Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
respect denihno...αυτό ήταν :D

Μάλλινα και ευαίσθητα, χωρίς στύψιμο ;)

Επίσης, να χρησιμοποιείς χρωμοπαγίδες-color catchers, όταν πλένεις χρωματιστά. Σε βγάζουν από μπελάδες αν βάλεις διάφορα χρώματα για πλύσιμο :p

Για συμβουλές στο σιδέρωμα, ρωτάς τον DJD, που, αν κρίνω από την αποχή του από το φόρουμ, μάλλον πάει για μάστερ στο άθλημα :p

χααχχαχααχχα....λες ε? μαστερ :p

χρωματοπαγίδες δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμη...τα βάζω όταν μαζευτούν ξεχωριστά........ SKIP :p και το αλλο για τα μαυρα το black magic? :p

@unknown: Θα έλεγα τι ξέρω, αλλά θα πέσει ban (ακόμη και την αυτοκριτική, τη λογοκρίνουν :p ) Έτσι σκέτο όπως το δίνεις, και με δεδομένο ότι σε εμάς Φ1 είναι μηχανική, μήπως εννοεί ότι το αντικείμενο δεν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του?

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε unknown & Dr.Paneas, αλλά και σε όσους άλλους με ρωτάνε πράγματα σχετικά με τη Φυσική, γτ με αναγκάζουν να κάτσω να διαβάσω :D

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε unknown & Dr.Paneas, αλλά και σε όσους άλλους με ρωτάνε πράγματα σχετικά με τη Φυσική, γτ με αναγκάζουν να κάτσω να διαβάσω :D

Μήπως θα μπορούσες να δώσεις εσύ για μένα την Εφαρμοσμένη Φυσική? :p

αναρωτιόμουνα...

ναι που και που το κάνω...

τα torrents απαγορεύονται

τα παιχνίδια το ίδιο(αντίγραφα)

τα mkv, 720p, 1080p γιατί συζητιούνται ελεύθερα?

κατέβασα τόσα γίγα

τα έκοψα σε τόσα δισκάκια

έχω τόσα ΤΒ συνολικά.

όλα αυτά είναι νόμιμο υλικό?

ή απλά μια α/εκούσια διάκριση?

απο την στιγμη που δεν αναφερετε ο τροπος αποκτησης του συγκεκριμενου φορματ δεν μας πεφτει ο λογος...

μπορει π.χ...εγω να κατεβαζω 720p πληρωνοντας paypal...η παιχνιδια μεσω steam...λεμε τωρα ε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.