Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Διουριτικά χάπια στον καφέ της σάπιας κάθε μέρα....

Στο τέλος θα πρέπει να φύγει για RMA οπότε εισαι ήσυχος:T:

Σου έχω και άλλο καλύτερο κόλπο:

Φαγουρόσκονη στην τουαλέτα στο καπάκι εκεί που κάθεται πριν πάει εκείνη μέσα....αφού πάει να κατουρήσει λόγω των χαπιών από την προηγούμενη μαϊμουδιά....θα βγει και θα ξύνεται σαν τρελλή οπότε εσύ θα της πεις με ύφος:

"Αφού σε τρώει ο κώλος σου καλά να παθεις" :hehe:

Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!

Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!!

Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug:

γιατι κατι μου λεει οτι παιζει και να ειναι δοκιμασμενο το κολπο?

φοβαμαι μονο οτι ετσι και το παρει πρεφα,

ή θα αντεπιτεθει με μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση

για να παρεις τον πεουλο απο την εταιρεια και να σωσει οτι προλαβαινει

ή θα στην πεσει στεγνα και 'μοβορικα (πιθανοτατα και εντος της ιδιας της τουαλετας)

για να εξαγορασει την εχεμυθεια σου και κατ'επεκταση την λιγοστη αξιοπρεπεια που θα της εχει μεινει

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
λιγα τα λογια σου σε παρακαλω.......αλλος κραταει το μαστιγιο και σιγουρα δεν εισαι εσυ:p

Υ.Γ.

ειμαι λιγο αλλου γι αλλου αυτον τον καιρο.....και δεν ξερω τι φταιει:hmm:

ipoastthrad.jpg

πηραμε και προτζεκτ απο την σχολη για το πασχα και λεει ο καθηγητης στο εργαστηριο " να ξερεται ε? μεχρι μεγαλη παρασκευη το βραδυ θελω με μαιλ τις εργασιες, πριν παω στην εκκλησια θα τα κανω compile και θα τα τσεκαρω και μετα θα παω" :hehe:

Μήπως ξέρει κανείς τι χρειάζεται για μεταβίβαση αυτοκινήτου?

Είναι 50-50% σε δύο ονόματα, και θέλουμε να το περάσουμε 100% στο ένα... Κανά link στο Υπ.Συγκοινωνιών...?

αν θυμαμαι καλα το μονο που χρειαζεται ειναι μια βολτα σε ενα ΚΕΠ...παρε και ενα τηλεφωνο πιο πριν να σου πουν αν χρειαζεται να εχεις και τιποτα χαρτια μαζι σου.

Btw, Vista SP1 πλέον διαθέσιμο για όλες τις γλώσσες. δείτε στην κεντρική για περισσότερες πληροφορίες :D

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=715845&postcount=4045

όχι και θέμα ρε Λευτέρη δεν της αξίζει...

Δεν ξέρω αν της αξίζει θέμα, αλλά κάτι συμβουλές όπως αυτές του DarkCount, ή κάτι παλιότερες του Ydinopoulos ή του Chosen αξίζουν να είναι μαζεμένες. Για γρήγορη αναζήτηση βρε αδερφέ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.