Κοπρίτης Απρίλιος 15, 2008 #4161 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Διουριτικά χάπια στον καφέ της σάπιας κάθε μέρα....Στο τέλος θα πρέπει να φύγει για RMA οπότε εισαι ήσυχος Σου έχω και άλλο καλύτερο κόλπο: Φαγουρόσκονη στην τουαλέτα στο καπάκι εκεί που κάθεται πριν πάει εκείνη μέσα....αφού πάει να κατουρήσει λόγω των χαπιών από την προηγούμενη μαϊμουδιά....θα βγει και θα ξύνεται σαν τρελλή οπότε εσύ θα της πεις με ύφος: "Αφού σε τρώει ο κώλος σου καλά να παθεις" Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!! Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug: γιατι κατι μου λεει οτι παιζει και να ειναι δοκιμασμενο το κολπο? φοβαμαι μονο οτι ετσι και το παρει πρεφα, ή θα αντεπιτεθει με μηνυση για σεξουαλικη παρενοχληση για να παρεις τον πεουλο απο την εταιρεια και να σωσει οτι προλαβαινει ή θα στην πεσει στεγνα και 'μοβορικα (πιθανοτατα και εντος της ιδιας της τουαλετας) για να εξαγορασει την εχεμυθεια σου και κατ'επεκταση την λιγοστη αξιοπρεπεια που θα της εχει μεινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 15, 2008 #4162 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 πειράζει που αν και φαίνεται καταπληκτικό στο βίντεο, λογω του ότι δεν ξερω γαλλικά, δεν κατάλαβα πωςς δουλεύει ; θα σε μαστιγώσω ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 15, 2008 #4163 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 :rofl: καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 15, 2008 #4164 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 θα σε μαστιγώσω ε; στην ουρά κύριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 15, 2008 #4165 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 λιγα τα λογια σου σε παρακαλω.......αλλος κραταει το μαστιγιο και σιγουρα δεν εισαι εσυ Υ.Γ. ειμαι λιγο αλλου γι αλλου αυτον τον καιρο.....και δεν ξερω τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 15, 2008 #4166 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 λιγα τα λογια σου σε παρακαλω.......αλλος κραταει το μαστιγιο και σιγουρα δεν εισαι εσυΥ.Γ. ειμαι λιγο αλλου γι αλλου αυτον τον καιρο.....και δεν ξερω τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 15, 2008 #4167 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 http://www.mensup.fr/usbwine/?act=insc&mp=USBWINE&o=92&p=61το απολυτο εργαλειο! Οχι ρε! Τα κατάλαβα όλα...και έχω να ακούσω γαλλικά από το2000... Πάντως πολύ γέλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2008 #4168 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Μήπως ξέρει κανείς τι χρειάζεται για μεταβίβαση αυτοκινήτου?Είναι 50-50% σε δύο ονόματα, και θέλουμε να το περάσουμε 100% στο ένα... Κανά link στο Υπ.Συγκοινωνιών...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 16, 2008 #4169 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ωπαα δωρακι μου μυριζει στην νανσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2008 #4170 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Όπως σου είπα, πας για αλλαγή μύτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 16, 2008 #4171 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 πηραμε και προτζεκτ απο την σχολη για το πασχα και λεει ο καθηγητης στο εργαστηριο " να ξερεται ε? μεχρι μεγαλη παρασκευη το βραδυ θελω με μαιλ τις εργασιες, πριν παω στην εκκλησια θα τα κανω compile και θα τα τσεκαρω και μετα θα παω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 16, 2008 #4172 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Και ναι έκανε τη λάθος κίνηση η γνωστή καρ... Πέρνει ρίσκο πάνω της και τώρα έχει μια "βόμβα" που δεν ξέρει πότε θα της σκάσει στη μάπα Ι love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 16, 2008 #4173 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 ^^κάντο thread ρε Dellman έχω χάσει τα πρώτα επεισόδια...από ποια σελίδα του ΠΟΘ ξεκινάει το σήριαλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 16, 2008 #4174 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=715845&postcount=4045όχι και θέμα ρε Λευτέρη δεν της αξίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 16, 2008 #4175 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Μήπως ξέρει κανείς τι χρειάζεται για μεταβίβαση αυτοκινήτου?Είναι 50-50% σε δύο ονόματα, και θέλουμε να το περάσουμε 100% στο ένα... Κανά link στο Υπ.Συγκοινωνιών...? αν θυμαμαι καλα το μονο που χρειαζεται ειναι μια βολτα σε ενα ΚΕΠ...παρε και ενα τηλεφωνο πιο πριν να σου πουν αν χρειαζεται να εχεις και τιποτα χαρτια μαζι σου. Btw, Vista SP1 πλέον διαθέσιμο για όλες τις γλώσσες. δείτε στην κεντρική για περισσότερες πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 16, 2008 #4176 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=715845&postcount=4045όχι και θέμα ρε Λευτέρη δεν της αξίζει... Δεν ξέρω αν της αξίζει θέμα, αλλά κάτι συμβουλές όπως αυτές του DarkCount, ή κάτι παλιότερες του Ydinopoulos ή του Chosen αξίζουν να είναι μαζεμένες. Για γρήγορη αναζήτηση βρε αδερφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 16, 2008 #4177 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 απιστευτο αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι στη σχολη, εχω μαθημα και γραφω απο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2008 #4178 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Έλα να σΕ δείξω πως surfάρει το iPhone να χαζέψεις φΛαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 16, 2008 #4179 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Πολύ ωραίο τελικά το Prison Break.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 16, 2008 #4180 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2008 Πολύ ωραίο τελικά το Prison Break.. Στο δευτερο κυκλο το κουραζει λιγο αλλα στον τριτο ξαναστρωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.