Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πολύ καλός ο καινούριος Quad. 400x9 με ~1.37 με το δεύτερο boot. Τώρα δε δουλεύει σωστά η υδρόψυξη.. 70 βαθμούς είχα στα 3.6, ενώ στα 3.2 (400x8 @ 1.35) έχω 56.. Με τον προηγούμενο είχα 39-40..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τώρα που είπα ψυχική ηρεμία...

Χθές..πετάγεται γκόμενα από στενό...σε δρόμο με προτεραιότητα...

Παιδιά..ούτε κοιταξε ούτε τπτ...πλακώνομαι στα φρένα το στρίβω λίγο δεξιά και την γλιτώνω....αμέσως έφυγαν ότι καντήλια μπορείτε να φανταστείτε.

Φτάνει στο φανάρι και πάω δίπλα της..την κοιτάω...κατεβάζει παράθυρο σαν να μην έχει συμβεί τπτ και με ρωτάει τι θέλω...

-Καλα κοπέλα μου..πριν βγείς βλέπει καθόλου?..η τουλάχιστο δεν είδεσ ότι ερχόμουν να πάς πιο γρήγορα..

Η απάντηση της...

-Αντε άσε μας μωρέ...

Κατεβαίνω κάτω απ το αυτοκίνητο και την αρχίζω στα καντήλια...στο νιμου της...ε στο τέλος που είχα γίνει θέαμα ξανα μπήκα μέσα...

Ημαρτον...άμα την έσπαγα στο ξύλο θα έφταιγα?

Η τσάμπα βγήκε η φημη για τις γκόμενες?

Γι'αυτο πρεπει να εισαι παντοτε ετοιμος για τα χειροτερα και σιγα σιγα να μαθεις τα επικινδυνα σημεια.

Προχτες ειχα μπροστα μου εναν απο Κορινθο και μας πηγαινε καροτσακι με - 30-40χλμ απο τη φυσιολογικη ταχυτητα κινησης στο δρομο,που καταληγει σε επικινδυνη διασταυρωση με γιγαντιαιο STOP και πρεπει να σταματησεις για να ελεγξεις την κινηση(τριτη-πεμπτη-σαββατο εχει τρακαρισμα ακριβως εκει)

Ε,το παλικαρακι περασε το STOP σαν να μην υπηρχε,δεν σηκωσε καν το ποδι απο το γκαζι...:slap:

Έμ αυτά είναι....άλλος έχει @ στο thelab και άλλος έχει τα @@ από admin του thelab....

Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος πια....αχάριστε! :hehe:

Μα γιατί να είμαι? :rofl::hehe::rofl::hehe:

Γι'αυτο πρεπει να εισαι παντοτε ετοιμος για τα χειροτερα και σιγα σιγα να μαθεις τα επικινδυνα σημεια.

Προχτες ειχα μπροστα μου εναν απο Κορινθο και μας πηγαινε καροτσακι με - 30-40χλμ απο τη φυσιολογικη ταχυτητα κινησης στο δρομο,που καταληγει σε επικινδυνη διασταυρωση με γιγαντιαιο STOP και πρεπει να σταματησεις για να ελεγξεις την κινηση(τριτη-πεμπτη-σαββατο εχει τρακαρισμα ακριβως εκει)

Ε,το παλικαρακι περασε το STOP σαν να μην υπηρχε,δεν σηκωσε καν το ποδι απο το γκαζι...:slap:

Μόνο που εμένα μου συνέβει στο τετράγωνο του σπιτιού μου...λές να μην ήξερα τους δρόμους? :p

Δεν μπορώ...συφιλιάζω...

Είμαι στον παππού μου όπως είπα....όπου είναι στο παγκράτι...

Το αυτοκίνητο ώντας κ@λ@φαρδος το πάρκαρα ακριβώς από κάτω...γυαλισμένο πλημένο και τα ρέστα..

Και δεν ξέρω πώς..ο γείτονας απέναντι του κ2υλωσε να πλύνει την ταράτσα του με πιεστικό...

Εκτός το ότι μου το γέμισε με φτυσίματα απ το πιεστηκό το γέμισε και κομμάτια χρώμα απ τον τοίχο που τα έβγαλε με το πιεστικό.

Άσε την μπουγάδα που έχει απλώσει η καημένη απο δίπλα και της την έκανε νιμου καπέλο.

Μ@λ@κες γείτονες,ελεοC πια.

Υποβολή Παραγγελίας Εγινε

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας Εγινε

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων Εγινε

Συγκέντρωση Προϊόντων Εγινε

Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη

Ξερει κανεις τι ειναι η τιμολογηση παραγγελιας ;

Α Οκ, λογικα δεν θα διαρκεσαι πολυ (ελπιζω)..

Ρε Αλεξη, τι θα γινει με τον σκληρο σου... Απο τις 5 κανει διαμορφωση. Ετσι και φτασει στο 100% και μου πει οτι εκανε fail, εεεεεχ και να μου κανει τετοιο χουνερι!

Ε νταξ...όχι και τα 3/10...

όλη του την ρουφάω με το fdm :hehe:

Στα 12 είναι συνδεδεμένος και κατεβάζω με 1mb/s :hehe:

δηλάδη στην αρχή του τη ρουφάς όλη και στο τέλος το ένα από τα 12 ??

Υποβολή Παραγγελίας Εγινε

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας Εγινε

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων Εγινε

Συγκέντρωση Προϊόντων Εγινε

Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη

Ξερει κανεις τι ειναι η τιμολογηση παραγγελιας ;

όσες φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και είναι στο στάδιο που προανέφερες,έχει ήδη φτάσει..οπότε ρίξε κανα τηλέφωνο δεν χάνεις τίποτα;)

όσες φορές τους έχω πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω για την παραγγελία μου και είναι στο στάδιο που προανέφερες,έχει ήδη φτάσει..οπότε ρίξε κανα τηλέφωνο δεν χάνεις τίποτα;)

Αν το σηκώσουν και ποτέ...

y55alja1tdicmygd5ofe.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.