Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
http://www.men24.gr/html/ent/131/ent.52131.asp τρέξτε να προλάβετε :hehe:
Πρόσφατα την επιστροφή της βιομηχανίας του πορνό στην Ελλάδα, με μια ταινία μετά από περίπου δύο δεκαετίες.
το πορνό δε μπορεί να λείπει από μια πρόταση, αλλά το ρήμα μπορεί.
Ήμουν φοιτήτης γεωπονικής. Τα δίδακτρα ήταν υψηλά και δεν τα έβγαζα πέρα. Η οικογένειά μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Μια μέρα ψάχνοντας τις εφημερίδες, είδα μια αγγελία για μοντέλα. Απάντησα στην αγγελία, με κάλεσαν για συνέντευξη και κάπως έτσι τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.
ποιον μου θυμίζει δε μπορώ να καταλάβω..

καθε μερα το ιδιο πραγμα, αμα δεν παει 3-4 η ωρα υπνος γιοκ. και ακομα δεν νυσταζω,και το πρωι εχω μαθημα.

πρεπει να ερθω στις παλιες ωρες μου. :hm:

ποιον μου θυμίζει δε μπορώ να καταλάβω..

Εσπασα.........

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

ΘεοC

Εγώ μεγάλε θα σου έλεγα να το αφήσεις το θέμα, γιατί είναι μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη. Δεν μπορείς να κερδίζεις για πάντα ;)

Εγώ δεν ασχολούμαι εγώ κάνω τη δουλειά μου αλλά πραγματικά δεν θα κάτσω να με καβαλήσουν

Εγώ δουλειά θα βρω αυτή όχι....

Έλα να σΕ δείξω πως surfάρει το iPhone να χαζέψεις φΛαράκι ;)

[Αργοπορημενος mode]Flash θελω... Έχετε;[/Αργοπορημενος mode]

Flash θελω... Έχετε;

Πολύ σύντομα ;)

Αλλά συγκρίνοντας το πως λειτουργούσε το surfing με το Symbian, τα WM 5.x, 6.x σε σχέση με το iPhone, το Flash το διάβασα για να προσέξω ότι λείπει :cool:

damn, ουτε ενας χρονος δεν περασε και αρχισαν να πουλανε...

Που στα κομματια βρισκεται το κρατος, ποιος καφρος τους εδωσε οικοδομικη αδεια; :rant:

Τι ειναι τούτο? MaGiCMaN νόμιζα ότι άρπαξα κανένα (κελεπούρι)

Καλόοοοοο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.