Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

τελικα πανω που λεγα να κανω λιγο αποτοξινωση απο τα fps...σε συνδυασμο και με το ταξιδακι που βοηθησε αρκετα...μολις ελιωσα ενα 2ωρο στο cod παλι...ειμαι junkie τελος!

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλή φάση το Dreamox... έχω εδώ ένα 500s και του αλλάζω τα φώτα... του πέρασα το gemini, του έστησα ένα http server και θα το παντρέψω με το mybook να βλέπει τις ταινίες (edit: μπα πολύ αδύναμος o powerpc που έχει γι'αυτό :( )... ότι γουστάρεις κάνεις... linux rulez...

Κρίμα που Δευτέρα πρέπει να φύγει, αλλά μου είναι αχρείαστο... no tv for me...

Υπάρχει κανένα καλό παιδί εδώ, με office 2007 για να μου κάνει μια τεράστια χάρη (μετατροπή ορισμένων .docx/.xlsx σε .doc/.xls γιατί το OOo δεν τα ανοίγει :/)

Πόσα είναι

Υπάρχει κανένα καλό παιδί εδώ, με office 2007 για να μου κάνει μια τεράστια χάρη (μετατροπή ορισμένων .docx/.xlsx σε .doc/.xls γιατί το OOo δεν τα ανοίγει :/)

Υπάρχει ένα προγραμματάκι από την MS που βάζει υποστήριξη για 07 αρχεία στο 03...

RMA πώς? θα πεί οτι ξαφνικά γύρισε σπίτι και ήταν έτσι, μαλλον έγινε απο το κρύο...:p:P

αποκλείετε να το καλύπτει εγγύηση

"Εκει που έπαιζε ταινία η οθόνη έγινε έτσι..."

Εγγυηση καλής λειτουργίας για χ χρονια δίνουν.

Έπεσε από 5 εκατοστά στο λεωφορείο. Τα Multirama δεν το δέχονται, το e-shop θα το έστελνε στην Ιαπωνία και το Πλαίσιο θα έδινε πίστωση :hehe:

:rofl:

Σήμερα πήγα τον WD Mybook 500GB μου πίσω λόγω προβλημάτων με corrupted αρχεία, και μου δώσαν τον Seagate Freeagent Pro 750GB για 30 ευρώ εξτρα.

(Πλαίσιο)

Σου δίνουν καινούριο, ίδιο ή καλύτερο ή πιστωτικό, που δεν συμφέρει εαν είναι παλιό.

:)

ωρε... του αδερφου το ipod nano ειναι σε σε τετοια φαση αλλα και με γρατζουνιες στο πλαισιο... λετε να δεχτουν αντικατασταση?

η να να ανοιξω κανα thread? ακομα κρυος ειναι ο καιρος για μπανιο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.