Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τις τελευταίες μέρες δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, ο αέρας στην Αθήνα είναι θανατηφόρο μίγμα και σκέφτομαι που 'σαι ακόμα... απορώ πως την παλεύουμε, τα ζώα φεύγουν και μόνο ο άνθρωπος αντέχει... πως την κάνουμε απο εδώ ρε παιδιά...?

όπως έλεγε και ένα τραγούδι καπότε, Αθήνα πόλη με ιστορία μα χωρίς μέλλον... :(

Και που είσαι ακόμα φίλτατε.. έχει ακόμα. Και φέτος και του χρόνου. Silent killer.

Ρε παιδες, πριν δε θυμαμαι ποσο... (ισως να ητανε μια ωρα ισως να ητανε μια μερα)

καποιος ποσταρε μια φωτο στρογγυλη που ελεγε chuck norris aproved

Ρε σεις εχω φαει τα λυσσακα μου και δε τη βρισκω, νομιζω το ειχε βαλει ο τσουζεν

εψαξα τα ποστ του αλλα τπτ..

Ρε σεις αμα την παρει το ματι σας, η΄ αν θυμαστε που βοσκει ποσταρετε μια εδω...

Φχαριστω ρε σεις....

Ρε παιδες, πριν δε θυμαμαι ποσο... (ισως να ητανε μια ωρα ισως να ητανε μια μερα)

καποιος ποσταρε μια φωτο στρογγυλη που ελεγε chuck norris aproved

Ρε σεις εχω φαει τα λυσσακα μου και δε τη βρισκω, νομιζω το ειχε βαλει ο τσουζεν

εψαξα τα ποστ του αλλα τπτ..

Ρε σεις αμα την παρει το ματι σας, η΄ αν θυμαστε που βοσκει ποσταρετε μια εδω...

Φχαριστω ρε σεις....

Chuck_Norris_Approved.png

Αυτή η Πρωτοψάλτη μου την δίνει πολύ άσχημα... γιατί πρέπει να διασκευάζει τα πάντα και κατα την γνώμη μου ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ???:fist:

Γιατί μάλλον δέν είναι για τα γούστα σου :hehe:

Κοίτα, είναι ψιλοάθλιες οι διασκευές που κάνει, αλλά οι ραδιοφονικοί (δεν έγινε λάθος με το "ο" αντί του "ω" :p) προαγωγοί (ούτε εδώ έγινε λάθος :p^2) καταφέρνουν και τα κάνουν "χιτ".. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω ακούσει σταθμό που να παίζει μουσική τα τελευταία 2,5 χρόνια ;)

Εγώ έχω να ακούσω ραδιόφωνο από τότε που έκλεισαν τους πιο πολλους σταθμούς και καλά λόγω αδειών και κάτι τέτοια...το 2002 ή 2003 αν δεν κάνω λάθος...

@astrolabos: Sorry (again) μου ξέφυγε...

Εγώ μόνο best ακούω και αυτόν μόνο μέσα στο αυτοκίνητο βράδυ...

Κατα τα άλλα την μουσική που γουστάρω δέν την γουστάρει το ραδιόφωνο :p:P

καταλαβα στο ψιλοχασιμο εισαι και συ με τις μουσικες..ωραιος ο Κωστακης..:hehe:

Σημερα η Καλομοιρα πηγε να δει τον πατριαρχη για να της δώσει την ευχή του να παει καλα σηντ Eurovision. Τι αλλο θα δουν τα ματια μου θεε μου....

ελεος, τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...αυτο ειναι ξεφτιλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.