Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

o ενας εκ των δυο "ξαδερφων" ..που χαθηκε??

α)εκανε high score και το εγκατελειψε το αθλημα?(βλ 7Κ ποστ)

β)αλλο?

β)αλλο?

γ)

funny-pictures-cats-computer-blue-s.jpg

β)αλλο?

γ) (πως λεμε γάμος) Mάλλον παντρευτηκε , και δεν τον αφήνει η γυναίκα να κάνει παρέα με παλιόπαιδα - χάκερς , πειρατές των keyboard - σφετεριστές του bwith,.

γ) (πως λεμε γάμος) Mάλλον παντρευτηκε , και δεν τον αφήνει η γυναίκα να κάνει παρέα με παλιόπαιδα - χάκερς , πειρατές των keyboard - σφετεριστές του bwith,.

εαν ισχυει τοτε ....σιδερενιος!:p

καληνυχτες..

Υ.Γ

Μακαρι αυριο που 8α ξυπνησω να ειναι παρασκευη!!!:hehe:

βαρεθηκα....θελω αδειαααΑΑΑΑΑΑΑ :help:

αύριο θα είναι Τετάρτη, δυστυχώς. Και μετά από 4 μέρες συνεχούς (σχεδόν) διαβάσματος, ξαναβγαίνω από το σπίτι. Για μάθημα :p

Καληνύχτα νετρίνα και αντινετρίνα του μάταιου τούτου κόσμου. Θα σας ξαναδώ στις 0655 τα χαράματα

lol εδω ειμαι, ελευθερος οπως ακριβως με αφησες τη τελευταια φορα που ειχες επαφη μαζι μου.Παιρνοντας αφορμη το "σφετεριστές του bwith" πες οτι "αδειαζω" τη γωνια, για τα ανερχομενα μελη του lab , ησυχα βιολογικα και παντα φιλικα προς το περιβαλλον.

η λήψη πρέπει να είναι κανονική, αλλά ένα χεράκι με το blur την πέρασαν.

ε παντα αμα δεν την γυαλισεις λιγο δεν λεει...

μηπως υπαρχει φωτο σε περιοδικο πχ που να μην εχει πεαστει απο photoshop...

μαλλον θα παιξει afterhours προφιτερολ παρτυ για να δουμε...

και κει που την ειχες τοσα χρονια καταβρει με τον γειτονα βενζινά (καθαρη) ΕΤΕΚΑ 100αρα και 1.12 το λιτρο στη χειροτερη πας σημερα για γεμισμα (μετα απο 25μερες απο το προηγουμενο) και σου λεει αντι για περιπου 55ευρω οτι το γεμισμα εκανε 62.......κοιταω την αντλια τιμη.....1.25.

ω την τρελα μου.:(

ε παντα αμα δεν την γυαλισεις λιγο δεν λεει...

μηπως υπαρχει φωτο σε περιοδικο πχ που να μην εχει πεαστει απο photoshop...

Καληνύχτα νετρίνα και αντινετρίνα του μάταιου τούτου κόσμου. Θα σας ξαναδώ στις 0655 τα χαράματα
καλημέραααααααα :D

νεαρε.........αργησες λιγακι.να μην επαναληφθει:tongue:

μερα και απο μενα.το καλη δεν το λεω ακομα....να βραδιασει πρωτα για να βγει η ετυμηγορια:hehe:

άργησα, γιατί κοιμήθηκα (ένα ολόκληρο τέταρτο) παραπάνω

εξ ου και το ":D" :p

lol εδω ειμαι, ελευθερος οπως ακριβως με αφησες τη τελευταια φορα που ειχες επαφη μαζι μου.Παιρνοντας αφορμη το "σφετεριστές του bwith" πες οτι "αδειαζω" τη γωνια, για τα ανερχομενα μελη του lab , ησυχα βιολογικα και παντα φιλικα προς το περιβαλλον.

Ασε ρε τα σαπια...

Τρως μανικι στο Μαθηματικο και δεν εχεις χρονο για ξυσιμο.

Περασες τιποτα τον Φλεβαρη?

hmm, σήμερα διαπιστώθηκε αύξηση 100% στην τιμή του εστιατορίου της σχολής.

Μέχρι πριν τις διακοπές πλέρωνες 2 € και έτρωγες όσο ήθελες ενώ πλέον είναι 4 €.

Αντε να βγει η κάρτα σίτισης γιατι θα χρεωκοπήσουμε μ'αυτούς :p :P :p:hehe:

hmm, σήμερα διαπιστώθηκε αύξηση 100% στην τιμή του εστιατορίου της σχολής.

Μέχρι πριν τις διακοπές πλέρωνες 2 € και έτρωγες όσο ήθελες ενώ πλέον είναι 4 €.

Αντε να βγει η κάρτα σίτισης γιατι θα χρεωκοπήσουμε μ'αυτούς :p :P :p:hehe:

υπαρχουν και τα σκουπιδια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.