Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πάντως εξαιτίας του testdrive πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος και πρώτος απ το τμήμα που ήμουν.

Τελείωσα τόσο γρήγορα που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι απλά απαντούσα στην τύχη και δεν έβλεπα καν την ερώτηση.

πάντως εξαιτίας του testdrive πέρασα τα σήματα χωρίς κανένα λάθος και πρώτος απ το τμήμα που ήμουν.

Τελείωσα τόσο γρήγορα που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι απλά απαντούσα στην τύχη και δεν έβλεπα καν την ερώτηση.

και εγώ πλέον έχω κάνει τόσα τεστ με στο τεστντραιβ που δεν χρειάζεται πλέον ούτε να τις διαβάζω καν τις ερωτήσεις...

Πως φαίνονται τα μεγάλα μυαλά :D:p (το ίδιο έγινε και με εμένα :p)

και εγώ πλέον έχω κάνει τόσα τεστ με στο τεστντραιβ που δεν χρειάζεται πλέον ούτε να τις διαβάζω καν τις ερωτήσεις...

Ακριβώς αυτό έκανα και γώ,για 3 μέρες το έτρεχα όλη μέρα λέμε,σε σημείο που είχα βαρεθεί και έκανα και τα άλλα τεστ για μηχανάκια και φορτηγά και λεωφορεία,όπου και αυτά μετά από μερικές προσπάθειες άρχισα να τα περνάω χωρίς λάθη λέμε και εγώ πήγαινα για το ερασιτεχνικό β κατηγορίας :hehe:

Πως φαίνονται τα μεγάλα μυαλά :D:p (το ίδιο έγινε και με εμένα :p)

ετς ετς.

BTW.

Σμρ μετά το φόνο του μπάτσου,είχαν στημένο μπλόκο στην βάρκιζα όπου μου έκαναν έλγχο.Ο πρώτος μου έλεγχος :D

Μου λέει τα κλασικά,αδεια,δίπλωμα,ταυτότητα...του κάνω..μήπως θές και μια κάρτα καυσαερίων που μόλις τώρα την έβγαλα γιατί ήμουν αρκετό καιρό με ληγμένη?:hehe:..εκεί άρχισε να με στραβωκοιτάει :p

Η πλάκα είναι ότι μόλις γύριζα από σερβις το αυτοκίνητο και το πορτμπαγαζ ήταν άδειο,όπου με ρώτησαν τι έχω πίσω,λέω άδειο είναι,δεν με πίστευαν,το άνοιξα,και δεν πίστευαν ότι ήταν άδειο και άρχισαν να κοιτάν κάτω απ την επένδηση στον χώρο της ρεζέρβας.

Εν το μεταξύ ήμουν τόσο άνετος που τους έκανε εντύπωση.

Το ότι έλειπε το Ν απ το πίσω παράθυρο,ούτε που τους πέρασε απ το μυαλό....:hehe:

1 χρόνο υποχρεωτικό είναι αν θυμάμαι καλά και εγώ έχω άλλους 2 γεμάτους μήνες.

Άρε γμτ,αν είναι να κάνουν ελέγχους κάθε φορά που γίνεται κάτι,και ούτε αυτους να μην τους κάνουν σωστά...έλεος.

Νταξ,δεν με χάλασε που δεν με έγραψαν...αλλά κάντο σωστά ρε φίλε...ή πές μου το..αν το είχε πάρει χαμπάρι κάτι θα μου έλεγε..δεν θα ήταν στην μούγκα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.