Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ρε γειτόνι, την Δευτέρα θα δουλεύεις; Υπάρχει περίπτωση να ειμαι αεροδρόμιο γύρω στην 13.00 , για αυτό ρωτάω :D

Btw, όσοι κατεβάσατε εκείνο το scriptακι που ανεβασα πριν, δοκιμάστε όταν το έχετε ανοιχτό να το ξανατρέξετε να δείτε τι μηνυματακι πετάει..:D :D :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
.Μ. Εβδομάδα με τα όλα της. :D

Πραγματικα... :bye:

3-0 το Phoenix. Οι καλυτεροι πελατες τους ειμαστε.

Δεν υπαρχει ανασταση.... :rip:

Με ολα αυτα αν ξαναπαρουν πρωταθλημα οι ανυπαρκτοι μετα τα περσινα αισχη θα πεισθω οτι δεν υπαρχει και θεος :p

να ρωτηξω κατι???

Γιατι οι αγγελιες πρεπει να περιοριστουν σχετικα με το περιεχομενο του labi??

(δεν θελω να ανοιξω thread για τις αγγελιες ουτε να πω "εκεινος κλεβει" ,"εκεινος δεν εστειλε" κλπ..μια απλη απαντησουλα μονο....η oποια να διαφερει σε νοημα απο το "δες τα rules")

@ΝΤG: Ε, από την στιγμνή που είναι τεχνολογικό φόρουμ, λογικό δεν είναι ρε μαν;

Αν το δεις ουσιαστικά όμως, μέχρι και αμάξι έχει πουληθεί, οπότε να βάλεις κάτι άσχετο δεν νομίζω να σου πει κανείς τίποτα ;)

ρε γειτόνι, την Δευτέρα θα δουλεύεις; Υπάρχει περίπτωση να ειμαι αεροδρόμιο γύρω στην 13.00 , για αυτό ρωτάω :D

Btw, όσοι κατεβάσατε εκείνο το scriptακι που ανεβασα πριν, δοκιμάστε όταν το έχετε ανοιχτό να το ξανατρέξετε να δείτε τι μηνυματακι πετάει..:D :D :D

Ρε συ, ότι και να κάνω το ίδιο μ πετάει...

"Αστα φιλε τα εχει δει όλα το δίκτυο"

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?

να ρωτηξω κατι???

Γιατι οι αγγελιες πρεπει να περιοριστουν σχετικα με το περιεχομενο του labi??

(δεν θελω να ανοιξω thread για τις αγγελιες ουτε να πω "εκεινος κλεβει" ,"εκεινος δεν εστειλε" κλπ..μια απλη απαντησουλα μονο....η oποια να διαφερει σε νοημα απο το "δες τα rules")

Γιατί δε θέλω να δω το forum γεμάτο με αγγελίες αυτοκινήτων, ζάντες, βρώμικες κάλτσες κτλ κτλ :)

καλα τα ''λουκουμακια'' εδω κατω οπως ειπα και σε αλλο ποστ.

6χρονια μακρια απο Ροδο βεβαια με εκαναν να ξεχασω τους λογους που εν γνωση μου με κραταγαν μακρια της.

τωρα που ξαναθυμηθηκα θα κανω αλλα 6 χρονια:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.