. Το δεχομαι και ειμαι ενταξει μαζι και με ολους....δυσκολα κραταω κακια.... Αλλα εχω κανει και εγω καποιες μικροσυστασεις κατα καιρους σε καινουργια μελη, με πολυ φιλικοτητα απο τα λαθη που εκανα και γω και εμαθα και τους ειπα να μην κανουν τα ιδια....και πηρα Infraction για αυτο Χαλαρος ειμαι απλα σου λεω το νιωθω που και που και μου την σπαει νιωθω μειονεκτηκα... Και το παιδι χθες πριν ακομα γινει αυτο του εστειλα μηνυμα και του λεω σταματα το θα φας ban και μου λεει οκ θα το σταματησω θα μου βαλεις μια αγγελια ?? Ηταν γραμεννος απο το 2007 και δεν ειχε 300 καταχωρησεις για να βαλει αγγελια.... Δεν λεω ηταν λαθος του.... Ολα καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2008 Author #5060 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.