Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Κλασικά πράγματα για πρωτομαγιά...

"Λόγω της συμμετοχής της ΟΣΠΑ στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά, την 1η Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί μόνο μία πτήση ανά προορισμό στο εσωτερικό δίκτυο και μία ανά χώρα στο εξωτερικό δίκτυο των Ολυμπιακών Αερογραμμών."

δες εδω για την λιστα και βέβαια ριξε τους και ενα τηλ για επιβεβαίωση...

http://www.traveldailynews.gr/new.asp?newid=41791&subcategory_id=1

BTW:

Οι κάτοχοι εισητηριων ΟΑ μην ελπιζουν οτι θα πετάξουν με Aegean αυριο καθώς η 2η δεν δεχεται εισητηρια (πλεον) της ΟΑ (εκτος αν υπαρξει ειδικη ρυθμιση).

Επειδη αυριος φτανω με το παπορι στον Πειρεους, και δεν γουσταρω να δινω 10 ευρω στον ταριφα, ξερει κανεις ΑΝ και ποτε εχουνε απεργια τα ΜΜΜ?

Ηξερα για ολη την μερα αλλα μετα ακουσα οτι ειναι απο τις 9 το πρωι και μετα οποτε μπορω καλλιστα να κανω τα κουμαντα μου.

Επειδη αυριος φτανω με το παπορι στον Πειρεους, και δεν γουσταρω να δινω 10 ευρω στον ταριφα, ξερει κανεις ΑΝ και ποτε εχουνε απεργια τα ΜΜΜ?

Ηξερα για ολη την μερα αλλα μετα ακουσα οτι ειναι απο τις 9 το πρωι και μετα οποτε μπορω καλλιστα να κανω τα κουμαντα μου.

"Χωρίς ΜΜΜ αύριο Πρωτομαγιά

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν όσοι μετακινηθούν αύριο, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ για την Πρωτομαγιά. Αναλυτικά, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ στο αεροπορικό δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού θα πραγματοποιείται μόνο μία πτήση ανά προορισμό. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν από τις 5 έως τις 9 το πρωί οι συρμοί του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) και του μετρό λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στα δύο μέσα. Η συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας"

Αποκλείστηκε η Μπάρσα χτες, γύρισα σήμερα στην γκριζούπολη και ξανάρχισαν οι πονοκέφαλοι, έχω να ετοιμάσω 3 εργασίες για την Τετάρτη.. υπέροχα.. :(

@SLN: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=895362&lngDtrID=244

Mετά τις 9 το πρωί έχει τρένο και μετρό τίποτα άλλο

Αποκλείστηκε η Μπάρσα χτες, γύρισα σήμερα στην γκριζούπολη και ξανάρχισαν οι πονοκέφαλοι, έχω να ετοιμάσω 3 εργασίες για την Τετάρτη.. υπέροχα.. :(

@SLN: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=895362&lngDtrID=244

Drank him we have young skywalker!

Θα τα ακουμπησουμε στην ταριφο-οικογενειαν αυριον

Μα καλα τι σκ@#@%# απεργια εχουνε οι μετρο-ησαπ-ηδες αμα ειναι να δουλευουν κανονικα απο τις 9 και μετα??

Τον ηπιανε...

Και οι τρολλεατζηδες παπακια απεργια εχουνε αμα δουλευουνε απο τις 7μιση και μετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.