Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μια ευχαριστη εκπληξη σημερα στην δουλεια...

εκει που κάνω διάλειμμα ακουω την μαγικη λέξη "Crysis" απο ενα συνάδερφο...οπως καταλαβατε πλεον ουτε στην δουλεια θα βρισκω ησυχια και τα διαλείμματα δεν θα ειναι ποτε ξανα τα ίδια.... :hehe:

Μια ευχαριστη εκπληξη σημερα στην δουλεια...

εκει που κάνω διάλειμμα ακουω την μαγικη λέξη "Crysis" απο ενα συνάδερφο...οπως καταλαβατε πλεον ουτε στην δουλεια θα βρισκω ησυχια και τα διαλείμματα δεν θα ειναι ποτε ξανα τα ίδια.... :hehe:

φανταζεσαι να ειναι και labιτης? :rofl:

Να πω και εγω τον πονο μου ... 30 μερες αυστηρης διαιτας για γραμμωση και εχω στερηθει ολες σχεδον τις απολαυσεις σε οτι εχει σχεση με φαγητο ...

Αμα εχεις το μικροβιο που λενε ....

Morrow Παιδες!!!

Σημερα η Καλομοιρα πηγε να δει τον πατριαρχη για να της δώσει την ευχή του να παει καλα σηντ Eurovision. Τι αλλο θα δουν τα ματια μου θεε μου....

Είχε τύχει κι είχα ακούσει ότι στο πρόγραμμα της "περιοδείας" της, ήταν να πάει και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.. Ένας λόγος που εκτιμώ τον κύριο Βαρθολομαίο είναι η πολύ καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Οπότε, μου δημιουργήθηκε η απορία: Το Καλομοιράκι θα καταλάβαινε τι της έλεγε, ή θα χρειαζόταν μετάφραση; :p

ΠιΕς. Αν υπάρχει λινκ στο youtube από αυτή τη συνάντηση, παρακαλώ να παρατεθεί πάραυτα :p

edit:

αλλα ΔΕΝ (προς το παρών :p)

προς το παρόν (ο παρών, η παρούσα, το παρόν) :flower:

λιγα με το Καλομοιρακι.......Εαν τη συναντηση αυτη δεν την μαθαινατε απο τα καναλια αλλα αφου ειχε γινει και μονο ως φημη θα εβγαινε κανεις να πει κατι?

Υ.Γ.

η ειδηση της ημερας ειναι αλλη.

υπογλυκαιμικος moderator τριγυρναει στις 3 τα ξημερωματα τα 24ωρα ζαχαροπλαστεια των νοσοκομειων για να σβησει την πεινα του:hehe:

Silence!! I KILL you...

Άσε, είχα βάλει στοίχημα με την κοπελιά οτι θα της έβρισκα εκμέκ καταίφι στις 02:00...

Ήταν ζήτημα τιμής, πλεόν. Τελικά αν σου πω ρε αδερφέ τι με έσωσε.. το Bellissimo... :rofl::rofl:

Οχι μόνο κέρδισα το στοίχημα, αλλα μου το φέραν και ντελίβερι στην πόρτα :p

Βασικά πρέπει να προετοιμαστώ για αντίποινα... Αυριο το βλέπω να μου λεει να της βρω τρίγωνα πανοράματος στις 04:00 και να τραβάω τα V-ζιά μου...

Τουλάχιστον πήραμε την Τροπολιτσά...

Πω πω ειδα χτες τον Πλευρη που βγηκε σε παραθυρο (μαζι με Κακαουνακη) να πει για ενα βιβλιο που δεν του αρεσε γιατι χρησιμοποιουσε "χυδαιες λεξουλες" και ανοιξε η καρδια μου.

Τρελλο γελιο ο γερακος...

Καιρο ειχα να τον πετυχω.

Για κάτι πιο μακρυά ψήνεσαι...; :innocent:

Άρε Κώστα πραγματικά σε ζηλεύω...

αν και ενδόμυχος πόθος να σηκωθώ να φύγω, εδώ και πάρα πολύ καιρό τίποτα δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά δεν αποκλείω τίποτα... όλα είναι πιθανά και συζητήσιμα... :hmm:

Να πω και εγω τον πονο μου ... 30 μερες αυστηρης διαιτας για γραμμωση και εχω στερηθει ολες σχεδον τις απολαυσεις σε οτι εχει σχεση με φαγητο ...

Αμα εχεις το μικροβιο που λενε ....

Morrow Παιδες!!!

Keep on going... μετα το Πάσχα θα ξεκινησω και εγω....δουλεια θέλοντος

σαν να βγηκε ο ηλιος κανονικα σημερα λεμε..:cool:

Ναι υπεροχη μέρα για να παω δουλεια :hehe:

Άρε Κώστα πραγματικά σε ζηλεύω...

αν και ενδόμυχος πόθος να σηκωθώ να φύγω, εδώ και πάρα πολύ καιρό τίποτα δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά δεν αποκλείω τίποτα... όλα είναι πιθανά και συζητήσιμα... :hmm:

Έλα, μη ντρέπεσαι...έχουμε και προφιτερόλες εδώ....κάνουν και ωραίες εκθέσεις:happy2:

Ρε σεις έχει παραγίνει η κατάστασις εδώ πέρα....συναντιόμαστε στο δρόμο πλέον σε εβδομαδιαία βάση. Πέτυχα τον Αντώνη χθες γυρνώντας στο σπίτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.