def Απρίλιος 15, 2008 #4141 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 που εισαι χαμενος ρε λεφο? καλησπερα Γιωργο,χαμενος γενικα ειμαι,περναω λουκι................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 15, 2008 #4142 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Που έχουμε φτάσει.. Παιδιά από την πρώτη έβαλαν εργαλεία προφύλαξης του άντρα** στην τάξη ** Μη φάω καμιά κόκκινη πάλι από τον Astro.. Εdited Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 15, 2008 #4143 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 τις πέρασαν για μπαλόνια?:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 15, 2008 #4144 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Μόλις κράτησα στα χέρια μου ένα original Adobe Creative Suite και κύλησε ένα δάκρυ στο δεξί μου μάγουλο... δεν θα πλύνω τα χέρια μοτ σήμερα... μόλις έμαθα ότι μας κόστισε και 2500+ έπεσα κάτω από τα γέλια... PS. Απαράδεκτη συσκευασία για τόσα λεφτά... γύφτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 15, 2008 #4145 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 καλημερα.........................κατι πρεπει να κανω με τον υπνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 15, 2008 #4146 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Σου έχω και άλλο καλύτερο κόλπο:Φαγουρόσκονη στην τουαλέτα στο καπάκι εκεί που κάθεται πριν πάει εκείνη μέσα....αφού πάει να κατουρήσει λόγω των χαπιών από την προηγούμενη μαϊμουδιά....θα βγει και θα ξύνεται σαν τρελλή οπότε εσύ θα της πεις με ύφος: "Αφού σε τρώει ο κώλος σου καλά να παθεις" 1 Τα διουρητικά δεν θα τις κάνουν τπτ. Ίσως να χάση και λίπος 2 Πρέπει να είναι πολύ βρομιάρα η γυναίκα για να κάτσει σε ξένη λεκάνη. Το 99% πατάει στο καπάκι, η στέκετε σχεδόν όρθια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 15, 2008 #4147 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 ρε παιδια το κουμπι για να σημειώνει όλα τα φορουμς διαβασμένα που είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 15, 2008 #4148 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Quicklinks>Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 15, 2008 #4149 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 15, 2008 #4150 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 1 Τα διουρητικά δεν θα τις κάνουν τπτ. Ίσως να χάση και λίπος2 Πρέπει να είναι πολύ βρομιάρα η γυναίκα για να κάτσει σε ξένη λεκάνη. Το 99% πατάει στο καπάκι, η στέκετε σχεδόν όρθια.Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!!Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 15, 2008 #4151 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Και αν κάτσει κανένας άλλος άμοιρος στη λεκάνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 15, 2008 #4152 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 15, 2008 #4153 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 ποιος γκαντεμης είπε για ήλιο;Εδώ τα αυτοκίνητα και οι σκεπές έχουν ασπρίσει ελαφρώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 15, 2008 #4154 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!!Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug:Απεναντίας νομίζω ότι κατανοώ πλήρως την κατάσταση.Απλά θλίβομαι διαπιστώνοντας ότι υποτιμάς τον αντίπαλο : P Υπακτικό θα πρότεινα για σίγουρη νίκη, τίποτα άλλο : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Απρίλιος 15, 2008 #4155 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜHΝYΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'ΙNVITE ' H ' ' ΙΝVITO ' ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΦΙΛΟΣ Η ' ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI H MICROSOFT TO EPIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ MCAfee ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VITAL INFO TOY HARD DISK! KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! ελεος ακομα το προωθουν αυτο το mail......νομιζα οτι ολοι οι χρηστες mail to ειχαν παρει παρα (μα παρα) πολλες φορες τα τελευταια χρονια..... και 8α ειχαν καταλαβει οτι δεν στεκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Απρίλιος 15, 2008 #4156 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 εχω κεφια σημερα...!!!! ποιον να δειρω??:flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 15, 2008 #4157 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 εχω κεφια σημερα...!!!!ποιον να δειρω??:flex: πέρνα από κάποιο υποκατάστημα του e-shop και θα βρεις πολλούς υποψήφιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 15, 2008 #4158 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 Απεναντίας νομίζω ότι κατανοώ πλήρως την κατάσταση.Απλά θλίβομαι διαπιστώνοντας ότι υποτιμάς τον αντίπαλο : P Υπακτικό θα πρότεινα για σίγουρη νίκη, τίποτα άλλο : )Guttalax 1,37€ κανείς δεν αντιστάθηκελέει άχρωμο άοσμο άγευστο εγώ θα σου πω πικρίζει λίγο στο σκέτο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 15, 2008 #4159 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 http://www.mensup.fr/usbwine/?act=insc&mp=USBWINE&o=92&p=61 το απολυτο εργαλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 15, 2008 #4160 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 πειράζει που αν και φαίνεται καταπληκτικό στο βίντεο, λογω του ότι δεν ξερω γαλλικά, δεν κατάλαβα πωςς δουλεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.