Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Οσα και να ναι, ετουτονα δεν τον εχει, οσο και να προσπαθησει...

μπα...μην το λές...είναι να μην ανοίξω το στόμα μου και απλώσω τα χαρτά μου(κοκκινες κίτρινες πράσινες μπλέ κάρτες :p) :hehe:

Ρε καμενα κορμια, ξεκολατε απο το pc και πατε καμια εκκλησια. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το βλεπετε σε live streaming και θα αναβατε λαμπαδα σε usb στικάκι. Αλλα το αποκορύφωμα θα είναι να δω κανενα news με τιτλο "Ιερο Φως" the Editors Choice, και θα μου πέσει μια και καλη η τρίχα :p

Αντε καλη ανάσταση μάγκες!

Καλή όρεξη!

(Ελπιζω μονο να ειναι οντως σίδερο, και να μην κάνεις κανενα ριβιού για δαυτο με φόντο κανενα Latitude XT...)

Edit: Me guilty... Καρφωθηκα μόνος μου, ωσάν πρωτάρης... Ερωτεύθηκα ενα Dell Latitude XT, ναι, δεν ειναι κακό γιατρέ, είναι; Ε; Είναι;

Τ-2:14:00, roger that!

Total annihilation λεμε :hehe:

Ασχετο: Ρε μαν, 2400Watt πραμα ε; Ειναι τουλαχιστον 80+ RoHS η θα το πληρωσεις τριπλο στα ρευματα; Μηπως αξιζε να κανεις ενα σιδερωτηρι (κατα το κατεβαστηρι) να το εχεις 24/7 ανοιχτο;

ρε γειτόνι, την Δευτέρα θα δουλεύεις; Υπάρχει περίπτωση να ειμαι αεροδρόμιο γύρω στην 13.00 , για αυτό ρωτάω :D

παιδιά, ξερετε ποιο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος για πτήση από το Ε.Βενιζέλος με προορισμό την Βαρσοβία ή γενικά το όριο βάρους που ισχύει;

:hmm:

Εχουμε και λέμε..

Συνήθως ειναι 25 κιλά σε πτησεις εξωτερικου το μεγιστο επιτρεπόμενο βάρος για αποσκευη που θα τσεκαριστει για το αμπαρι του αεροπλάνου. Δες και στο εισητήριο, στανταρ γράφει το baggage allowance.

Χειραποσκευές, 1 κομμάτι max 8Kgr για εισητήριο οικονομικης... Δεν επιτρέπονται στις χειραποσκευες υγρα, gel, spray σε συσκευασιες ανω των 100ml. Η συνολικη ποσοτητα αυτων των υγρών σε χειραποσκευη δεν θα πρεπει να ξεπερνάει τα 1000ml.

Θέλω να πιστευω οτι την Δευτερα του Πάσχα θα έχω σχολάσει στις 12 αλλα drop me a msg καλου κακου γιατι μπορει να σου σκάσω αν το αεροπλάνο πιασει φυσουνα

Τ-2:14:00, roger that!

Total annihilation λεμε :hehe:

Ασχετο: Ρε μαν, 2400Watt πραμα ε; Ειναι τουλαχιστον 80+ RoHS η θα το πληρωσεις τριπλο στα ρευματα; Μηπως αξιζε να κανεις ενα σιδερωτηρι (κατα το κατεβαστηρι) να το εχεις 24/7 ανοιχτο;

2600Watt ακόμα χειρότερα...:jump1:

DJD Πρόσεχε τι νεράκι θα του βάζεις

Μην κάνεις κανένα μείγμα με μπεντατήν.:tomato:

Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες για τακτικό καθαρισμό από τα άλατα,γιατί διαφορετικά :rip: γιατί έτσι και πιάσει δέν σε σώζουν οι ηλεκτρονικές ενδείξεις και ότι άλλα κερασάκια έχει.;)

Αυτά και καλοτάξιδο ά όταν σιδερώνεις μην κοιτάς παράλληλα και το λάμπι μας γιατί θα κάψεις κανα πουκάμισο-παντελόνι :sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.