mech5107 Μάϊος 5, 2008 #4961 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Εγώ πάλι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2008 #4962 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 σιγά το παπί :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 5, 2008 #4963 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Ενώ το busa, η νταλίκα είναι καλύτερη ε?:rofl: Edit: Και μιας και λέμε για μηχανάκια, δείτε τι μου ήρθε μέσα στο Πάσχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2008 #4964 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 βεβαίως, γιατί εκτός του ότι έχει 8 ιππόδρομους άλογα, τελική αεροπλάνου (στο έδαφος) και είναι κούκλα, είναι άνετη και για τους δύο αναβάτες :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 5, 2008 #4965 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Ρε μη μιλάτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2008 #4966 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 αααχ, καήμενο παιδί...θα μεγαλώσεις κι' εσύ και θα καταλάβεις... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 5, 2008 #4967 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Το καλύτερο μεταφορικό μέσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 5, 2008 #4968 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 :rofl: Να σε δω να πηγαίνεις Καλαμάτα-Αθήνα με αυτό και τι στον κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 5, 2008 #4969 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Άμα δέν είναι Nike δέν είναι καλό αδερφέ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 5, 2008 #4970 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 εχασα 7 κιλα,απο την μια η ανοιξη απο την αλλη............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 5, 2008 #4971 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 ρε γμτ.. πως χάνετε όλοι κιλά κι εγώ παίρνω :S Κοντεύουν να μη με κάνουν τα παντελόνια μου...ΠιΕς Bequerel, Curie, Rutherford, Geiger, Einstein και το λοιπό συνάφι, πολύ καθίκια.. Αυτοί είχαν αϋπνίες, εμείς την πληρώνουμε τώρα :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 5, 2008 #4972 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 delete plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 5, 2008 #4973 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Πασχα σημερα , βαρεμαρα -περα δωθε στο σπιτι , αφου δε ψηνω με τον αδερφο μου ,βγαινω εξω στο μπαλκονι μιας και ετοιμαζομαι να παω δουλεια και αρχιζω να μυριζω τα αρνια και τα κοκορετσια.. Και μου ρχεται η εξης απορια..(μη ακουσω χαζο σχολιο ) Πως θα μπορω να μεταφερω την μυρωδια αυτη σε τριτον ;Πως θα μπορω να του περιγραψω με καποιο τροπο το πως μυριζε η περιοχη ;Για την οραση , εχουμε τις φωτογραφικες , για την ακοη εχουμε μικροφωνα και κινητα και οτιδηποτε αλλο.. Για την οσφρυση τι διαθετει το καταστημα ;Ε ; Μονο σοβαρες απαντησεις... German group patents 'smell-phone' pwnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάϊος 5, 2008 #4974 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 εκτός από ομορφιά, έχει και το γκάζι της, εχει και τα ταλέντα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 5, 2008 #4975 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 japan all the way . Αγγλιδες Ιταλίδες κλπ ειναι σαν να ψωνίζεις απο e-shop . Πχ σε αυτο που δείχνεις μπορει να σου σπάσει μανέτα καλοκαιριάτικα , και να βρείς το φθινόπωρο . ( εδιτ . και θα την πληρώσεις και χρυση.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάϊος 5, 2008 #4976 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 σήμερα βρίσκεις ότι ανταλακτικά θέλεις από όπου θέλεις...παίρνεις την μανέτα πας σε ένα μαγαζί ΟΕΜ και παίρνεις μία ίδια,απλά δεν είναι triumph οπότε δεν τίθεται θέμα αναμονής... άμα βιάζεσε το παραγγέλνεις και κατευθείαν από Αγγλία και με ένα courier σε δύο μέρες είναι εδώ...τα ιαπωνικά συμφωνώ και εγώ, έχουν την βιομηχανική παραγωγή με το μέρος τους,αξιοπιστία (τώρα ποια όχι όλα γιατί δεν είναι made in japan), αντοχές, γκάζι,αλλά δεν έχουν κάτι πολύ ποιο σημαντικό, άισθηση και μοναδικότητα...έχω αλλάξει αρκετά γιαπωνεζάκια, όλα ήταν πολύ καλά,τα συναισθήματα που ένιωσα, και το ζύγισμα πάνω σε αυτή την triumphδεν την είχε κανένα, μα κανένα...είναι κάτι που δεν μπορείς να το εξηγήσεις, ένα χαμόγελο, μία σπιρτάδα,απίστευτη μοτοσυκλέτα με Μ κεφαλαίο... και απίστευτο κράτημα για την κατηγορία της...Θα περνάω τα γιαπωνεζάκια στο κλειστό στοφιλίκι του επαρχιακού δικτύου και θα τρελένονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 5, 2008 #4977 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 εκτός από ομορφιά, έχει και το γκάζι της, εχει και τα ταλέντα της... για τα άλλα δεν ξέρω, αλλά το ταλέντο στο photoshop είναι εμφανές. SunSpa tanning bed soothes your pets anytime, anywhere. This is a tanning bed for cats and dogs. Also, it is a sign of the apocalypse and/or the downfall of the American empire. Because really, when you're tanning your pets, you don't deserve to have any influence over the rest of the world. You're officially an idiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάϊος 5, 2008 #4978 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 τι θέλεις να πεις? η φωτό είναι fake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 5, 2008 #4979 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 η λήψη πρέπει να είναι κανονική, αλλά ένα χεράκι με το blur την πέρασαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 5, 2008 #4980 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 σήμερα βρίσκεις ότι ανταλακτικά θέλεις από όπου θέλεις...παίρνεις την μανέτα πας σε ένα μαγαζί ΟΕΜ και παίρνεις μία ίδια, απλά δεν είναι triumph οπότε δεν τίθεται θέμα αναμονής... άμα βιάζεσε το παραγγέλνεις και κατευθείαν από Αγγλία και με ένα courier σε δύο μέρες είναι εδώ... τα ιαπωνικά συμφωνώ και εγώ, έχουν την βιομηχανική παραγωγή με το μέρος τους, αξιοπιστία (τώρα ποια όχι όλα γιατί δεν είναι made in japan), αντοχές, γκάζι, αλλά δεν έχουν κάτι πολύ ποιο σημαντικό, άισθηση και μοναδικότητα... έχω αλλάξει αρκετά γιαπωνεζάκια, όλα ήταν πολύ καλά, τα συναισθήματα που ένιωσα, και το ζύγισμα πάνω σε αυτή την triumph δεν την είχε κανένα, μα κανένα... είναι κάτι που δεν μπορείς να το εξηγήσεις, ένα χαμόγελο, μία σπιρτάδα, απίστευτη μοτοσυκλέτα με Μ κεφαλαίο... και απίστευτο κράτημα για την κατηγορία της... Θα περνάω τα γιαπωνεζάκια στο κλειστό στοφιλίκι του επαρχιακού δικτύου και θα τρελένονται... καλά εντάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.