VIL Απρίλιος 18, 2008 #4281 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Τι θα γίνει με την σελίδα του Πλαισίου ακόόόόμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 18, 2008 #4282 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Εμενα μια χαρά παίζει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 18, 2008 #4283 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 ανοιγει κανονικα σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 18, 2008 #4284 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Ρε σις παιδες γιατι εχω μια μανια τελευταια να χαλαω τα λεφτα μου για το pc?? Ενω δεν τα βγαζω. Ενω κανω το παξιμαδι μου σκατο για να παω διακοπες ή για να βγω το Σ/Κ οταν πεφτουν λεφτα στα χερια μου μια στο τοσο θελω να τα δινω ΚΑΠΟΥ (οτιδιποτε για το pc ) Παλια δεν το ειχα το συνδρομο... (high end κ ετσι.) Τωρα που ολοκληρωσα την υδροψηξη στο συστημα με τρωη ο Κ0λ0ς μου μου φαινεται! Θα κανω μια παραγγελια mushkin να τις εχω για δοκιμες οπως το κοβω... Θα χτυπησω της ασπρουλιαρες... Ειναι οι μονες middle-end που δεν εχω δοκιμασει.. Εχουν περαση απο τα χερια και μπλε και μαυρες και redline ddr2.. Ηρθε η ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 18, 2008 #4285 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 ρε δεν παμε καλα....τι 20 βαθμους εχει η Αθήνα...εγώ ηρθε με πουλοβερ και μπουφαν απ τους 6 ααααααααααχ καλοκαιριιιιιιιι home sweet home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 18, 2008 #4286 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Επιτελους ΤΕΛΟΣ τα σχολεια για 2 βδομαδες.Γιουπιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2008 #4287 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Επιτελους ΤΕΛΟΣ τα σχολια για 2 βδομαδες.Γιουπιιιι Μήπως θα έπρεπε αντί να κλείσουν να κάνετε εντατικά μπας και μάθετε ορθογραφία...? Βγαίνει καινούριο Leisure Suit Larry : http://imdb.com/title/tt1174039/ :clap::clap: Kαι ΧΒΟΧ360 και PS3 και PC: http://www.gamespot.com/pc/adventure/leisuresuitlarryboxofficebust/index.html?tag=result;title;6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 18, 2008 #4288 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Ωραιος ο Wizard!!!!....Επιτελους Πασχα!!!.....τωρα αρχιζει η πραγματικη δουλεια!!!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 18, 2008 #4289 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Εντάξει την βλέπω τώρα και εγώ (την σελίδα του Πλαισίου)Εκεί που μπαίνεις Wizard έχει μπισκότα που είναι πικρά (κακά μπισκότα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 18, 2008 #4290 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 yes, plaisio.gr is up n running again :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 18, 2008 #4291 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Παίζει και σε μη-EVGA κάρτες ? link to test ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2008 #4292 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Εκεί που μπαίνεις Wizard έχει μπισκότα που είναι πικρά (κακά μπισκότα)Για που λες? Imdb ή Gamespot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 18, 2008 #4293 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Στο πρώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2008 #4294 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Τι σου βγάζει? Είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο site με πληροφορίες για κινηματογράφο, ηθοποιούς κλπ. Δε νομίζω να έχει κάτι περίεργο... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 18, 2008 #4295 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Ξεκινιζουσιν τα playoff αυριον!!Αντε να παρουμε νωρις τον π.ο.υ.λ.ο. απο τον Duncan και τους ανυπαρκτους να ευχαριστηθω μπασκετινι... Ετσι και προχωρησουμε θα βγαλω τον καρκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 18, 2008 #4296 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Βασιλη, αν θυμαμαι καλα ειχε αναφερει και παλαιοτερα κατι παρομοιο για cookies (Και νομιζω πως παλι σε link του Wizard απευθυνόταν ) Οπότε μηπως πρεπει να τσεκαρεις τις ρυθμισεις του browser σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Απρίλιος 18, 2008 #4297 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Καλά θυμάσαι δέν θα πρέπει όμως να ήταν για τον Wizard!.Ναί όντως τον έχω λίγο ευαίσθητο αλλά δέν μου έχει βγει σε κακό έως τώρα. Wizard! τα έσβησα και αποχώρισα από την διεύθυνση.Το άλλο όμως είναι καθαρό (με κάθε επιφύλαξη πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 18, 2008 #4298 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Πόσες οικογένειες έχει και ζουν στην φτώχεια θα έλεγα εγώ.Να χρωστάμε χάρη στον έναν που μας δίνει δουλειά ε; Να τον ευχαριστήσουμε κιόλας που μας πληρώνει κι από πάνω. Θα μπορούσαμε να δουλεύουμε για την χαρά της εργασίας και μόνο.Sorry κιολας,αλλα τους προσελαβαν ή τους κραταγαν με το ζορι???Με τη θεληση τους δεν πηγαν στην Γαλλια??Τους αναγκασε κανεις??Κι αφου τα πραγματα δεν ηταν οπως τους τα ειχαν υποσχεθει γιατι δεν εφυγαν την ιδια στιγμη??BTW γιατι πρεπει ΟΛΟΙ ανεξαιρετως οι εργοδοτες να ειναι κακοι και να πινουν το αιμα του προσωπικου??Ειναι νομοτελειακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 18, 2008 #4299 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Χτες το βράδυ εσκασε μυτη στο Βενιζέλος το 1ο.... brand new A321... Καλοτάξιδο Μερικες ακόμα του SX-DVO http://www.airpics.gr/reg/SX-DVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 18, 2008 #4300 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Για ποιό λόγο να μπαίνει το τροφοδοτικό στον πάτο του cosmos S και όχι Ψηλά???:rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant::rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.