Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

hmm, σήμερα διαπιστώθηκε αύξηση 100% στην τιμή του εστιατορίου της σχολής.

Μέχρι πριν τις διακοπές πλέρωνες 2 € και έτρωγες όσο ήθελες ενώ πλέον είναι 4 €.

Σοβαρα μιλας ?????

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ναι, σοβαρότατα

:hmm:

Οχι ρε φιλε ειμαι φοιτητης και γω και οσες φορες εχω δει παιδια που δεν εχουν την καρτα σίτισης δεν τους λενε τπτ φυσικα να μην το κανουν και συνηθεια...αλλα τους δινουν κανονικα φαιτο και ουτε καν ταμειακη δεν υπαρχει που το ειχα δει και αυτο...**ειμαι καστορια**

Μέλος είχε χθες το βράδυ 15 posts και τώρα έχει 70+:blink:

Ολοι ξερουμε ποιος ειναι, μια βολτα σε ολα τα σημερινα μηνυματα να κανεις θα τον δεις....αλλα ρε racer τι οφελος εχεις και το λες εδω περα ??? Αν ηθελες να του την κανεις ας τον κανεις αναφορα !!(βλεπε κοκκινη σημαια διπλα στο λαμπακι)

:shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup:

Εχεις μεινει πισω με φαινεται ... 80+ κ συνεχιζεται :hehe:

quiz of the Day

η ξανθιά απο τις φίλες της Ειρήνης στον εισοδηματία

σε ποιο μαγαζί σερβίρει?

πολύ γνωστή....:...:

και...? υπάρχει κάποιος περιορισμός στους κανόνες...? :nada:

Edit: από απορία ρωτάω, δηλαδή...

Φυσικά δεν υπάρχει, αλλά είναι λίγο υπερβολή.. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ο χαρακτήρας των post..

Φυσικά δεν υπάρχει, αλλά είναι λίγο υπερβολή.. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ο χαρακτήρας των post..

χμμ... ναι... ok, σε αυτό συμφωνούμε... αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί, μπορεί να είναι τυχαίο γιατί αλλιώς απλά δεν έχει λογική...

anyway, απ'ότι είδα άλλωστε τα μπάνια άρχισαν νωρίς γι'αυτόν φέτος και θα υπάρχει λόγος και μάλλον δεν θα' ναι οι ζέστες... :p

Το mobo-cpu-vga τα στησαμε . Η μητρική καλά παει , το cpu καλά πάει . Η vga θα δουμε . Ας coolarouμε λιγο :D . Tι κάνουμε τώρα ? ας πάμε και λίγο d2 που εχουμε μέρες .

dsc07604rd6.jpg

Ολοι ξερουμε ποιος ειναι, μια βολτα σε ολα τα σημερινα μηνυματα να κανεις θα τον δεις....αλλα ρε racer τι οφελος εχεις και το λες εδω περα ??? Αν ηθελες να του την κανεις ας τον κανεις αναφορα !!(βλεπε κοκκινη σημαια διπλα στο λαμπακι)

:shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup::shutup:

:slap:

Μολις ξυπνησα απο τις 8 το βραδυ.

Τα ματια μου κλεινουνε, θελω κι αλλο υπνο και σε μιση ωριτσα αρχιζει το ορλαντο-ντιτροιτ.

Αντε να δουμε ποσο κοτοπουλο θα ειμαι αυριο στη δουλεια.

χεχε , δεν ειναι οτι δεν βρίσκω , απλά κοιτουσα απο skroutz και εδινε μονο το eshop σαν αποτέλεσμα . thnx πάντως.

:slap:

Απο το να ποσταρεις εικονιδια καλυτερα να λες την αποψη σου !!

Εκτος και αν εισαι καφρος και σου την χαλασα με αυτο που ειπα...

Τα εχω δει απειρες φορες (αλλα ποτε δεν εχω πάει) καθ'οδον προς Λευκάδα ... (μεσω παράκαμψης Αιτωλικού - Αστακού) και οντως το σημείο με Κάλαμο και λοιπά νησάκια ειναι σουπερ...

Αντε στο επόμενο 4ημερο του Ιούνιου λοιπόν :D... (του Μαίου με βλέπω εδώ...:( )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.