JaguarOne Απρίλιος 23, 2008 #4481 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Σιγά ρε παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Συνεργαζόμαστε με πολλά ξενοδοχεία εκεί και η μόνη οδηγία που δίνουν είναι "στουμποτικά" γιατί με το φαΐ τους, επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι, τρέχουμε τουαλέτα... +1πήγανε οι γονείς μου πρόσφατα... ολα καλά γενικά αλλά έπιναν μόνο εμφιαλομένο νερο (για καλό και για κακό..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 23, 2008 #4482 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Προγκοσου συμφορουμιτη το εγχειριδιο δε λεει για πρωτη φορτιση.Καμια απαντηση της προκοπης -δλδ ναι/οχι/- εχεις ή εμεις οι απλοι θνητοι πεφτουμε λιγοι μπροστα στον τρισγμεγιστο γκουρου της αληθειας;L2p. :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4483 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Πώ ρε γμτ.γέννησε η ξαδέρφη μου και επειδή η θεία μου είναι στο νοσοκομείο,έπρεπε εγώ να κατέβω στον παππού όπου είναι 95 χρονών να το ντανεύω... Ευτυχώς που η καλή μας η on telecoms δεν κλειδώνει τα router της :D:D Το μόνο που έσωσε την κατάσταση είναι το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2008 Author #4484 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Τώρα η ΟΝ βοηθάει και στη γέννα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2008 #4485 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Έχετε υπόψη σας ότι το Wifi-Hijack θεωρείται και στην Ελλάδα πλέον, ποινικό αδίκημα. Οπότε προσοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 23, 2008 #4486 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ^^το αυτό. Ούτε μπαταρία από κεί. Παρήγγειλα μια IP35 Pro.. Καίγονται αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 23, 2008 #4487 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Depends on the φάρδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4488 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Τώρα η ΟΝ βοηθάει και στη γέννα; Κατα ένα τρόπο :P:P Έχετε υπόψη σας ότι το Wifi-Hijack θεωρείται και στην Ελλάδα πλέον, ποινικό αδίκημα. Οπότε προσοχή ναι καλά...ΑΜΑ το καταλάβει...και ΑΜΑ μάθει ότι το wifi hijack είναι παράνομο...και η απάντησή μου...το laptop συνδέθηκε μόνο του...τα παράπονά σας στην m$ Παρήγγειλα μια IP35 Pro..Καίγονται αυτές? ω καλά...ρε ανθρωποι..δεν νοιώθετε.... Τόσα threads για το e-shop δεν σου φτάνουν? Μπορεί να μην την βρήκες αλλού,αλλά έτσι κινδυνεύεις να χάσεις τελείως τα λεφτά σου και το κυριότερο την ψυχική σου ηρεμία. Τώρα που είπα ψυχική ηρεμία... Χθές..πετάγεται γκόμενα από στενό...σε δρόμο με προτεραιότητα... Παιδιά..ούτε κοιταξε ούτε τπτ...πλακώνομαι στα φρένα το στρίβω λίγο δεξιά και την γλιτώνω....αμέσως έφυγαν ότι καντήλια μπορείτε να φανταστείτε. Φτάνει στο φανάρι και πάω δίπλα της..την κοιτάω...κατεβάζει παράθυρο σαν να μην έχει συμβεί τπτ και με ρωτάει τι θέλω... -Καλα κοπέλα μου..πριν βγείς βλέπει καθόλου?..η τουλάχιστο δεν είδεσ ότι ερχόμουν να πάς πιο γρήγορα.. Η απάντηση της... -Αντε άσε μας μωρέ... Κατεβαίνω κάτω απ το αυτοκίνητο και την αρχίζω στα καντήλια...στο νιμου της...ε στο τέλος που είχα γίνει θέαμα ξανα μπήκα μέσα... Ημαρτον...άμα την έσπαγα στο ξύλο θα έφταιγα? Η τσάμπα βγήκε η φημη για τις γκόμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #4489 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Μεχρι να σε παρει χαμπαρι ο γειτονας οτι του κλεβει τα 3/10 της γραμμης απλα και μονο για browsing...Βρε παιδια το ξερω γιατο e-shop αλλα στο συγκεκριμενο προιον ειχα πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα καταστημα. Γι αυτο και τους εμπιστευτηκα. Ειδωμεν.Μαν δεν αξιζει να ασχολησαι και να νευριαζεις. Απλα μην δινεις σημασια, κοιτα να οδηγεις εσυ σωστα και ασε τους αλλους να τους κρινει ο Νομος. Γιατι μετα, πανω στα νευρα σου θα χασεις και το δικαιο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 23, 2008 #4490 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ποιο προϊόν λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 23, 2008 #4491 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 παω να ριξω κανα βουτο..εβρασα εδω λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 23, 2008 #4492 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 WebCameras. Τρομερες τιμες, μπραβο στο E-shop!!!!! 40-50 Ευρω κατω απο τις αντιστοιχες του Πλαισιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 23, 2008 #4493 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Μεχρι να σε παρει χαμπαρι ο γειτονας οτι του κλεβει τα 3/10 της γραμμης απλα και μονο για browsing... Ε νταξ...όχι και τα 3/10... όλη του την ρουφάω με το fdm Στα 12 είναι συνδεδεμένος και κατεβάζω με 1mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 23, 2008 #4494 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Δε θέλω γείτονες....που να κρυφτώ να μην ακούω κανέναν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 23, 2008 #4495 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ήθελα να δω πώς είναι η IP35 Pro.. Πόσο καλύτερη είναι από τη δικιά μου..:sorry:Άλλωστε δεν είναι για 'μένα, για ένα φίλο είναι.Και μάλλον θα ξαναπάρω από ξe-shop.. 199€ τα G51 στο Πλαίσιο, 154€ στο ξe-shop.. Στα multi δεν ξέρω πόσο έχουν..**Εκτός και αν βρω από κάπου κι' άλλα και πάω για Ζ-5500..:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2008 #4496 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 μονο εγώ είμαι γκαντέμης με την ΟΝ ε; ορισμένες φορές, συνδέομαι σε κάποιον που συγχρονίζει στα 15.1ΧΧ, και δεν κατεβάζω ποτέ με περισσότερα από 600 kbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 23, 2008 #4497 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Και εβλεπα ενα Saab απο πισω μου με μια γκομενα συνοδηγο που καθε 3 και λιγο εσκυβε να πιασει κατι που της "επεφτε" στην ...θεση του οδηγου.Λεω με την μια... Ο Χόρχε!!!! Οποτε πηγαινα κι εγω δεξια -αριστερα αναλογα με την ορατοτητα του δρομου για να μπανισω απο τον καθρεφτη μου καλυτερα... Αποκλειστική φωτογραφία του Φράγμα στη Ρόδο. ενα πραμα σας λεω μονο....εδω Ροδο για ροδα εχω ενα καγκουρικο Rover 200 με ζαντολαστιχο εξατμισονι spoiler και σιτα aftermarket για τη μπροστα μασκα στο ψυγειο. φερνει καπως σε αυτο σχετικα με το ''λουκουμακι'' της υποθεσης η Olympus εχει παρει φωτια....περισσοτερα ντοκουμεντα μολις γυρισω σε 1 βδομαδα και παντα κατοπιν αιτησης σας στο msn μου θα υπαρξει και υλικο απο παραλια μπανακι-μανακι να περνατε καλα ραααααααααααααααααααα...... α και για να μην ξεχνιομαστε :tongue::tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 23, 2008 #4498 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 ^^το αυτό.Ούτε μπαταρία από κεί.Γιατί ρε παιδιά?Έχει κάτι τιμές απίστευτες σε ορισμένα προϊόντα.Π.χ. ποντικάκι μάικροσοφτ 6.90 όταν φτηνότερη τιμή στην στουρναρόπιατσα 10.Επίσης hdmi->dvi 3m 8.70 όταν το πήρα 10 από στουρνάρα χαμηλότερη τιμή με παζάρι από 12 (γιατί βαριόμουνα να περιμένω μια μέρα να το φέρει και έχουμε και δουλειές).Τώρα εντάξει, το ότι έχει χαλάσει στο rma το ακούω πλέον και από μη ασχολούμενους ιδιαίτερα με το σπορ, αλλά οκ, μέχρι εκεί. Για κάτι που δεν θα χαλάσει εγώ το προτιμώ.@fragmas -> περιμένουμε φωτογραφικό υλικό!Να σου στήσω μια gallery?Θες και domain? Να σου πάρω το www.rosida.apo.su αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 23, 2008 #4499 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Ήρθαν IP35 Pro + Q6600 καλό κομμάτι:clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2008 #4500 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=rfqNXADl3kU&feature=user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.