Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Kαλο Πασχα μου ευχομαι!!! μολις ξυπνησα (μιαμιση ωριτσα μονο υπνος) για να φυγω για λιμανι και ειπα να μπω να δω τι παιζει.... κολλημα αυτο το λαμπ.

Καλο Πασχα και στους υπολοιπους!!!!!

Και δε με λέτε παίδες εάν ο κυβερνήτης είναι δεξιόχειρας πώς το οδηγάει αφου το στίκ βρίσκεται αριστερά?

προφανώς, μόνο αριστερόχειρες επιλέγονται για Κυβερνήτες (Κ1). Αυτό λέει η εμπειρεία μου και οι γνωριμίες μου σε καναδική εταιρεία που πετάει με κόκκινα χρώματα, της οποίας είμαι μοναδικός εκπρόσωπος στο forum.

καλημερες.

αυριο θα πεταω για Ροδο 1 βδομαδουλα.:D

ρε ιπταμενοι......το τελωνειο στο Ελ.Βενιζελο σημερα σαββατο λειτουργει?αν ναι μεχρι τι ωρα?

Καλά θυμόμουν.....

Τελωνείο Αερολιμένος

* Κτίριο Διοίκησης Εμπορευματικής Κοινότητας (Κτίριο 27)

* Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 07.00 - 21.00

* Τελωνισμός εμπορευμάτων προς άμεση παράδοση: 24 ώρες / 7 ημέρες

Γραμματεία Τελωνείου

τηλ.: 210 35 42 122, 35 42 143/145

fax: 210 35 42 331

Καλα να περάσεις George.... και με το μαλακο τις τσαμπικες ....:p

προφανώς, μόνο αριστερόχειρες επιλέγονται για Κυβερνήτες (Κ1). Αυτό λέει η εμπειρεία μου και οι γνωριμίες μου σε καναδική εταιρεία που πετάει με κόκκινα χρώματα, της οποίας είμαι μοναδικός εκπρόσωπος στο forum.

Δηλαδή αυτό είναι προτροπή του κατασκευαστή του Αφους? ή είναι πολιτική της Εταιρίας? και πώς αυτό είναι μοναδικό κριτήριο για την επιλογή του? Δηλαδή οι αριστερόχειρες θα είναι πάντα κυβερνήτες και οι δεξιόχειρες πάντα συγκυβερνήτες ανεξαρτήτως των υπολοίπων προσόντων? ή γίνεσαι αριστερόχειρας και γίνεσαι Κ1 ή μένεις πάντα Κ2.

Με συγχωρείται αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο.:rofl:

θα ήθελα να υπάρχουν ταμπελάκια για τα threads

να προκύπτουν μέσω ψηφοφορίας κάθε φορά που ποστάρεις ή διαβάζεις κάπου

να το ταξινομείς κιόλας..

θα θελα εκτός από sticκy να υπάρχουν και stinky

επίσης θα θελα να υπάρχουν κατηγορίες όπως Legendary ή ακόμα και prophecy

ναι ναι ειδικά το τελευταίο...

το θα θελα θέλει απόστροφο?

ή διατηρείται το ή και γράφεται θα ήθελα?

θά 'θελα είναι το σωστό, διότι το ρήμα κλίνεται θέλω - ήθελα, και όταν βάζεις θα + ήθελα, είναι θα + αόριστος διότι είναι υποτακτική έγκλιση (ευκτική στα αρχαία αν δεν απατώμαι).

θά 'θελα είναι το σωστό, διότι το ρήμα κλίνεται θέλω - ήθελα, και όταν βάζεις θα + ήθελα, είναι θα + αόριστος διότι είναι υποτακτική έγκλιση (ευκτική στα αρχαία αν δεν απατώμαι).

Ποποποποπο φωτια εισαι ! ! ! ! !:computer:

:hehe::hehe:

:rant: πήγα για κούρεμα σήμερα, και επί τη ευκαιρία είπα να συμμαζέψουμε και τα γένια. Και μου έκοψε ένα κομμάτι από το μουστάκι, και σήμερα θα αναγκαστώ να ξυριστώ μετά από 2,5+ χρόνια :rant:

Καλημέρα σας. Σήμερα συναντήθηκα με κάποιον που είχα να τον δώ πάρα πολλά χρόνια. Τον 12ωρο ύπνοcheesy.gif

Ναι και τώρα μόλις μου είπε ότι είναι ώρα για SM και τα λέμε αργότερα.. OMG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.