Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

2 weeks χωρις pc,1 week νηστεια στο full,1 week αρνι σχεδον καθε μερα,1 κακωση γονατου(μηνισκος και εξω πλαγιος),1 αλλεργικο σοκ απο γαριδες Μ.Παρασκευη βραδυ...

με λενε Γιωργο,γυρισα απο "διακοπες" Πασχα και πλεον ειμαι καλα...

hawdy partners!:T:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σις παιδες, ειδα μια ταινια σημερα, το shout 'em up..

Τι πιστολιδι ηταν αυτο??? Τα εχασα με τον τυπο... Την εγκρινο για οποιον του αρεσουν οι ταινιες τετοιου ειδους...

[ισχυρο επιχειριμα] παιζει η μονικα μπελουτσι [/ισχυρο επιχειριμα]

Ο Μορφεας με φωναζει..

GOoDNight Brotherss

ποιά περιμένεις Τομ?

Mια 3870 πηρα Ακη , αλλα θα πάρω αλλη μία ( μολις παραλάβω την πρώτη και ειναι οντως 2slot red pcb ) για crosfire μιας και γυρισα σε x38 ( p5e )

Το καλό ειναι οτι απο το απόγευμα μου κάνουν invites στο steam για να πάω να παιξω counter strike source ... τι τους λές τώρα ? :hehe:

Ερώτηξης,

Μου έστειλαν ένα μμς στο κινητό μ, μόνο που δεν τα έχω ενεργοποιήσει....Γίνετε να το δω μέσω ίντερνετ-υπολογιστή κάτι άλλο?

Ερώτηξης Νρ2,

Θύμαται κανένας ένα βίντεοκλιπ ρε παιδιά που είναι σε μια παραλία και κάνουν απόβαση κάτι βλαμμένοι και περνάνε τα τροχιοδικτικά σύρριζα από μια μαμά και ένα μωράκι που παίζουν αμέριμνα στην παραλία....????Ε? ποιό είναι αυτό?

Merci, in Advance :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.