Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αντε βρε τεντυ-μποϋ...

Πηγαινε να επιχειρηματολογησεις για την διαδηλωση του βαζελου και να κοιταξεις την κεραια του ταρατσο-pc σου και ασε μας με τα nanotubes μας.

Τι ηδονή να σε θάβουν στη δουλειά όταν λείπεις. Δευτέρα πρωί πας στο γραφείο σε φωνάζει ο διευθυντής να στα χώσει (με τη κ.. μπροστά) και...

βγαίνει ηλίθιος και ο διευθυντής και η άλλη γιατί έχεις δίκιο... και να σου ζητάει συγνώμη,

Τι ηδονή να σε θάβουν στη δουλειά όταν λείπεις. Δευτέρα πρωί πας στο γραφείο σε φωνάζει ο διευθυντής να στα χώσει (με τη κ.. μπροστά) και...

βγαίνει ηλίθιος και ο διευθυντής και η άλλη γιατί έχεις δίκιο... και να σου ζητάει συγνώμη,

Ηδονή όντως, τι κρίμα που θα ήταν άμα ήταν η γκόμενα του όμως :hehe:

Ή εγώ τα έχω μπερδέψει, ή η νεολαία... :wassat:

Εγώ ήξερα ότι ηδονή είναι πχ. να πας στη δουλειά σου Δευτέρα πρωί, να έχει αλλάξει ο διευθυντής και να έχει γίνει διευθύντρια η Monica και να σε καλεί στο γραφείο της για να σου δείξει πόσο πολύ θέλει να συνεργαστείτε...

Καλά :p

Πάντως γενικά αυτά δεν είναι καλά. Όταν η γκόμενα βάλει κάποιον στο μάτι, συνήθως "κερδίζει". Μόνο και μόνο η γυναικεία π...νιά που έχει έμφυτη, θα τη βοηθήσει να σε βγάλει λάθος... Πρόσεχέ τη ;)

Το ξέρω αλλά ήδη χάνει σε πολλά σημεία λόγω ποιότητας.Η γυναικεία π... πιάνει μεν αλλά αν δεν έχεις μυαλό και δεν ξέρεις τι να εκμεταλλευτείς και είσαι και συστημένη άρα δεν έχεις αποδείξει τίποτα

Κοινώς the war has just started...

YΓ Μάκη απλά απαίχτο....

Γ... στα γέλια με άκουσε όλο το γραφείο

ειναι δυνατον να εδωσα 5 φορες περισσοτερα χρηματα για FedEx για γρηγορη παραδοση αντι για απλο ταχυδρομειο και να παιζει τετοια κ@λοκατασταση?:rant:

αμα περασει απο ολες τις πολιτειες θα κανει 1 μηνα + :crazy:

post-596-1416073459,6701_thumb.jpg

απο την παρακατω φωτο και απο τη χρεωση 50δολλαρια τι καταλαβαινεις οτι προκειται?

Δύο πράγματα...:

1. Ότι δεν είναι FedEx air priority, άρα 99% έρχεται με ground.

2. Ότι ο τύπος σου πούλησε φθηνά τα πράγματα και στα παίρνει από τα μεταφορικά.

Μη στεναχωριέσαι, την έχω πατήσει κι εγώ κι πολλοί άλλοι έτσι, δεν είναι ο μόνος :coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.