perp Μάϊος 2, 2008 #4821 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Να το κάνω πιο σαφές οτι ειμαστε στο ΠΟΘ 2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Μάϊος 2, 2008 #4822 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 ...οκ παιδιά υπάρχει πρόβλημα...let's drop it... tnx πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 2, 2008 #4823 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 34GB Raptor δεν υπαρχει// Κ θα αλλαξεις τον επεξεργαστη με gpu??? Αν εννοεις με το 880GT την 8800GTΝομιζω σε ενα topic θα μπορεσεις να βρεις απαντησεις ευκολοτερα// [Εκτος και αν ειναι ρητορικη η ερωτηση]Υπάρχει, αλλά 36άρηςlol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4824 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Να το κάνω πιο σαφές οτι ειμαστε στο ΠΟΘ 2.0? Εμένα θα μου το κάνεις...? :whistle2:πιό σαφές ντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 2, 2008 #4825 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 θα στο κανω εγω κουμπαρεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 2, 2008 #4826 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Δεν θέλω να παω δουλειά με τιποτα λέμε... Εμένα θα μου το κάνεις...? :whistle2:πιό σαφές ντε... Εσυ κανονισε κανα φαγήτο απο βδομάδα all together οπως kitchen bar και θα δείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4827 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Εγώ κανονίζω φαγητό 2 φορές τη μέρα και 3 μικρά ενδιάμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 2, 2008 #4828 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 καλησπέρα σε όλη την παρέα από την πανέμορφη Πολωνία! ε οχι και πανέμορφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2008 #4829 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Δεν θέλω να παω δουλειά με τιποτα λέμε... Εσυ κανονισε κανα φαγήτο απο βδομάδα all together οπως kitchen bar και θα δείς Τα φαγητά του Ruby Tuesday να είχε το Kitchen Bar, καλύτερα θα ταν. Το προτιμώ για πρωινό/γλυκό/ποτό, στο φαϊ θα μπορούσε να είναι και καλύτερο σε ορισμένα πιάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4830 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Καλό είναι, απλά βρίσκεις ανάλογη ποιότητα/μερίδες φθηνότερα, αλλά σε μαγαζί που δε συχνάζουν διασημότητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2008 #4831 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Μπα, για τη θέα πάω (ειδικά στη Θεσ/νίκη είναι άπαιχτη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4832 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Αν εννοείς τις γυναίκες, καλώς, αν εννοείς τη μαρίνα, χίλιες φορές να πάω στο Αγνάντι, η στην Καστέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2008 #4833 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Χτες ήμουν στο Αγνάντι Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 2, 2008 #4834 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Τα φαγητά του Ruby Tuesday να είχε το Kitchen Bar, καλύτερα θα ταν. δηλαδή το ruby έχει ωραίο φαγητό; Πέρα απ τις απαράδεκτες τιμές και το περιβάλλον δλδ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Μάϊος 2, 2008 #4835 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 @Wizardγια ρωτα την γυναικα τι εστι δροσια....... που λογικα το ποιο πιθανο θα εχεις παειπαρε την γυναικα λοιπον (να παρω και εγω την δικια μου) καμια μερα και παμε για ζιγουρι-τροπιταρι-τζολια καλα τα μαγαζια που λετε ποιο πανω αλλα για .......φαι-φαι δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4836 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Είπες Δροσιά και πήγε το μυαλό μου σε πεϊνιρλί... :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Μάϊος 2, 2008 #4837 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 παίδες ξέρετε που θα βρω φλάντζα?πήγα στον ασημακοπουλο στην καρύτση αλλα δεν!!!για το pc μου το θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2008 #4838 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 δηλαδή το ruby έχει ωραίο φαγητό; Πέρα απ τις απαράδεκτες τιμές και το περιβάλλον δλδ...Οι 2 σαλάτες του (Savannah και Carolina) δεν παίζονται για μένα. Από μπιφτέκια είναι σε καλά επίπεδα, αν σου αρέσει το αμερικάνικο στυλ (κάπως βουβαλο-αρνίσιος κιμάς). Τα κοτόπουλά τους είναι μια χαρά (αν εξαιρέσεις εκείνη την αθλιότητα με το βούτυρο), ενώ από μπριζόλες θυμάμαι πως είναι σχεδόν άριστοι (όχι βέβαια Steak House / TG Fridays), αλλά και πάλι τρώγονται πολύ ευχάριστα.Για τις τιμές συμφωνώ, αλλά σκέψου ότι και με 10-15Ε το άτομο χορταίνεις άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2008 #4839 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 αλλά σκέψου ότι και με 10-15Ε το άτομο χορταίνεις άνετα.Άσε Γιώργη γιατί στην Τσεχία πήραμε 2000gr χοιρινά παϊδάκια με σως bbq, μιά μερίδα λουκάνικα αγριογούρουνου, τυροκεφτέδες, πατάτες, σαλάτα με προσούτο και 4 μπύρες των 500ml και πληρώσαμε 19.50€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 2, 2008 #4840 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Οι 2 σαλάτες του (Savannah και Carolina) δεν παίζονται για μένα. Από μπιφτέκια είναι σε καλά επίπεδα, αν σου αρέσει το αμερικάνικο στυλ (κάπως βουβαλο-αρνίσιος κιμάς). Τα κοτόπουλά τους είναι μια χαρά (αν εξαιρέσεις εκείνη την αθλιότητα με το βούτυρο), ενώ από μπριζόλες θυμάμαι πως είναι σχεδόν άριστοι (όχι βέβαια Steak House / TG Fridays), αλλά και πάλι τρώγονται πολύ ευχάριστα.Για τις τιμές συμφωνώ, αλλά σκέψου ότι και με 10-15Ε το άτομο χορταίνεις άνετα. 10-15; Δεν έχω πάει πρόσφατα, αλλά t-bone 25 ευρώ +σαλάτες+κουβερ+κοκακολα/μπύρα βγαίνει πάρα πολύ ακριβά, και σε συνδυασμό με το ντεκορ τον κόσμο κτλ πραγματικα για μένα δε λένε τίποτα. Σίγουρα το φαι δεν είναι σκουπιδαριό, αλλά δε μου λέει τπτ το να βάλεις 200 σως και ενα τόνο μπαχαρικά για να είναι νόστιμο ένα φαι. Αντίστοιχα για τα χουτερς-απλμπιζ κτλ.Πριν 6-7 χρόνια ίσως αξίζανε τα λεφτά τους, αλλά πλεον πας σε ταβερνα ή πιο χαλαρό εστιατόριο και τρώς καλύτερα-περισσότερο-φτηνότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.