Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις κράτησα στα χέρια μου ένα original Adobe Creative Suite και κύλησε ένα δάκρυ στο δεξί μου μάγουλο... δεν θα πλύνω τα χέρια μοτ σήμερα...

μόλις έμαθα ότι μας κόστισε και 2500+ έπεσα κάτω από τα γέλια... :hehe:

PS. Απαράδεκτη συσκευασία για τόσα λεφτά... γύφτοι...

Σου έχω και άλλο καλύτερο κόλπο:

Φαγουρόσκονη στην τουαλέτα στο καπάκι εκεί που κάθεται πριν πάει εκείνη μέσα....αφού πάει να κατουρήσει λόγω των χαπιών από την προηγούμενη μαϊμουδιά....θα βγει και θα ξύνεται σαν τρελλή οπότε εσύ θα της πεις με ύφος:

"Αφού σε τρώει ο κώλος σου καλά να παθεις" :hehe:

1 Τα διουρητικά δεν θα τις κάνουν τπτ. Ίσως να χάση και λίπος

2 Πρέπει να είναι πολύ βρομιάρα η γυναίκα για να κάτσει σε ξένη λεκάνη. Το 99% πατάει στο καπάκι, η στέκετε σχεδόν όρθια.

1 Τα διουρητικά δεν θα τις κάνουν τπτ. Ίσως να χάση και λίπος

2 Πρέπει να είναι πολύ βρομιάρα η γυναίκα για να κάτσει σε ξένη λεκάνη. Το 99% πατάει στο καπάκι, η στέκετε σχεδόν όρθια.

Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!

Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!!

Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug:

Έχεις χάσει το όλο σκεπτικό Γιάγκο....τα διουριτικά είναι για να την αναγκάζουν να πηγαίνει τουαλέτα κατ'επανάληψη, οπότε πόσες φορές θα σκαρφαλώσει η ταλαίπωρη στη λεκάνη? Κάποια στιγμή θα κουραστούν τα μπούτια της!

Ε τότε θα κάτσει και θα πάρουμε την εκδίκηση μας!!!!!

Αν παρόλαυτα δεν κουραστούν τα μπούτια τότε πρόκειται για καλή περίπτωση και μπορούμε να την βάλουμε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης με άλλες μεθόδους...if ya know vat I meanz:hug:

Απεναντίας νομίζω ότι κατανοώ πλήρως την κατάσταση.

Απλά θλίβομαι διαπιστώνοντας ότι υποτιμάς τον αντίπαλο : P

Υπακτικό θα πρότεινα για σίγουρη νίκη, τίποτα άλλο : )

Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ

ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΜHΝYΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'ΙNVITE ' H ' ' ΙΝVITO ' ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΦΙΛΟΣ Η ' ΟΧΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ,

ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI H MICROSOFT TO EPIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ MCAfee

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VITAL INFO TOY HARD DISK!

KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

ελεος ακομα το προωθουν αυτο το mail......νομιζα οτι ολοι οι χρηστες mail to ειχαν παρει παρα (μα παρα) πολλες φορες

τα τελευταια χρονια.....:upside: και 8α ειχαν καταλαβει οτι δεν στεκει....

Απεναντίας νομίζω ότι κατανοώ πλήρως την κατάσταση.

Απλά θλίβομαι διαπιστώνοντας ότι υποτιμάς τον αντίπαλο : P

Υπακτικό θα πρότεινα για σίγουρη νίκη, τίποτα άλλο : )

Guttalax 1,37€

κανείς δεν αντιστάθηκε

λέει άχρωμο άοσμο άγευστο

εγώ θα σου πω πικρίζει λίγο στο σκέτο νερό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.